Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bridgetttt

Dlaczego amerykanki sa bardziej atrakcyjne

Polecane posty

Gość Bridgetttt

maja lepsze zycie,fajniejsze ciuchy,domy itp Gdybym miala wybor nie chcialabym urodzic sie Polka.

Gość frentii
Amerykanki atrakcyjne?:D:D:D Od razu widac, ze Ameryke znasz tylko z filmow i gazet...

Gość
A ile Amerykanek w życiu widziałaś? ;) Atrakcyjne?

no jasne patrząc na family fat surgery to na chiny ludowe nie chciałabym być amerykanką!

Gość beastaloll
Polacy sa zacofani.Takze mentalnie.Za oceanem jest zupelnie inne zycie.Inny klimat.Inni ludzie.Wszystko inne- moim zdaniem lepsze.Chcialabym mieszkac w L.A mm

Gość piszesz o tych znanych
z seriali i filmów?:D

Gość amerykanki atrakcyjne
chyba sie za duzo slonecznego patrolu naoogladalas ;/ w wiekszosci sa to grube babiska ;/

Gość frentii
Dlatego wlasnie powinny odbywac sie obowiazkowe wycieczki do USA, aby Polacy marzacy o cudownym zyciu w Hameryce, zobaczyli jak wyglada rzeczywiostosc:D

Gość Hept
Ty w USA nie bylas, i znasz amerykanki z TV chyba tylko. W 90% to grube kobiety z dziecmi niechcianymi, ktore nie maja szans na normalnego faceta. Przestan ogladac idiotyczne seirale i wez sie do roboty!

Gość ewelekaaaa
przecietna amerykanke stac na wiecej rzeczy niz przecietna polke. ale uwazam ze amerykanki nie sa atrakcyjniejsze od polek. atrakcyjnosc moze wynikac z tego ze ameryka to kraj wielu narodowosci a wiadomo ze dzieci z malzenstwo roznych typach urody sa "ladniejsze" p rzekazywane sa ponoc najlepsze geny - gdzies tak czytalam.

Gość Bridgetttt
Wiedzialam ze takie cos przecztam :D Pal licho z tymi matkami , ale wystarczy wejsc na myspece i porownac to tej nieszczesnej fotki.pl . widac roznice ?

Gość szemale69
maja lepsze geny, niz polki, sa inteligentniejsze i przemieszane! do tego lubia sie pukac w popielnik juz od 15 roku zycia!

Gość buhahhaha a gdzie zes ty
widziala amerykanke atrakcyjna ??? chyba podrasowaną photoshopem

Gość a ja byłam i widziałam
Młode Amerykanki są bardzo atrakcyjne. Spędziłam w Stanach półtora roku. Młode dziewczyny w Ameryce są naprawdę śliczne. Mają brzoskwiniową cerę bez śladu trądziku, piękne grube, lśniące, zdrowe włosy, piękne rysy twarzy, piękne zęby- bielutkie i równe (koronki) i prześliczny uśmiech. I są szczupłe. Bardzo o siebie dbają, biegają i są bardzo wysportowane. No i są bardziej naturalne niż Polki. Dramat zaczyna się dopiero po urodzeniu pierwszego dziecka.

Jedna wada- nie potrafią się ubrać. Po ulicy chodzą w rozciągniętych dresach, sportowych butach lub klapkach-japonkach. Widziałam również niektóre chodzące w piżamach.

