KasiaT99 0 Napisano Sierpień 20, 2009 Dzień dobry Szukam Pani do sprzątania mieszkania na Ursynowie. Proszę o informację. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula666 Napisano Sierpień 20, 2009 ile placisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaT99 0 Napisano Sierpień 20, 2009 A ile byś chciała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula66 Napisano Sierpień 21, 2009 ja chciałabym 22 zł/h,tyle w w-wie kosztuje sprzątanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iewika Napisano Wrzesień 6, 2009 ja biore za sprzątanie od 15 -20 zł za godzinke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nutelinka Napisano Wrzesień 7, 2009 ja dostaję 30zł za godzine ale pracuję od poniedziałku do piatku po 10godzin i w soboty,niedziele po 6godzin Wszystkie dni i godziny mam już niestety zajete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahhahahhahahhahah Napisano Wrzesień 7, 2009 nutilenka to juz chyba nawet z mopem spisz a to dobre 30 zl ja ci zaplace 15 i mi pokoj posprzataj w 30 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nutelinka Napisano Wrzesień 8, 2009 Nie,niespie z mopem:ONie wiem co w tym dziwnego,ze mam duzo pracy.Kto chce to pracuje:) Ja dzisiaj pracowalam od 7mej ddo 22giej.Doslownie padam z nog ale odkladam na mieszkanko;) Aha i mopa wogole nie uzywam.Smata i na kolaach heja.Niewazne czy mieszkanie 50m kw czy dom 500 m kw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ty ok 6000 zł mc zarabiasz Napisano Wrzesień 8, 2009 ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nutelinka Napisano Wrzesień 10, 2009 Zarabiam ok.7000m-cznie;) czy to duzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masza-Warszawa 0 Napisano Październik 5, 2009 Jeśli zapytanie jest aktualne, to chętnie posprzątam mieszkanie w Warszawie - dokładnie - regularnie lub od święta. Zapraszam do kontaktu, tel. +48 508 968 048 (Orange). Cena do uzgodnienia podczas rozmowy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach