Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbh76767676

Czy przed pójsciem do ginekologa też perfumujecie sie tam by nie smierdzialo ?

Polecane posty

Gość tankandgun
Zgadzam sie też w kwestii absurdalnego perfumowania, które na 100% podrażnia i szkodzi. Higiena po 1, po 2 estetyka i dobre samopoczucie. Golenie raczej nie zastąpi mycia a z tymi tamponami to już wogóle farsa

Gość Sympatyczka grkuli i musztardy
BNB my sweet: Ty tutaj.. :D ..A czemu Ty NiE ZOSTAŁEŚ...? :P

pamp0503 - tobie już dziękujemy. Takimi komentarzami do dyskusji nic nie wnosisz, a tylko pokazujesz swoją infantylność i niski poziom.

Wyjaśnię Ci : bo np. nie dostał się na chirurgię, a na ginekologii także dużo się operuje...

Brzydki Niski Beznadziejny a swoją drogą czemu facet zostaje ginekologiem? Ginekologiem, to pół biedy, ale proktologiem???? :) pamp0503 musztarda wiem i to duzo o higienie a ze tobie wali paprykarzem z cipy to juz nie moja wina Ależ niczym nie wali, mówiąc Twoim językiem. Ja naprawdę mam łazienkę. :) A jak zaczniesz sypiać z facetami, a nie z chłopcami, to porozmawiamy na temat tego co tygrysy lubią najbardziej. Daleka droga przed Tobą.

Gość pamp0503
Sympatyczka grkuli i musztardy nastepny obronca sie znalazl hehehe zal mi ciebie

Sympatyczka grkuli i musztardy Wyjaśnię Ci : bo np. nie dostał się na chirurgię, a na ginekologii także dużo się operuje... A wiesz, że masz chyba rację? :) Moja Mama jest lekarzem. Zadałam Jej kiedyś pytanie: Mamo, dlaczego faceci zostają proktologami? (po wizycie u takowego) Wiesz córciu, to taka ciekawa specjalizacja.... rzekła Matka. :)

Gość pamp0503
musztarda fantastko mam chlopaka od ponad 4 lat i nie sypiam z chlopcami, niewiem moze ty masz jakies ukryte fantazje z nimi zwiazane:)

Masz chłopaka???? No gratuluję. :) Mówiłam, zaczniesz sypiać z facetami, a nie chłopakami, to porozmawiamy.

Pampersiku, Twój żal mi po nic.. Daję radę .. bez niego... :P

Gość wdwdwqdeq3
Przychodzą wygolone, wyperfumowane i gotowe na sex.

Gość pamp0503
to jest facet ,ale jakos bardziej wole mowic na niego chlopak. i nie zgrywaj madrej bo za bardzo ci to nie wychodzi.

..Pampersiątko.. My mamy facetów odkąd jesteś, niuniuś, na świecie... :D

..wdw: Gotowe na..Wszystko.. :P ..a potem..Sex w Wielkim Mieście.. :P :P :P

pamp0503 to jest facet ,ale jakos bardziej wole mowic na niego chlopak. i nie zgrywaj madrej bo za bardzo ci to nie wychodzi. Tobie za to wychodzi. :) Twoja mądrość aż bije po oczach. :)

2eM: przeciwzmarszczkową.. Bo jak czytam niektóre tu komentarze, to mi się dupa marszczy... :P

Gość pamp0503
Sympatyczka grkuli i musztardy hahahaha ale ty jestes zalonawspolczuje twoim rodzicom tak jebnietej corki

A jeśli chodzi o reakcję lekarzy... to ja miałam zupełnie inne odczucia... Wręcz pytałam moich przyjaciółek, czy chodzą takie zupełnie wygolone, bo mnie było głupio... I co? Większość powiedziała, że chodzą z lekkim zarostem.

Gość pamp0503
musztarda akurwat twoje zdanie mam w dupie

Gość gags
Też się nie golę. Tak, jestem ze wsi. I czy to coś zmienia? Rozumiem, że jak mieszkałabym w mieście to musiałabym się golić?!

Wygolonej... dodaj. :) Jaka Ty śmieszna i dziecinna Jesteś. Ta Twoja goła cipa dobrze się komponuje z charakterem.

Gość wyszlo szydlo z worka
"Czy przed pójsciem do ginekologa też perfumujecie sie tam by nie smierdzialo ? " Czyli jednak cipa smierdzi, i jest to zdanie kobiety jak mniemam, hehehehe. ROTFL

gags Też się nie golę. Tak, jestem ze wsi. I czy to coś zmienia? Rozumiem, że jak mieszkałabym w mieście to musiałabym się golić?! Tak, w mieście trzeba się golić. Inaczej nie przyjmą Cię nawet do lekarza pierwszego kontaktu... jakby to nie brzmiało... :)

Gość pamp0503
musztarda wole miec gola cipe niz tak jak ty golo w glowie:)

pamp0503 musztarda wole miec gola cipe niz tak jak ty golo w glowie Już bardziej chyba ośmieszyć się nie możesz. :)

Gość pamp0503
Sympatyczka grkuli i musztardy wez dziewczyno cos masz dretwe teksty.