Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie niedzieli

A mial dzis zadzwonic..

Polecane posty

no być może... ale esa by mógł napisać. No mam nadzieję,że skoro obiecał,to się zobaczymy... ale nigdy nic nie wiadomo, bo faceci są dziwni :P ze śląska jesteśmy :) ja myślę,że dobrze zrobiłaś,że napisałaś tego esa. Przynajmniej będziesz mieć jasność. No gorzej jeżeli np nie odpisze,bo nie ma kasy :P a zapytałaś go o spotkanie czy tak po prostu 'co słychać?'

Gość korona z głowy
nie spadnie nie przyszło Wam do głowy ze jak same nie piszecie to sygnal dla faceta ze sie nie interesujecie nim ?

przepraszam bardzo, ale jakbyś przeczytał/a wcześniejsze wpisy, to pewnie byś zauważył/a,że odzywamy się pierwsze :)

Gość sasss
Korona, ale to ja właśnie napisałam, a on nie odpisał.... raz tak bylo, że mówil, że napisał a ja nie odpisałam (sprawdził w wiadm. i niby niedostarczone). Wątpie aby nie miał teraz kasy na koncie. Napisalam coś w stylu "co slychać", a wlaściwie to wysłałam "obrazek", coś w stylu "głupich łańcuszków" (ale to nie było głupie), ale jakby chciał to by odpisał... no ale ja już więcej nie napiszę. Ewa ja wiem, że faceci są dziwni :P Ja już żadnemu nie wierzę :P Ale mam nadzieję, że chociaż ten Twój nie rzuca słów na wiatr ;)

ale z esami jest tak,że czasami serio nie dochodzą :/ jeśli Ci teraz nie odpisze, to nie pisz już. On milczy, Ty też. Sama przyjęłam taką zasadę ;) chociaż nie rozumiem tego trochę, bo w końcu on Tobie też obiecał spotkanie... więc może się odezwie znowu za jakiś czas, może zajęty jest... a le najgorsze jest to,że im ten sezon się kończy pod koniec listopada :(

Gość sasss
no ja już nie napiszę. No obiecywałam spotkanie i cisza............ No kiedyś dostałam od niego SMSa z opóżnieniem o 22 godziny! Do końca listopa, w zasadzie 1,5miesiąca... a to trochę długo :( No ale jak tyle czekałaś, to znowu te 1,5mies to nie tak długo.. a jak miedzy czasie kogoś poznasz, to będzie miał pecha ten Twój piłkarz :P

Gość sassssss
*obiecywał spotkanie a kiedyś się mnie pytał kiedy mam czas a ja "w pon nie mogę, we wtorek też nie..." a on "środa, czw, piątek tez nie...." :P teraz sobie dorabiam teorie "uspawiedliwiające". a prawda jesttaka, że mu się znudziłam :( No ale trudno :)

Gość sasssss
*obiecywał (miało być) kiedyś się pytał o termin spotkania a ja "w pon nie mogę, we wtorek też nie..." a on "w środe, czw, piat też nie..." teraz dorabiam sobie historię, a prawda jest taka, że mu się znudziłam. Mówi się trudnoo...

mogłaś napisać coś w stylu, że chciałabyś się dowiedzieć czy spotkanie o którym była mowa jest aktualne czy nie. I tyle. Wtedy by musiał coś odpisać, chyba że jest chamem... :P bardziej się boję,że to on kogoś pozna :P

Gość sasssssss
wiadomość niby się nie wysłała, więc pisałam drugi raz w miarę podobnie, a tu proszę obydwie są :P hehehe

Gość sasss
On tylko biega po boisku i gada z kolegami z drużyny. Gdzie tam dziewczyny? Nie ma :P

i co, odpisał?? taaa... ale gorzej jak gdzieś wyjdą i tam będą dziewczyny :P nie podoba mi się to wszystko... ale co zrobić ;)

Gość sasss
nie. to koniec :( a jak między czasie znajdzie inną, to znaczy, że nie był dla Ciebie przeznaczony :P

Gość sasss
ewa i jak tam D? :P

póki co, jak wcześniej, cisza ;) ale co tam :P co ma być to będzie :):) dzisiaj jakoś jestem pełna optymizmu ;)

Gość sasss
ale on się odzywa do Ciebie różnie, nie? kiedys jakoś po tygodniu? potem codziennie?

no tak... odzywa się raz na jakiś czas. Może serio nie ma czasu i jest zabiegany. Ale obiecał spotkanie,więc trzymam go za słowo ;)

Gość sasss
Ci piłkarze tacy są, sama też znam jednego takiego hehehe :P pewnie ma ważne mecze i dużo trenuje :)

Gość sassss
u mnie cisza grobowa....od tygodnia? albo prawie już od 2tyg. aż dziwne, że obydwoje to piłkarze :P

Gość sasss
i chyba mają podobne imię ;P a na jaką literę kończy się jego imię? Dobrze, że nie są w jednym wieku, bo jeszcze bym pomyślała, że to jedna i ta sama osoba hahah

na L :P ehhh ja już tracę nadzieję... bo np na dysk z kumplami ma czas żeby jechać... no ale w sumie,to ma prawo do czasu do czasu gdzieś wyskoczyć...

Gość sasss
a to ma inne imie jednak :P no z kumplami z boiska, pogadać o piłce :P ja znam kilku piłkarzy i oni wciąż gadają o piłce ;) więc na spotkaniu z Tobą musialby przestać o piłce :P Jak obiecał spotkanie, to pewnie się spotkacie :) Mam taką nadzieję :P

to może Twój też odezwie się do Ciebie po sezonie :P powiem Ci,że ja już naprawdę nie wiem co myśleć, staram się tym nie przejmować... ale łatwiej by było gdyby mi się tak strasznie nie podobał ;)

Gość sassssss
z czasem już mniej sie myśli o tym wszystkim :) mnie tylko zastanawia fakt, dlaczego przez pewien czas pisał wciąż a nagle jednego dnia zamilkł na wieki. To tak jakby ktoś przychodził do ciebie codziennie o 17 na herbatę, to już sie nie pytasz go czy jutro przyjdzie, ale czekasz już następnego dnia o 17 z herbatą. I przez 2miesiące pijecie ją i nagle w poniedziałek się nie zjawia. We wtorek też nie przychodzi. W środe dzwonisz ale nie odbiera. Nie oddzwania, w czwartek też się nie zjawia.... :P Ci pilkarze :P

no właśnie mnie to też intryguje :P mi się wydaję,że prędzej czy PÓŹNIEJ odezwą się obaj. Bo to jest naprawdę bez sensu,żeby bez powodu zrywać kontakt. Żeby nawet "znajomymi" nie być itp w Twoim przypadku to jest jeszcze bardziej dziwne, bo już się widzieliście, gadaliście, miało być następne spotkanie itp...

Gość sassssss
wykasowałam jego nr z komórki :P tzw mam jeszcze kilka jego SMSów, więc jakby napisał to bym się skapła, że to on... no ale jego nr już nie mam... jak przypadkiem wyjmę karte SIM to SMSy się wykasują... :)

Kochana, ja to chyba też oleje... bo męczy mnie to trochę :/ oczywiście ucieszę się jeśli jednak mówił prawdę z tym spotkaniem, no ale...

Gość sasss
chyba czas rozglądać sie za kimś nowym... tylko gdzie kogoś odpowiedniego znaleźć??