Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona tą sytuacją

Mój pierwszy raz z nim a on milczy?

Polecane posty

Gość sdfsdfs
JUZ mam dosyc tej teptej autorki:) Do niej nic nie dociera..nic..skoro ona wie najlepiej to niech robi co chce, APELUJE aby juz nie wdawać sie z nią w zadne dyskusje ;] TEMAT zakoczony ! :)

Gość ja mysle ze ona nie umie
pisac smsow :D

Dajcie już spokój, przecież widać już, że to prowokacja. Szczególnie po tym, jak napisał/a, że się zniechęcił, bo zobaczył bliznę... Tak, zniechęcił się, faceci, to chuje po prostu są. A, że było cudownie napisał z grzeczności. Bo faceci nie dość, że chuje, to jeszcze impotenci umysłowi.

Gość sdfasfsdfgsdfasdawda
JUZ mam dosyc tej teptej autorki Do niej nic nie dociera..nic..skoro ona wie najlepiej to niech robi co chce, APELUJE aby juz nie wdawać sie z nią w zadne dyskusje ;] TEMAT zakonczony !

i vice versa najepiej zgnoic kogos. Tylko to potraficiea nsmsa wysle dzis wieczorem

Gość o maaaaaatkoooooooooooo
Ejjj nieeeeee popiszmy jeszcze o niej :D A swoja drogą to jak myślicie, byłoby nietaktem jakbym była pod prysznicem i dzwonił do mnie szef z jakąś ważną sprawą. To ja myślę, że w dobrym guście byłoby aby zadzwonił jeszcze raz - w końcu to tylko szef :D jak coś chce to niech dzwoni :D

Gość do zniesmaczona
zadalas pytanie,my Ci odpowiadamy. wszystko- nie ma tu gnojenia, jest prawda

zniesmaczona tą sytuacją i vice versa najepiej zgnoic kogos. Tylko to potraficiea nsmsa wysle dzis wieczorem Miej honor, Kobieto! Nie poniżaj się. Nie pisz.

Gość maleive
Po co czekać do wieczora, wyślij teraz. Wieczorem on akurat może już spać i nie odpisać...

Gość pomaranczowa pomarancza
pewnie następna, która naczytała się poradników typu dlaczego mężczyźni kochają zołzy itp... jak możesz mieć mu za złe, ze się nie odzywa skoro ty nie odpisałaś na smsa, w którym napisał, ze było mu cudownie. dla mnie byłoby to jednoznaczne z tym, ze nie jesteś zainteresowana...

Napisalam smsa. Wyszlo na wasze, odpisal mi ze juz sie bal ze w ogole sie nie odezwe. Umówilismy sie na jutro

Gość dupciapupciasrupcia
No widzisz!!!

Gość maleive
No nareszcie :)

Gość i co jesteś zadowolona
odczułaś ulgę? co czujesz w tej chwili?

Gość dupciapupciasrupcia
Juz dawno trzeba bylo! A Ty sie unioslas glupim honorem nie majac nawet do tego powodu!

Dziekuje za dobre rady i te bluzgi tez. :)

Gość dupciapupciasrupcia
Pzryjemnosc po naszej stronie! Milej zabawy jutro!! I pamietaj! Pokaz Mu, ze nie jest jedynym, ktory sie stara!

Gość maleive
Udanej zabawy jutro i na następny raz nie unoś się tak szybko honporem, bo mozesz stracić wartościowegom faceta :)

Gość o maaaaaatkoooooooooooo
uhhhhhhhhhhhhh spoko :D 🌼 powodzenia

Gość do pomaranczowej pomaranczy
tylko ze wlasnie wg poradnika o zolzach, autorka zle zrobila, bo powinna odpisac ! nie wolno bawic sie facetem, flirt owszem, ale nie zabawa, nie czytalam wszystkiego ale tylko koniec ze sie odezwalas :P rany, :P wszyscy miel tu racje, ja sie jemu nie dziwie, na jego miejscu bym pomyslala ze cos bylo mocno nie tak skoro sie ne odzywasz i ze olalas, go :P