Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie niedzieli

A mial dzis zadzwonic..

Polecane posty

a autorka gdzies Wam uciekła troszke podczytuje Wasz temat.. bo miałam kilka takich znajomosci wszystkie sie spieprzyły

Gość sassss
ale był wcześniej zainteresowany i nagle przestał się odzywać? No to może napisz coś do niego jutro, coś takiego a'la pytanie, żeby "musial" odpisać, jak nie odpisze to.... :(

Gość błekitka
nie lubie niedzieli co u ciebie słychać?

ja też bardzo proszę o radę... otóż, pisałam jakiś miesiąc z chłopakiem na nk (to jest mój dawny znajomy, ok 2 lat nie mieliśmy kontaktu,kiedyś bardzo mu się podobałam), zostawiłam mu mój nr i napisałam,że jeżeli chce,to niech się odezwie. Odezwał się po tygodniu, pisaliśmy esy, było miło...no i cisza... napisałam ostatnio do niego "co słychać?",ale nie odpisał... i też nie wiem co myśleć... pozdrawiam Was :)

Gość błekitka
też tak napisałwm i 2 dzień czekam na odpowiedz:)

to jestem strasznie ciekawa czy się doczekamy ;) ja się ciągle łudzę,że może nie ma kasy na komie :P

Gość błekitka
Ja też się łudze,najgorsze że brone go ciągle wymyślając dlaczego nie napisał.

faceci są strasznie dziwni...najpierw niby zainteresowani - a później milczą. Ja napiszę może za jakiś czas do niego i po prostu zapytam czemu się nie odzywa.

Gość zdrowe gotowanie po arabsku
Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zacheca do gotowania w ceramicznych naczyniach do gotowania na ogniu tajin. W naszym sklepie w kategorii sztuka na stole/tagine znajdziecie Panstwo wiele oryginalnych modeli arabskich garnków. Zdrowo i egzotycznie !!! www.marokostyle.com

Gość sassss
dziwni to na pewno oni są!! ale czasem SMSy nie dochodzą! ja miałam chwilowo moją karte SIM w innym tel (model nie jest super, tel bez aparatu-tu akurat nie ma znaczenia, no ale chodzi oto, że jest to stary tel), i pisze sobie normalnie tam SMSy itd, no i wczoraj dostalam o 17 SMSa, ale tak czytam i sobie myśle, coś tu nie pasuje, w południe pisać takie rzeczy... patrzę na godzinę, było wysłane wczoraj o 3 w nocy!!! i wyszło, że ja nie odpisałam :P ogólnie na moim "dobrym tel", który nie był tani, też czasem cos się dzieje i SMSy przychodzą z opóżnieniem, a czasem sie zdarzylo, że ktoś miał pretensje, że nie odpisalam a ja "halllo, ale nic nie pisałaś!!", albo ktoś dzwonil a u mnie nie dzwoniło!!! I na starym tel i na nowym tel takie sytuacje się mi zdarzają czasem!!!

Gość sasss
ewa on pewni się odezwie. Ten mój też ma jakieś takie wstawki, on ogólnie jest strasznie nie pewny siebie, myśli, że wolę każdego innego niż jego (troszkę wyoblrzymiam tu, no ale tak trochę jest) i pomimo, ze jestem b.nieśmiała, w stosunku do niego, nie mogę taka być. np nie odzywa się 2 dni, ja pierwsza napisze, potem sobie piszemy bla bla bla, następnego dnia on się odzywa 1szy, potem znów on i znów milczenie, wiec ja się odzywam i znow on.... on chyba potrzebuje tego, że czasem ja pierwsza napiszę, aby się czuć pewniej. mi kiedyś też nie odpisywał chyba z 3dni, a potem się odzywal jak gdyby nigdy nic...

najgorsze jest to,że kiedy pisaliśmy na nk,to odpisywał na każdą wiadomość. A teraz nie wiem czy do niego mogę pisać czy nie... bo nie chcę,żeby było tak,że się narzucam... Chyba za szybko narobiłam sobie nadziei na cokolwiek ;)

Gość sasss
to może napisz do niego coś na nk?

nie chcę,żeby wyszło,że się narzucam ;/ może za jakiś czas sam się odezwie, nie wiem...za niedługo moje urodziny, zobaczę czy chociaż życzenia wyśle... a jak tam ten Twój?? odezwał się???

