Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbh76767676

Czy przed pójsciem do ginekologa też perfumujecie sie tam by nie smierdzialo ?

Polecane posty

Gość pamp0503
musztarda ty tez:)

Gość 05 gratis
Pamp ty tu gadu gadu, a może tobie coś tam na dole odrasta? idź zobacz szybko i popraw

05 gratis Pamp ty tu gadu gadu, a może tobie coś tam na dole odrasta? idź zobacz szybko i popraw O to to :) Tak mi się wydawało, że coś szumi...

Gość 05 gratis
ale wiecie co dziewczyny? Sie zastanawiałam nad laserową depilacją bikini.. Bo te golenie to jest jednak masakra czasem, podrażnia i te włoski jak odrastają to najgorzej wygląda. Tylko kwestia tego ile zostawić

Gość gags
Nie rozumiem skąd ten mądry wniosek ktoś pozwolił sobie wysunąć, że jak się nie golisz, to na pewno jesteś ze wsi. W moim przypadku akurat się sprawdza, ale śmiem twierdzić, że nie o mój przypadek akurat chodziło.

05 gratis ale wiecie co dziewczyny? Sie zastanawiałam nad laserową depilacją bikini.. Bo te golenie to jest jednak masakra czasem, podrażnia i te włoski jak odrastają to najgorzej wygląda. Tylko kwestia tego ile zostawić Wiesz co? Myślałam też na tym. :) Bardzo długo depilowałam się woskiem. Mam mniejszy zarost w związku z tym. W pewnym momencie zaczęłam się zastanawiać, jak to będzie wyglądało... baba 50 lat i łysa cipa... :) Nie wiem, może to normalne i nikt się nie będzie dziwił...

gags Nie rozumiem skąd ten mądry wniosek ktoś pozwolił sobie wysunąć, że jak się nie golisz, to na pewno jesteś ze wsi. W moim przypadku akurat się sprawdza, ale śmiem twierdzić, że nie o mój przypadek akurat chodziło. Oj wyluzuj, żarty takie. :)

Gość 05 gratis
Nie, tym się nie martw :) Podobno po jakiś 15 latach te włoski znowu odrastają, także spoko

05 gratis Nie, tym się nie martw Podobno po jakiś 15 latach te włoski znowu odrastają, także spoko To ja już umrę do tego czasu. :)

Sympatyczka grkuli i musztardy ..wlaśnie.. Ja na szczęście nie miewam dylematów odnośnie tam, choć mody różne.. Jakoś tak się złożyło, że moi kolejni mężczyźni zawsze woleli "coś tam" I to jest Priorytet.. Bo wielu facetów woli "coś tam", przynajmniej z mojego doświadczenia. A golenie na łyso traktują jak fajną odmianę, od czasu do czasu. Mówię o mężczyznach, nie o chłopakach. :)

Sympatyczka grkuli i musztardy ..co do podrażnień: ktoś na kafe pisał, że clotrimazol je likwiduje.. Ciekawa idea..trzeba by sprawdzić.. Może to głupie... ale jak mi coś tam "przeszkadza", zaswędzi albo inne takie... :) to się zawsze wymażę clotrimazolem. :) Jak na razie nie narzekam, cytologia grupa I od lat, nawet po porodzie.

Sympatyczka grkuli i musztardy No, co.. poplotkować nie dacie... ..Więc: zreasumujmy: panie golące na łyso- na prawo, z paseczkiem: środkiem, zapuszczające ogrody- na lewo.. ..Wszystkie "kolekcjonujmy wzwody"... A ja chrzanię wzwody, wolę kolekcjonować orgazmy. :)

a jesli juz o wloskach to 'jakim cudem mozecie wyciąc tam jakies serucho czy cos?':D

Ja tam nie wiem :) , zapytaj Lusesity de Milagros Dolores, ona jakieś wzroki potrafi wykrzesać na łonie. )