Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkyurzona na maxa

jeździ sam nad wodę

Polecane posty

Gość Wkyurzona na maxa

Mój facet nie pracuje, a kiedy ja jestem w pracy jeździ sobie z kumplami nad wodę, kiedy po pracy proszę go żebyśmy pojechali wymyśli mi tysiąc zajęć typu: pranie, sprzątanie itp, jedziemy ok 18tej na 30 min bo więcej nie ma sensu... a kiedy już jestesmy nad tą wodą gapi się na każdą w miarę ładną dziewczynę tylko nie ma mnie ( muszę dodać, że jestem bardzo zgrabna, pewnie oprócz niego każdy się na tej plaży za mną ogląda) wkurza mnie tym na potegę

Gość Wkyurzona na maxa
zawsze szczery - moze i też, chciałam poprostu podkreślić, że urodą nie odstepuje od dziewczyn na które się non stop gapi...

Gość Wkyurzona na maxa
zawsze szczery - nie wiem skąd tyle złośliwości w Tobie, przeciez mnie nie znasz

zawsze szczery - nie wiem skąd tyle złośliwości w Tobie, przeciez mnie nie znasz naturalnie, ze nie znam, ale to chyba ty pisalas SLOWA do ktorych sie odnosze, czy ktos inny?

Gość psidetektyw
wydłub mu oczy

Gość Wkyurzona na maxa
Nie martwie się, tylko mnie to wkurza

Gość Wkyurzona na maxa
zawsze szczery - po jednym zdaniu oceniasz człowieka - GRATULUJE

Gość nie wiem czemu ale w sumie
to mu sie nie dziwie 🖐️

zawsze szczery - po jednym zdaniu oceniasz człowieka - GRATULUJE o przepraszam, ja ocenilem to co napisalas, a ty ocenilas siebie :-)

Gość Wkyurzona na maxa
Pozatym to, że sie gapi na inne to tylko dodatek do tego wszystkiego, problem dla mnie tkwi w tym, że nie rozumie, że ja chce po pracy odpocząć, sam do południa wyleży się na plaży, a mi po pracy każe dalej pracować w domu

Gość Wkyurzona na maxa
zawsze szczery - oceniłam bardzo pozytywmnie :-)

Gość dorkaaaaaa
skoro inni gapia się na ciebie to dlaczego on nie może gapić się na inne?:)

No to jest nie za bardzo sprawiedliwe, że każe ci pracować w domu zamiast samemu to zrobić przed pójściem na plażę. A co do gapienia się na półnagie dziewczyny to nie znajdziesz takiego faceta co się nie obejży, tylko że często patrzą tak, że my tego nie widzimy :P Ja też na plaży czasami ogladam się za męskimi ciałkami ;D

Gość Wkyurzona na maxa
dorkaaaaaa - jak facet jest sam to wydaje mi sie to jakies przyzwoitsze, a jak lezy na kocyku ze swoją dziewczyna i slini sie na widok innych to jak dla mnie nie jest to do konca normalne

Gość Wkyurzona na maxa
try walking in my shoes - nic, poprostu mówi, trzeba wyprac to, cos tam jeszcze zrobić i wtedy pojedziemy nad wodę... wsumie mogłabym to olać wziąść samochód i pojechac sama, ale wiem ze skonczyłoby sie to awanturą

Gość kochamwode
wspolczuje autorko topiku faceta i ze trafilas na samych hooyowych kafeteriuszy w tym topiku. takiego faceta, jakiego masz za cholere bym nei chciala. moj nigdy tak nie robi....

"nic, poprostu mówi, trzeba wyprac to, cos tam jeszcze zrobić i wtedy pojedziemy nad wodę... wsumie mogłabym to olać wziąść samochód i pojechac sama, ale wiem ze skonczyłoby sie to awanturą " powtarzam jeszcze raz: a co jeśli nie wypierzesz, nie wyprasujesz, nie ugotujesz obiadu, tylko zjesz sobie sama coś na mieście a potem wyskoczysz nad jezioro z koleżanką albo siądziesz sobie w domu z książką (w co wątpię) i olejesz swojego faceta?

Gość Wkyurzona na maxa
może Ci to zdziwi ale studiowalam polonistykę, a pisząc szybko w pracy normalne, ze się popełnia błędy

Gość Wkyurzona na maxa
try walking in my shoes - będzie zadyma, że mu nie pomagam, że nic nie robię itp

Gość dorkaaaaaa
teraz juz wszystko wiadomo:) twój facet nie chce z Toba jezdzic nad wode bo reszta przebywajacych tam facetów jest sama:) albo nie chce cie zabierac ze soba bo nie lubi jak inni faceci sie na ciebie patrza:) a gapienie na inne laski panowie maja we krwi-niestety:) choc trafiaja się wyjątki...co moim zdaniem jest niepokojace:P