Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka zastepcza

tesciowa mnie wk.....wia, ale tak na maxa!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość corka zastepcza

wybieramy sie z narzeczonym na pierwsze urodziny jego chrzesnicy i od tygodnia probujemy znalezc jakis odpowiedni prezent i nic nie mozemy znalezc, bo tesciowa juz wszystko kupila!!! nosz kurde!!!!! jestem wsciekla, bo ona ma mnostwo czasu, a my oboje pracujemy do wieczora i ciezko nam lazic w kazdej wolnej chwili po sklepach i szukac czegos, czym mala nie zostala juz obdarowana przez tesciowa. wyglada to tak, ze chodzimy po sklepie z telefonem przy uchu, po drugiej stronie tesciowa i rozmowa wyglada tak: my: "to moze kupimy jej hustawke?" tesciowa: "nieee, ona juz ma hustawke, ostatnio jej kupilam" m: "to moze chodzik" t: "tez kupilam" m: "mata edukacyjna?" t: "juz ma, byly w promocji ostatnio to jej wzielam. kupcie co tam uwazacie" pluszaki? maskotki? mini-samochodzik? wszystko k........ jest, bo tesciowa sie postarala!! chociaz byla juz dyskusja na ten temat, ze ona wszystko kupuje, a pozniej my mamy problem z prezentem dla malej i biegamy z goraczka po sklepach, a ona sie tylko smieje. kur... lubilam ja, ale teraz to mnie wkurw.ila na maxa. 😡

Gość jestes dziwnaaaaaaaaaaaaaa
Masz nasrane we łbie . :O Może ma nic nie kupować bo ty jestes taka nie zaradna i nei potrafisz znaleźć nic orginalnego ? :O

Gość to chyba dobrze ze babcia
dba o wnuczke. moim zdaniem to ty jestes kopnieta !

Gość kupcie psa na biegunach
czy inne zwierzątko

Gość corka zastepcza
kurde, jest tyle innych zwyklych rzeczy do kupowania dziecku bez okazji - dlaczego ona zawsze wybiera takie, ktore zwykle daje sie przy jakichs wiekszych okazjach?? dlaczego nie moze jej kupic ciuszka, fajnej butelki...czegos niewielkiego i niedrogiego, skoro nie ma okazji? to samo bylo przy chrzcie...czlowiek chce fajnemu dzieciakowi kupic fajny prezent i kurde nie moze, bo zagraci mlodym mieszkanie, bo oni WSZYSTKO juz maja. mam przyjsc z paczka pieluch? ta jakas masakra, odechciewa mi sie jakichkolwiek wizyt.

przepraszam bardzo ale babcia nie może dziecku kopić co jej sie podoba bo Ty nie masz czasu biegać po sklepach i zero kreatywności wykazujesz? usiądź dziewczyno na allegro albo e bay zajmie Ci to godzinę, z babcią ustalicie że kupujecie tą konkretną rzecz i prezent sam Ci pod drzwi podjedzie, ludzie myślenie nie boli :/

Gość moja też mnie wkur.
bo kupuje mojemu synkowi albo coś w lumpeksie albo na szrocie !!! żeby to w lumpeksie jakoś jeszcze wyglądało, a to idzie w sobote gdzie kilo kosztuje już 1 zł i zadowolona !!!

Gość a jaka byla dyskuja z nia na
ten temat ? ze ma nic nie kupowac wnuczce ? chce to kupuje i nic ci do tego ! nie zabronisz jej ! a to ze nie masz pomyslu na prezent to mniej pretensje tylko do siebie - jestes załosna !

Gość idz sie lecz

Gość corka zastepcza
ciezko o kreatywnosc, jesli przechodzac przez sklep z zabawkami wiekszosc fajnych rzeczy zasila juz polki malej. konik na biegunach to super pomysl - tez o tym pomyslalam. ale mala juz ma konika. przeznaczony dla dzieci powyzej 3 rż, wiec jest troche na wyrost, ale jest. nie znam sie na prezentach dla dzieci - nie mam dzieci, niespecjalnie potrafie sie nimi zajmowac i nie wiem czym sie bawia, co im sprawi przyjemnosc....

