Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbh76767676

Czy przed pójsciem do ginekologa też perfumujecie sie tam by nie smierdzialo ?

Polecane posty

Gość gruszkakula
Musztarda :-D A dajesz radę tym trymerem wargi też ostrzyc? Bo nożyczkami to jakoś się da tam manewrować, ale trymerem?...

Gość faktycznie problem
Jeszcze na głowę nie upadłam, żeby się perfumować :o Od czego są chusteczki do higieny intymnej? W każdej przychodni jest wc, ja zawsze idę się podmyć. Mam ze sobą płyn do higieny intymn. i ładnie pachnie :)

Gość gruszkakula
O, super, mamy podobną:-) Coś czuję, że wypróbuję lada dzień, bo to juz właśnie pora na strzyżenie:-p

Gość gruszkakula
:-)

Gość gruszkakula
Zwykle golę, na szczęscie na linii bikini mam mało włosów. Znów ktoś, kto potrafi swoją opinię wyrazić tylko poprzez obrażanie innych... Ech, ja obleśna wieśniara, żegnam ozięble.

Gość gruszkoloaaaa
no dobra ja tez strzyge wiec cie rozumiem bo nozyczkami strzyge jak trawniczek ale niestety to nie wystarcza bo od dolu mam kolo odbytu i warg sromu tez włosy któe musze ogolić ..wiec na łonie nie gole..ale kolo sromu i odbytu juz musze..ty tez tak masz ?

Gość no chyba nie zostawiacie kolo
sromu włosków co nie? na łonie miec włosy rozumiem ale kolo sromu i ud wyglada to paskudnie// mialam kolezanke co na basenie podniosla nogi do góry a tam włosy wystawaly..i ciagnely sie do odbytu chyba:( włosy na łonie można miec ale włosy kolo sromu ciemne i odbytu to masakra. chyba ze komus nie rosną włosy kolo sromu tak gęsto i ma jasne ale co inego ciene miec tam !

Gość pani23
mojemu facetowi nie podobaja sie tam wloski, co nie znaczy , ze jak mam dwudniowy odroscik to wygania mnie z pianka i maszynka do lazienki:p ja jestem zdania, ze krotkie wloski na lonie moga byc (choc nie musza) ale kolo wejscia do pochwy absolutnie- osadzaja sie tam bakterie........ ja osobiscie gole sie zostawiajac czasem paseczek, a czasami na zero i nie wydaje mi sie zebym wygladala jak mala dziewczynka:P

no chyba nie zostawiacie kolo sromu włosków co nie? na łonie miec włosy rozumiem ale kolo sromu i ud wyglada to paskudnie// mialam kolezanke co na basenie podniosla nogi do góry a tam włosy wystawaly..i ciagnely sie do odbytu chyba włosy na łonie można miec ale włosy kolo sromu ciemne i odbytu to masakra. chyba ze komus nie rosną włosy kolo sromu tak gęsto i ma jasne ale co inego ciene miec tam ! A przeczytałaś cały topik? Nie? Szkoda. Napisałyśmy, że strzyżemy, a tam gdzie trzeba golimy. Takie trudne do zrozumienia? I uwierz mi... nie wszyscy mężczyźni lubią łyse cipki. Jak nie wierzysz, zapytaj sama. :)

>>>ja jestem zdania, ze krotkie wloski na lonie moga byc (choc nie musza) ale kolo wejscia do pochwy absolutnie- osadzaja sie tam bakterie........ Wiesz... też się czasem golę, całkiem, ale... każdy lekarz Ci powie, że wręcz przeciwnie, te włosy, to właśnie ochrona przez bakteriami. :) Nawet do porodów już się nie goli.

Nie prościej tuż przed wyjściem użyć płynu do higieny intymnej? A przed wejściem do gabinetu użyć chusteczki odświeżającej (zwykle są WC w przychodni czy też prywatnym gabinecie).