Gość frentii
a ja bylam i widzialam, a gdzie je widzialas? W dzielnicy dla bogaczy? Przecietna mloda amerykanka wyglada fatalnie, a najgorsze sa spodnie. One ubieraja wszystko co po prostu dopna na swoim dupsku, kroj czy tez za krotkie nogawki nie sa przeszkoda:O

Gość tez_popieprzony
temat tego watku udowadnia, ze kobiety sa bezgranicznie glupie;). amerykanki bardziej atrakcyjne, ciekawe z ktorej strony. Najwieksza ilosc tlusciochow na swiecie to w usa, a to oznacza, ze najwieksza ilosc kobiet grubasow rowniez. bede patriota i powiem, ze Polski sa najpiekniejsze, choc podobaja mi sie rowniez wloszki, francuski i senegalki. tak dla ciekawostki powiem, ze pracowalem na delegacji w Szkocji. I tak np jezeli gdzies byla grupka kobiet zalozmy czterech, to trzy z nich to wstretne grube zakapiory jedna szczupla i do czlowieka podobna ;). Bedac na wakacjach w swinoujsciu chodzilem na niemiecka plaze coby sobie poogladac golaski.(kto tam byl to wie o co chodzi) wszystkie atrakcyjne golaski, ktore widzialem okazywaly sie polkami ;).

"Dramat zaczyna się dopiero po urodzeniu pierwszego dziecka." Nie ma dramatu z powodu dzieci. Są za to McKFCBurger Shit,s na każdym kroku. To jest dopiero dramat! Odmów tu dziecku narodowego, kultowego żarcia, to cię wyklnie i pozbawi praw rodzicielskich :D A dla towarzystwa....co by więź z dzieckiem się rozwijała prawidłowo..... tu fryteczka.....tam kurczaczek.... I te nieodmiennie pociągające...programy o gotowaniu. Ech, nie można się oprzeć:)

Kant dupy Pewnie tak. Na ubranie nie zwracają uwagi, ale na ogólną atrakcyjność- tak.

Gość feggreyt5y
Sa takze grubaski,ale pewnie autorce topicu chodzilo o ogolnie rzecz ujmujac atrakcyjnosc.Dziewczyny w Ameryce bardziej dbaja o siebie,maja lepsze mozliwosci.Sa tez biendiejsze dzielnice i tam pewnie zamieszkuja te grubaski.Ale Ameryka kojarzy mi sie z seksownymi cialami :D kalifornijki mmmm

frentii Myślę, że musiały być to dziewczyny z lepiej sytuowanych domów, bo były to studentki na jednym z lepszych uniwersytetów, a jak wiadomo studia w USA kosztują i to nie mało. Naprawdę tak wyglądały. Przeciętna Polka nie dorasta do pięt tym dziewczynom, które widziałam. Najładniejsze miały zęby, prościutkie i równiutkie, a do tego śnieżnobiałe. Taki uśmiech rozświetla całą twarz. Co prawda tam już nastolatki piłują swoje naturalne zęby żeby wstawić koronki i licówki, ale liczy się efekt.

Kant dupy A ty gdzie te grubasy widziałeś?? Bo ja widziałam kilka wielorybów po 100 kilo, ale w większości były to śliczne i zadowolone z życia laseczki.

Kant dupy No właśnie w Europie, a już na pewno w Polsce takich ładnych dziewczyn nie widziałam.

Przepraszam, kobieto:D Noo ja tez byłam chuda, bo tam noszę rozmiar 2, którego nawet nie mieli i nie wiedzą jak wygląda. Wszystkie spodnie zaczynały się od rozmiaru 4 - wyglądałam w nich jakbym ubrała namiot. Ale jednak młode dziewczyny z uniwersytetu są szczupłe, nie chude, nie tłuste, ale szczupłe. I wysportowane. Dopiero po dziecku tyją i przestają o siebie dbać. Widziałam wiele bardzo grubych i zaniedbanych kobiet z dziećmi. Ogólnie dużo jest grubasów, to fakt. Ale młode dziewczyny z lepiej sytuowanych rodzin (klasa średnia) wyglądają naprawdę oszałamiająco.

No i dodam jeszcze, że inna jest też ich mentalność i podejście do atrakcyjności. W Polsce żeby zostać uznaną za atrakcyjną trzeba być naprawdę olśniewającą. Natomiast w USA każda dziewczyna, która nie straszy wyglądem na ulicy i w Polsce uchodziłaby co najwyżej za przeciętną, mówi i myśli o sobie jak o super atrakcyjnej lasce.