Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiatko

Czy swiadkowa może sie przebrac w trakcie wesela??

Polecane posty

Witam serdecznie, Dziewczyny mam pytanie: czy świadkowej wypada w trakcie wesla przebrać się w inna (bardziej wygodna sukienke) ?? na slub w kosciele mam ybrana śliczna łososiowo-platynowa sukienke za kolanka, ale wiem juz z gory ze podczas wesela bedzie mi w niej goraco ... czy myslicie ze wypada mi aby sie przebrac podczas wesela??? prosze poradzcie mi cosik :)

Gość natomiast
Ja to w ogóle nie wiem, po co kobiety przebierają się w trakcie wesela? Chyba tylko po to, żeby pochwalić się, że mają kilka sukienek. Co do pytania- zrobisz jak zechcesz, ale moze na sali będzie klima i wcale nie będzie gorąco.

mysle, że możesz. Ja nieraz szłam do koscioła w czym innym a potem się przebierałam

1) nie po to bede sie przebierac by pokazac ile to mam sukienek ... ja nie z tych kobiet :) 2) klimy nie bedzie. 3) a chyba wazne jest to zebym sie czula wygodnie i pomagała pannie młodej

ja wiele razyw idzialam jak babki sie przebieraly, bylam kiedys na takim slubie i weselu, swiadkowabyla w długiej granatowej sukni byla w niej w kosciele, a pozniej na sali do oczepin (chyba:P) następnie przebrała sie w eleganckie, szerokie spodnie i do tego bluzke pozniej mowila ze w sukienkach zle sie czuje:P Ja wiec nie widze problemu a bys zmienila kreacje

Gość ja też byłam ostatnio
na weselu, na którym kobitki się przebierały. Tzn. mama panny młodej i jej siostra - chociaż świadkową nie była. Dziewczyna koło 25 lat, najpierw miała skromną elegancką sukienkę w kościele, potem bardziej "imprezową" ;)

Gość asiatko drogie dziecko
a w czym ty chcesz pomagać pannie młodej? żeby jej odpiąć welon, to nie musisz zmieniać kiecki na bardziej wygodną, bo chyba tylko do odpięcia welonu w czasie oczepin potrzebna jest świadkowa