Gość corka zastepcza
bardzo dziekuje za linki, zaraz przejrze. prosze, nie odbierajcie tego personalnie, po prostu nie mam juz sily - moja kreatywnosc w tym momencie przekuwa sie w pisanie magisterki i prace zawodowa - naprawde brak mi czasu i sil na to wszystko, a przeciez nie pojde na roczek z zabawka za 20 zl. wszystkie fajne zabawki ktore widze sa przeznaczone dla starszych dzieci, spedzilam wczoraj w smyku chyba z godzine i nie znalazalm nic, czego mala by nie miala, a co byloby odpowiednie dla tak malego dziecka, w dodatku dosc nieruchawego, bo chodzic jeszcze nie umie i z tego co wiem, nawet nie probuje. to frustrujace po prostu, kiedy sie nie wie i nie ma calych dni na obmyslaneie czegos odpowiedniego....

Gość corka zastepcza
ksiazeczki bardzo lubi, wiec na pewno ksiazeczke jakas jej kupimy. klocki? myslicie, ze sa odpowiednie dla tak malego dziecka? sama myslalam o takich duuuzych klockach dla niej, ale nie bylam pewna czy dla tak malego dziecka to dobry pomysl. ja po prostu nie wiem jakie zabawki sa odpowiednie dla takiego wieku :( przy okazji ograniczeni jestesmy tez przez powierzchnie ich mieszkania - kawalerka - 1 malenki pokoik + kuchnia i lazienka... musze sie przyjrzec tym zabawkom z fisher price, wygladaja fajnie... ja nie moge, no po prostu dramat!

Gość albo taki rowerek
na trzech kołach. moja mama kupowałą wnukowi na roczek to był w 7 niebie

Gość a teściowa co jej kupuje
na ten roczek??????????????

Gość pinciaaa
ja dam Ci taką radę, nie myśl za dużo co kupić. Szkoda czasu, nerwów. Ja z mężem tydzień myśleliśmy co kupić jego chrzśniakowi. No i kupiliśmy, dumni z siebie, że taki super prezent. Zadzwonilismy jeszcze do drugiej chrzestnej i powiedzieliśmy co kupiliśmy. A ona kupiła to samo...Obciach

Gość wstrzasnieta nie mieszana
albo kup jej cos symbolicznego, pamiatkowego, a rodzicom dajcie pieniadze. Oni najlepiej beda wiedziec jak je spozytkowac.

Klocki mogą używać już nawet mniejsze dzieci, naprawdę fajna zabawka. A książeczkę, raczej podarowałabym sobie coś na teraz a zainwestowala w coś, co mogą czytać na dobranoc, albo potem będą mogli czytać.

A moze zadzwon do rodzicow tej malej i zapytaj. Moze jest cos co potrzebuja? A do tego kup cos malutkiego jako niespodzianke.

Gość corka zastepcza
tesciowa kupuje tort i ogolnie ten roczek wyprawia, ale pewnie cos dorzuci od siebie - nie wiem co. myslalam tez o rowerku, ale ona jest chyba za mala na taki rowerek no i jak juz wspominalam - troche nieruchawa - siedzi tylko i sie raczej nie porusza, nawet w chodziku. dzinwe to, ale nie moje dzieko, wiec sie nie wtracam

Albo wiesz co? Kup jakas drobna zabaweczke i srebrna bronsoletke z wygraberowanym imieniem:)

Gość corka zastepcza
dobry pomysl z ta ksiazka na pozniej... chyba kupie jakas zabawke (przejde sie dzisiaj do sklepu gdzie maja te fisher price), do tego ksiazeczke z jakimis bajerami, przyciskami itd i jakos ladnie wydane i oprawione Basnie Andersena - wpisze sie dedykacje i bedzie do czytania na pozniej. myslicie, ze to dobry zestaw?

Mnie sie wydaje , ze to nie dobry pomysl. Ta ksiazka bedzie dluuuugo lezala na pulce. Lepiej cos na teraz. Ale ta ksiazeczka z przyciskami i piszczalkami to dobry pomysl.

Ja sprobowalabym ustalic z Rodzicami malej, ze zamawiam torta na roczek - jakiegos niebanalnego, z ciekawymi wzorami lub figurkami, do tego odjazdowe swieczki - i tort uwieczniony na zdjeciach i filmie bedzie ogladany jeszcze przez dluuuugie lata.... A malej drobiazg, symboliczny.