Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoniowa

schudne - chociaz to trudne

Polecane posty

Gość cosmo girl
to ja tez sie dołacze :) mam nadzieje ze moge ? moja dieta to MŻ i ćwiczenia pół h dziennie ;) bede wpadac co jakis czas mam do zrzucenia 11 kg dokładnie mam 175 i waze 71 kg :( ostatnio tak przytylam strasznie ... zawsze bylo okolo 62-65

Gość Taka jedna kobieta________
MałaBabo, Como girl, witajcie:):):) Padło tu hasło herbatek Bio - Activ, ta właśnie jedyna czerwona herbata, która mi smakuje właśnie jest tej firmy, a kupiłam ją w Tesco. Patrzyłam w Carefourze i nie ma... Bardzo fajnie, że jest nas coraz więcej... Queen, nie jestem jakaś super doświadczona w dietach. Na początku zawsze szybciej lecą kilogramy, ale kontroluj sprawę. Jeśli nadal będzie Cię ubywać 1 kg na 2 dni, to pomimo, ze to strasznie cieszy, jest to za szybko. Wtedy coś koniecznie dodaj, jedz nieco więcej. Nie mówię tego złośliwie, tylko w trosce. Dieta, na której się tak szybko chudnie może trwać max kilka dni, bo inaczej bardzo wyczerpie organizm. Joasiu, przykro mi, ze nie poznałaś dziadków. Ja poznałam wszystkich. Fakt, ten mój ukochany dziadek zmarł jak miałam 6 lat, niemniej jedna moja babcia jeszcze żyje, a druga zmarła półtora roku temu... Cieszę się, bo obie moje babcie doczekały się prawnuka - mojego synka. Dziadkowie mojego Małego żyją, ale niestety zna go tylko trójka. Niestety ojciec mojego męża jak rozwiódł się ze swoją żoną 15 lat temu, to poniekąd w jakimś sensie rozwiódł się z całą rodziną.... Ale mniesza o to... Buziaki

dzieki taka jedna kobieta. Na razie czuje sie dobrze, nie jest mi slabo ani nic w tym stylu.. na pewno jak tylko poczuje sie gorzej to cos doloze do jadlospisu.. ale poki jest ok ciesza lecace kg :)

Gość cosmo girl
ja tez zjadlam rybke z surowka ;) popijam teraz woda :D he he he troche mnie kusi lodowka ale zaraz wychodze z domu wiec nie bede podjadac...

Gość cosmo girl
eheh powiem wam ze musze schudnac bo wiekszosc ciuchow juz na mnie nie wchodzi a wiem ze jak kupie wieksze to juz w ogole nie schudne :) ogolnie to rano jak sie wciskam w spodnie to musze robic przysiady brat sie smieje ze niedlugo mi pekna w kroku :D dzis waze 71 zobaczymy jak bedzie w poniedzialek :P

witam dziewczyny które teraz dołączyły:) monalisa23 dzieki to będę się rozglądać za ta herbata:) ja dziś zjadłam trochę sałatki kawałek arbuza a i kawałek chudego mięsa:) dziś sobie pobiegam bo tak to czasu nie mam ;/ obowiązki

Gość bobeczek666
Hej bromba;-)Widze,ze jestemy w podobnej sytuacji.Tez w domu wiele przeszlam;-(I przechodze nadal...A pozatym jestem gruba;-( I tak samo jak ty na slowo dieta robie sie glodna.Tez postanowilam lekko zmienic swoje nawyki zywieniowe i zwiekszyc dawke ruchu.Chcialabym zeby byly jakie efekty do pazdziernika a czas mija nieublagalnie:(

Gość bobeczek666
Ja planuje oprzec moje chudniecie na sporcie, bo we wrzesniu siedze w domu i teraz.Wiem,ze to glupota ale planuje trenowac marszobieg 3 godziny dziennie:D bo z jedzenie nie zrezygnuje az tak bardzo:(

minął kolejny dzień na kolacyjke tym razem mialam sałatkę z pomidorka.. :) BOże kto by pomyślał ze stanę się wegetarianką he he jeszcze tylko 3 tyg i 4 dni a potem stopniowo bede wlaczac inne produkty zeby tylko nie dostac efektu jojo... ale z białego pieczywa i tak zrezygnuje...

