Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiNnA002

Zalicze zgon ze stresu! pomóżcie jeżeli ktoś był w podobnej sytuacji

Polecane posty

5 wzorów? Ty chyba do szkoły średniej nigdy nie chodziłeś... Podaj chociaż jedną dziedzinę życia, jedna sytuację w której zwykłemu człowiekowi przydaje się umiejętność rysowania funkcji, obliczania miejsca zerowego, określania czy funkcja jest różnowartościowa i innych pierdół.

:D :D dobree... Chociażby do policzenia spłacania rat. no cokolwiek, statystyki wydatków, długo by wymieniać ...tobie natomiast widzę że wystarczy umieć się podpisać krzyżykiem i liczyć do 10 kozy na polu no ale jak kto woli...

gdy czytam o tej matmie to az mnie ciary przechodza .. ja w tym roku tez bylam w podbramkowej sytuacji , zakuwalam ta matme dniami i nocami a nic nie dawalo , mam na szczescie takich rodzicow ktorzy bardzo mi pomogli ... codziennie korki chodzenie rodzicow do szkoly.. zaliczeniaa. no masakra .. ale dalam rade , kosztowalo mnie to duzo lez i wysilku ale oplacilo sie :) ja to w ogole wpadalam w panike na mysl o egzaminie komisyjnym ..;p

W takim razie naucz się łaciny medycznej, przyda ci się, jak będziesz chory. Ilu jest ludzi, którzy nie zdawali matmy na maturze, a radzą sobie świetnie w życiu bez tych wszystkich PIERDÓŁ!

Gość malenkaaaaaaa
i jak stan Twojej wiedzy? :P

Gość malenkaaaaaaa
ja wlasnie przeczytalam w necie jak wyglada ten caly ustny :/ jeden wielki koszmar... zeby tylko te wstretne regulki wtedy byly ale nie :/ :/

Prawda jest taka że funkcję liniowe to są podstawy podstaw ,a nie jakaś tam wyższa matematyka tego się uczyłem w 7/8 klasie podstawówki.Niemożna tego porównać do łaciny medycznej tylko do co najwyżej odróżniania lekarza od pielęgniarki.Materiał który występuje w szkole średniej do zdania matury włącznie to są PODSTAWY ,a na 2ję to są elementarne zadania które przeciętny człowiek powinien umieć rozwiązać ,a jak nie to widocznie się nie nadaje z jakiś powodów na dalszą edukację i trzeba się zastanowić. Co jak co ale matematyka w 80% przydaje się do przedmiotów zawodowych ,technicznych.

Po za tym pisz na gg które podałem gdzieś tam napisz z czym masz problem dokładnie to może Ci pomogę. Gg ma ten + ze siedzisz w domu bez stresu i masz pełen komfort psychiczny więc ,a nóż widelec coś za kumasz

Gość malenkaaaaaaa
zdalam ! :D:D:D i to najlepiej z wszystkich w szkole piszacych mate :D 7 zadan na egzaminie pisemnym i 3 przy tablicy. zadnych regulek tylko obliczenia. w sumie podpasowal mi zestaw na ustnej byly rzeczy ktore potrafilam. inni mieli ciezej bo wychodzili z placzem z sali.ale jestem szczesliwa :D wreszcie wakacje :D

Gość wiNnA002
Dieki za obrone!:) A do taki jeden koleś-jeżeli chodzio przedmioty zawodowe to tam obliczenia nie są aż tak na wysokim pułapie mądralo wystarczy dodawać odejmować mnożyć itp.!!

Gość wiNnA002
Dziękuję riddle_jeszcze raz. Dostaje palpitacji przed jutrem. Maleeenka GRATULUJE!!

Gość malenkaaaaaaa
bedzie dobrze :D ja tez nic kompletnie nie potrafilam . nie wiem jak to napisalam. az wymiotowalam i goraczki dostalam ze stresu. na ustnej pomagali minimalnie nauczyciele. wiec u Ciebie tez tak bedzie napewno ;)

Gość wiNnA002
żebym chociaż cokolwik umiała a tu NIC!:\ nieumiem rozwiązać żadnego zadania.. Długo to wszystko trwało?

Gość malenkaaaaaaa
45 minut pisemny a ustny ile sie chcialo. jedna osoba po 15 minutach wyszla inna po 1,5 godziny.a z czego bedziesz pisala? z jakich dzialow?

Gość zestresowana magdaaaaaaa
ja tez mam exam z matmy i sie boje cholernie :(

niby uczyłam się prawie całe wakacje, ale tak bardzo się boję, że pójdę i będę miała 'czarną dziurę' w pamięci....a to już w środę ;(

Gość wiNnA002
Niby z funkcji ale różnie to może być. Jedna z nas już zdała..zostałam ja i Magda pisz jak tam sprawy się potoczą Pozdrawiam!

Gość zestresowana Magdaaaaaaa
no dam znać co i jak... musi być dobrze przecież! nie ma innej opcji... kurczę dziś już się tak stresuję, a co dopiero będzie jutro czy w środę :O

a tak zmieniąjąc temat to jak trzeba się ubrać na taki exam? bo ja nie wiem.... tak elegancko bardziej czy normalnie?

Gość wiNnA002
też jużdczuwam stres i to silny! przeczytaj cały temat nauczycielka pisała o tym że trzeba ubrać się Elegancko:) Ile masz lat? i z czego zdajesz?

Gość zestresowana magda
przeczytałam już cały temat... chodziłam do 2LO... a z czego mam poprawkę? z mojej ukochanej matmy!!! i to jeszcze od mojego rocznika wchodzi obowiązkowa matura z matmy! zaje*iście po prostu!! KOCHAM MATEMATYKĘ!!!!!! :(

Gość wiNnA002
miałam problmy z tym przedmiotem od podstawówki.. Też mam z matmy,nic nie czaje ni umiem,ale po cichu licze na cud że może nauczyciele mi pomogą, to dość luzna szkoła Kurwa boje się!!! nie umiem najprostszych rzeczy

Gość wiNnA002
A to już już jutro 8 rano:(

Gość łona
ja miałam dwie poprawki w jeden dzień..... fiza i chemia 1 liceum........ oblałam, spoko teraz mam dypolm wyzszej uczelni, rada: nie denerwuj sie- mnie to pograzylo........ szkoda zycia na stres

Gość malenkaaaaaaa
elegancko ale nie w biala bluzke raczej. u mnie jedynie 5-10% mialo na sobie stroj jak na zakonczenie roku. a jak duzy masz material z 2 klasy. z calego roku? u mnie duzo bylo zadan z funkcji kwadratowej i trygonometrii (ale juz tozsamosci trygonometrycznych nie bylo na szczescie) no i wlasciwie tylko tyle. o okregach nic kompletnie .proste obliczenia byly bardzo. bylam przygotowana na to , ze beda trudniejsze rzeczy. 1 zadanie z rozkladu wielomianu - 2 najprostsze przyklady jakie moga byc. nie ma sie czego bac :) zdacie. no chyba , ze macie wstretna matematyczke to moze byc roznie bo wtedy na ustnym wam nie pomoze

Gość zestresowana magda
ja mam materiał z całego roku, choć ku*wa miałam zaliczone 2 półrocze! i to jest cholera sprawiedliwość! ja się uczyłam sporo, ale boję się, że jak tam pójdę to się tak zestresuję, że nie nie rozwiążę ;(