Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananaka

wypadanie włosów

Polecane posty

Gość nanananaka

Mam ogromny problem z wypadaniem włosów już od paru miesięcy.Pojęcia nie mam skąd to się bierze,nie używam suszarki,prostownicy,fakt trochę włosy farbowałam,ale szamponem Casting,sądzę więc,że nie jest to tak inwazyjne jak farba.Swego czasu używałam szamponu Radical i nawet zauważyłam poprawę,ale dostałam po nim potwornego łupieżu i teraz włosy lecą garściami:/ Czy któraś z was może mi polecić jakiś dobry preparat? Kupiłam ostatnio w aptece maseczke do włosów Rainforest WAX,jeszcze nie używałam.Może ktoś tu miał doczynienia z tym specyfikiem? Działa?

Gość nanananaka
Hm... nikt tu nie ma podobnego problemu??

Gość nanananaka
up

Gość Yzzy........
Ile razy można powielać te same tematy poszukaj było o tym juz tyle topików

brak biotyny czyli złe odżywianie za dużo gotowanego chemii mięsa słodyczy a za mało surowego jedzenia grzybica

Gość jagnaa

Super mi pomogło Hair Medic a problemy z łysieniem miałam spore i to ciągnące się od dawna, dużo prześwitów, ciągle włosy wylatywały przy kąpieli, albo czesaniu. Teraz w końcu jest okej, mogę sobie ułożyć włosy tak jak mi się podoba...i przede wszystkim mam co układać ;)

Gość aneta

Zmagam się z takim wypadaniem po ciąży, a dokładnie po urodzeniu dziecka, bo w ciąży włosy były piękne. Nie było to związane z hormonami, a po prostu organizm sobie tak postanowił. Pomogły mi kosmetyki KV-1 dostępne w sklepie www.kv1.pl.

Hej : )Mi kiedyś bardzo wypadały bardzo włosy, koniec końców użyłam specyfiku z tej strony: 

wlosomaniaczkapl.wordpress.com moje włosy wróciły do normy