Witam Wszystkie kobietki ponownie i dziekuje za tak miłe przywitanie.Tak,dieta kopenchadzka jest straszna,ale powiedzialam sobie ze dam rade i jakos mnie moja Mama zmobilizowala tak do konca. Jak mowilam teraz postanowilam przejsc na 1000kalorii i kolezanka,ktora lepiej sie na tym wszystkim zna ode mnie ,uklada mi posilki jezeli ktoras bedzie zainteresowana to je wkleje.moze wiecej osob skorzysta. Tak,ta herbate mozna rowniez kupic w Realu i podobno jest bardzo dobra. Kochane co tam damy rade!!!Do jutra!!!

ja tylko na momencik, bo poznawo juz u mnie jakos leci :) mam nadzieje, ze z wagi tez :) bobeczek666----> witaj, no fakt spotkala mnie tragedia, nie tylko mnie cala Rodzinke moja :( wspieramy sie nawzajem, latwo nie jest, dzien za dniem mija taki los, nic nie mozna zrobic... tak wiec, jak napisalam na poczatku, moja waga nie jest dla mnie najwazniejsza w zyciu, no ale poki zyje, jakos musze wygladac, stad postanowienie zmiany moze sie uda, chociaz taki plus z tego zycia miec bede :)

no pare innych plusow tez mam,w tym zyciu np. wspaniala Rodzine, fajnych znajomych no i mam cieple slowa od Was, dzieki za wsparcie w tej walce ze slabosciami

Gość monalisa23.
Witajcie dziewczynki. Miałam ciężką noc, jestem niewyspana. Powiedzcie mi dlaczego świat jest tak poukladany, że nie możemy sobie sami wybierać rodziców. Tylko akceptować i szanować ich bez względu na to jacy są. ? Czuję się żle psychicznie. Ale z dietki nie zrezygnuje, chociaż najchetniej zjadlabym cos slodkiego na poprawe nastroju... Ide pod prysznic. Trzymajcie sie i powodzonka;-)

hwj witam was kobietki.. Day 4 :) dzis bedzie ciezko bo jedziemy na imieninki do znajomych a tam raczej mojego menu nie bedzie...:) ale zjem przed wyjazdem wieksza porcje brukselki i tam bede same owoce wcinac... wiem ze bedzie tam sporo pokus ale bede sie opierac :) moja kumpela powiedziala ze sie ze mna zsolidaryzuje i tez bedzie tam jadła tylko owoce :) bedzie mi łatwiej.

czesc Dziewczyny : ) ja dzis na sniadanie, gotowane jajka 2 i kromka chleba z ziarnami monalisa23----> kurcze, ja mam fajnych Rodzicow, ale jak nie jedno to drugie, do niedawna bylo super, a potem w przeciagu chwili zawalil sie swiat, chyba malo jest ludzi w pelni szczesliwych :O trzymaj sie 🌼 queen1987-----> no faktycznie wiele pokus przed Toba, trzymam kciuki, na pewno wytrzymasz (a jesli nie i cos tam skubniesz mimo wsparcia ze strony kolezanki (fajna kolezanka) i naszej to tylko sie nie zalamuj !!!) milego dnia :)

jaka tu cisza, gdzie Wy sie wszystkie podziewacie, ja wlanie po obiedzie jestem, ryz z jagniecina i warzywami zjadlam teraz herbata bez herbaty ani rusz :)

Gość bobeczek666
monalisa23 ja tez mam klopoty zwlaszcza z moja przybrana matka;-( Dzisiaj podjelam decyzje, ze moje odchudzanie opre tylko na sporcie, gdyz nie mam silnej i nie moge zrezygnowac z jedzenia;-( Ale biegac tez mi sie nie chce;-( Heh nie mam juz do siebie sily;-(

Gość bobeczek666
Matko ja wygladam jak potwor a mam dopiero 19 lat;-(Jestem tlusta i zaniedbana.Znowu nazarlam sie suchego chleba.Biegac nie poszlam;-(zaraz sie zalamie...

nie mam czasu, wiec tylko krotki apel do bobeczka666 ja Ci sie zalamie, do roboty lobuzie !!!!!!!!!! suchy chleb juz poszedl wazne co dalej ! glowa do gory :)

no hejo co tam u was dziewczęta? jak samopoczucie.. ja jeszcze nie mam żadnego kryzysu jak na razie calkiem dobrze na tej diecie warzywnej sie mam.. Day 5 i -2kg juz w sumie :) jest dobrze... mam nadzieje ze wytram te 3 tyg.... :) pozdrawiam

Gość bobeczek666
Brom-ba dziekuje, jestes kochana;* ja dzisiaj rano wkoncu biegalam 40 min, czyli 20 min spalania tluszczu;-) Ale mam kryzys z moim chlopakiem;-(Rano prawie sie rozstalismy;-(

hej Dziewczyny queen1987----> moje gratulacje, swietnie Ci idzie, trzymam kciuki, za wytrwanie do konca i czekam na dalsze spektakularne efekty bobeczek666----> tak to juz bywa, czasem nie uklada sie nawet z tymi, ktorych kochamy, za Ciebie tez trzymam kciuki a gdzie reszta? ja dzis na sniadanie zjadlam chyba z 10 pomidorkow koktajlowych, i nic wiecej, tak wyszlo ;) na obiad kawalek bagietki i kawalek makreli, a dale jeszcze nie wiem jak nie zapomne to jutro rano sie bedzie wazenie, ale mam tu jedynie taka rozklekotana wage, wiec nie wiem co pokaze jednak sprwadze czy ten tydzien cos dal, jesli nie w kolejnym postaram sie bardziej

hej dziewczyny? co tam u was?? bobeczek666 ja tez mam tyle lat i mam problem z waga heh głowa do góry a z chłopakiem się nie martw jak kocha to zostanie.. mój brat też teraz zakończył małżeństwo byli razem 2 lata i co rogi jemu przystawiała ale on się w porę opamiętał. i ją kopnął i była u kochanka... ale pamiętaj nie jeden facet jest na ziemi!! a ja dziewczyny dziś się obżarłam!! do słowie.. wiecie myślę zeby brać tabletki przeczyszczające ale się że się od nich uzależnie... eee tylko kilo schudłam od wtorku;/od jutra biegam mam wolne więc bedzie oki:)

joasia09---> po co ci te tabletki, od wtorku kilogram , to przeciez dobry wynik, lepiej wolniej, a zeby efekty byly trwale :) u mnie tylko pol kilo mniej, o ile waga dobrze wazy, moze nawet pol nie ma :O ale nic, nowy dzien, nowy zapal :)

brom-ba---> a na takim forum czytałąm i nie wiem co mi do głowy strzeliło dla mnie to powli ;/

joasia09 ----> kazdy sam decyduje, jak je, jakie wspomagacze bierze, w kazdym razie, ja osobiscie bym sie niezdecydowala na tabletki przeczyszczajace, podobno "rozleniwjaja" jelita, a to ile chudniemy tez jest zalezne od roznych czynnikow, min. od wagi wyjsciowej, ja cholduje zasadzie lepiej wolniej, a trwale :)

Gość bobeczek666
Heh dzisiaj znow 2 razy 40 min co daje 40 min spalania tluszczu;) A mam do was takie pytanie, bo ja nie mam wdomu wagi a w tabelach czesto jest na 100g podawane, ile kcal ma: 1.kromka zwylkego bialego chleba z margaryna 2. plasterek zoltego sera. 3. ziemniaki z sosem lub tluszczem. 4.zwykla bulka. 5. zupa gotowana na kosci/miesie np kapusniak?? Niestety moj ukochany dzis sie nie odzywal;-(

hej bobeczek666 ---> w tych kaloriach to Ci nie pomoge, nigdy nie lubilam ich liczyc i sie na tym nie znam, wagi tez nie mam a gdzie jest reszta, Dziewczyny, napiszcie cos!!! u mnie dzis dzien obzarstwa, no moze nie tak strasznie, ale pewnie to moje pol kilo wrocilo :O kurka wodna, czlowiek to jednak czasem glupi jest :(