Gość sasss
a Wy się z nimi spotykacie, czy bardziej SMSy/gg itp? "odezwał się" z moją pomocą:p i praktycznie umówiliśmy sie na spotkanie, ale ja byłam z nastawieniem "ten dzien, albo żaden" (tzw ja tego mu nie napisałam, ale następne dni mi nie pasują, musimy się zobaczyc w ten dzien :P to daj mu kilka dni spokoju, ale jak sie nie odezwie, to ja chyba bym mu coś napisała na nk. jeden moj kolega mi doradził kiedyś 'jak ci się on podoba, to idz mu powiedz to, bo on może tego nigdy nie zrobić, przez swoją niesmiałość" i przez to ja muszę być mniej nieśmiała, a jestem bardzo niesmiała :P

nieeee, właśnie się nie spotkaliśmy... tzn kiedyś bardzo,bardzo dawno temu, tyle że to była taka rozmowa 10 minutowa, później nam się urwał kontakt. Z tym że przez ten cały czas dalej mi się podobał...no i w końcu przy pomocy nk postanowiłam napisać... i wymieniliśmy z 20 wiadomości, potem odezwał się na koma, no i teraz ta olewka :(:( łudzę się,że nie ma kasy,ale tak naprawdę nie chce gadać i tyle.. aaa to gratuluję Ci i zazdroszczę,że udało Ci się nakłonić go na spotkanie :D też tak chcę :P życzę powodzenia :)

Gość sasss
a ten Twój jest raczej niesmialy, przebojowy czy tak pomiędzy?

mi wygląda raczej na przebojowego, ale kto go tam wie... wydawało mi się,że jest zainteresowany, tym bardziej,że kiedyś strasznie mu się podobałam,a nie zmieniłam się zbytnio od tego czasu... już nie wiem co robić :| a kiedy widzisz się z tym swoim?;)

Gość sasss
spotkanie przesunięte :( a ja przecież powiedzialam sobie "ten dzień, albo żaden inny"...

Gość sasss
spotkanie przesunięte :( a ja przecież powiedzialam sobie "ten dzień, albo żaden inny"...

Gość sasssss
bo musiał gdzieś iść ;/ tzw napisał mi gdzie i wiem, że musiał, ale mi trochę smutno, bo wczoraj mówil, że jednak tak nie musi iść, a dzis sie okazało inaczej..... w ogóle ja zawsze mialam, że pierwsze spotkania z facetami zawsze się przesuwały, potem umawiali się na inny termin, ale ja żadnego więcej widzieć nie chciałam... co prawda, z tym to nie 1wsze spotkanie, ale znów tak się "poczułam", bo napisał może z 3h przed spotkaniem, że jednak nie:/

Gość sasssss
bo musiał gdzieś iść ;/ tzw napisał mi gdzie i wiem, że musiał, ale mi trochę smutno, bo wczoraj mówil, że jednak tak nie musi iść, a dzis sie okazało inaczej..... w ogóle ja zawsze mialam, że pierwsze spotkania z facetami zawsze się przesuwały, potem umawiali się na inny termin, ale ja żadnego więcej widzieć nie chciałam... co prawda, z tym to nie 1wsze spotkanie, ale znów tak się "poczułam", bo napisał może z 3h przed spotkaniem, że jednak nie:/

a zaproponował w takim razie na kiedy jest przełożone?? nie martw się, każdemu może coś wyskoczyć ;)

Gość sasss
no napisał, że w weekend. w sumie teraz w tyg tak bym nie mogla się z nim spotkać, wtedy ja bym musiała odmowić. no, ale smutno mi tak ogólnie dzis :(

ważne,że chce się spotkać. Teraz to już tylko myśl pozytywnie :) zobaczysz,że wszystko będzie dobrze :)

Gość sasss
tylko, że ze mną jest gorzej, bo mój wygląd od wczoraj trochę się zmienił....

Gość Sakerra
jak to zmienił?

Gość sasss
mam cudowny aparat na zębach :(

aaa tam ;) aparat wcale nie jest takim problem jak kiedyś, teraz co 2 osoba go nosi, więc głowa do góry ;) i daj koniecznie znać jak po spotkaniu :)