toomuchtears 0 Napisano Sierpień 20, 2009 Witam ostatni okres miałam 28 lipca ( 25 dzien cyklu) , dzisiaj wypada dopiero 24 dzień cyklu teraz na sierpien i mam narazie brązowe plamienie nie wiem czy to okres czy plamienie i bolesne piersi oraz ból brzucha czuje sie jak na okres.Byłam niedawno u ginekologa przepisala mi lekarka 2 opakowania luteiny ale akurat po wizycie dostalam swoj okres wiec nawet ich nie bralam.Czy powinnam po swoim okresie teraz zaczac brac luteine czy lepiej znowu skonsultowac sie z gienkolg , mam chyba nieregularne cykle i nie wiem co robic ... dziekuje za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość munokm Napisano Sierpień 20, 2009 ja mam tak czesto ze kilka dni pzred okresem plamie na brązowo i dopiero mam okres. bralam anty na wregulowanie okresu i tych palmien ale nie pomogło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toomuchtears 0 Napisano Sierpień 20, 2009 Mam 20 lat, nie rodziłam.Również brałam tabletki hormonalne, ale w 2007 r. przez rok.Na ostatniej wizycie moja pani ginekolog powiedziała mi, że mam nieregularne cykle narazie nie planuje brac zadnych tabletek hormonalnych , jednak truche mnie nurtuje czy to normalne dostac znowu okres po 2 tyg :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach