Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiNnA002

Zalicze zgon ze stresu! pomóżcie jeżeli ktoś był w podobnej sytuacji

Polecane posty

Gość zestresowana magda
jejku ja już chcę to jutro i mieć to za sobą :( dobija mnie to czekanie... :|

Gość wiNnA002
A poszło poszło ZDAŁAM!!!!!!!!!!!:d JEDEN PRZEDMIOT W CIĄGU 10 MIN BO UMIAŁAM. A z matmy Pani mi pomogła rozwiązać zadania.Jestem szczęśliwa Magda zdasz nie buj się!!! u mnie wszyscy zdali.

Gość zestresowana magda
Winna ogromniaste gratulacje! Naprawdę! Mówiłam, że zdasz :D ale ja i tak się boję :P ale musi być dobrze.

Gość zestresowana magda
Winna a tak z ciekawości to trudne zadania były? Takie jak na klasówkach czy może łatwiejsze?

Gość wiNnA002
Dziękuję za gratulację:) Zadania były bardzo łatwe zaledwie 3. wszystko robiłam z nauczycielką, były procenty takie zwykłe obliczenia na mnożenie dodawanie-takie zmiksowane żeby wiedzieć jaka jest poprawna kolejność wykonywania działań. I ostatnie musiałam zaznaczyć punkty na osi współrzędnych x i y.

Gość wiNnA002
madziu coś czuję że zdasz napewno..jestem takim głąbem nic nie wiedziałam a mi się udało.Nauczycielka sama naprowadzała mnie krok po kroku na poprawne odpowiedzi. Pisz jak coś jeszcze chcesz wiedzieć!! A na którą masz jutro?

Gość zestresowana magda
dziękuję Winna za słowa otuchy :* mam jutro na 9.00 oby wszystko poszło dobrze. odezwę się jak będzie po wszystkim

Gość malenkaaaaaaa
widzisz! :D i nie trzeba bylo sie stresowac :D gratuluje :** magda zaraz zaczyna :D ale tez czuje ze na 100% zda :D

Gość wiNnA002
Czuję się jak inny człowiek:) kamień spadł mi z serca! To czekamy Madzie!!

Gość malenkaaaaaaa
ja to porownywalam do wyjscia z wiezienia :D taka wolna po zaliczeniu sie czulam. cudowne uczucie :P

Gość już wyluzowana magda
Z D A Ł A M ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem taka szczęśliwa! tak mi ulżyło! dziękuję za wiarę we mnie Winna :) bardzo się cieszę!!! :D:D:D

Jest takie coś że jeżlei jestes w ostatniej klasie to nie dostaniesz warunkowego ale jesli nie w ostatniej to warunek polega na tym ze jezeli piszesz z tych 2 jeden zdasz drugi nie to masz caly pierwszy semestr zeby poprawiac tą matme. zalezy od nauczyciel czy od razu calosc czy jakies sprawdziany itd

winNnA002 nie jesteś sama tylko że ja chodzę do 3 gim ja to dopiero jestem tępa z matematyki już nie wiem co mam robić zawsze jak pójdę do tablicy to masakra .. chce mi sie płakać i w ogóle a wszystko przez matematyke nie ma już siły a chciałabym w końcu coś zrozumieć a teraz testy sie zblizają a ja nić nie rozumie te wszystkie wzory procenty pierwiastki to dla mnie czarna magia ...co chwile sie błaznie przed klasą okrponie sie przejmuje matematyką i co ja mam robić ? ... zabić sie

Gość ona92
wlasnie dzisiaj jest dzien dziecka i wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie ze komisa w sierpniu bede miec na pewno ! z czego? z matematysi naszej najukochanszej ! zyc nie umierac.... ;/