Gość ale pieprzycieee
DO PORODU TRZEBA GOLIĆ KAZDA KOBIETE! DO PORODU MUSI BYC ZGOLONA PIPA!

Gość 05 gratis
Jeśli chodzi o higienę, to uważam że włoski takie jak dziewczyny zostawiacie, to jest jednak bardziej higieniczne i zdrowe niż goła pipka. Jeśli ją ogolisz na gładko ułatwiasz dostęp bakteriom do kolonizowania skóry i błon śluzowych. Jak się do tego doda nieodpowiedni żel do higieny, wcinające się stringi z syntetycznej koronki i obcisłe dzinsy w lato.. to sprzyja się łapaniu różnych infekcji Włoski są ochroną. Niemniej jednak utrwaliło się w nas poczucie takie, że jak coś ogolone i bez włosów to czystsze. Heh.. ja pomimo że tak uważam to jednak się golę (zostawiam tylko paseczek), bo uważam że moja "mała" wygląda wtedy lepiej i apetyczniej, no ale to już jest po prostu kwestia gustu a nie higieny. Jakoś do tej pory nie mogłam się przemóc żeby iść nieogolona z moim chłopakiem do łóżka. Ale.... właśnie wczoraj zaczęłam się zastanawiać. Bo poprosił mnie wczoraj w łożku żebym sie przez parę dni przestała golić. Przyznam że trochę mnie zdziwił, bo ja własnie też myślałam że jednak woli ogolone.. No ale chyba się nad tym zastanowię, bo miał taki błysk w oku jak mnie o to prosił.. hm :) Mówi że z ciekawości. Może się przemogę jakoś :)

ale pieprzycieee DO PORODU TRZEBA GOLIĆ KAZDA KOBIETE! DO PORODU MUSI BYC ZGOLONA PIPA! Nie trzeba. Nie goli się od dawna, nie robi lewatywy przymusowo. Nie drzyj się, skoro nie masz pojęcia.

>>Bo poprosił mnie wczoraj w łożku żebym sie przez parę dni przestała golić. A widzisz. :) Znam wielu facetów, którzy wolą meszek, niż łysą całkiem. :)

Gość pamp0503
jak mozna sie nie golic!!! wyobrazcie sobie jestes w miescie na zakupach co najmnie 5 godz. w goracy dzien ,z okresem:) wyobrazcie sobie co sie dzieje w majdach jak sie ma nieogolona cipe,fujjjjj jaki tam musi byc smrod, pewnie klaki posklejane ,az mi sie zygac chce i gdzie tutaj higiena????

Gość 05 gratis
Ty pamp słyszałaś kiedyś o tamponach ? ;)

Gość Sympatyczka grkuli i musztardy
Mam Przyjaciela-ginekologa, który wręcz z nostalgią wspomina czasy estetycznego zarostu u kobiet.. A na pewno Mu to nie przeszkadza.. :) To jest dla mnie autorytet.. :)

Gość pamp0503
no slyszalam , ale ni zapomnij ze nie wszyscy je urzywaja tak jak nie wszyscy sie gola. widzialam ze znajdzie sie jakas najmadrzejsza z olowkow i napisze o tamponach.

Gość tankandgun
mi też się dziwnie kojarzy upodobanie do ogolonych na łyso z pedofolią. Mówię to szczerze i dziwę się że kobiety nie zdają sobie sprawy że jak facet prosi o ogolenie to raczej nie ma chęci na sex z dojrzałą kobietą tylko chce sie wspomóc w fantazjowaniu o małych dziewczynkach. Może sę nie znam, ale tak mi coś intuucja podpowiada.

Gość pamp0503
musztarda wiem i to duzo o higienie a ze tobie wali paprykarzem z cipy to juz nie moja wina:)

..ICH..UŻYWAJĄ..

..OOOO.. Wąchasz interlokutorkom...????

..Wujek Shakespeare mieli rację.. Są rzeczy, o których... :P ..Cóż przy tym golenie czy nie-gole-nie... :P