Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkanigdywzycie

Mój facet wymaga ode mnie potomka!

Polecane posty

Gość Elll
"to tylko on nie ma dziecka" Wszyscy mają to on też :O Sam jest jeszcze dzieciakiem :O :O

Gość onaNieTylkoJest
redebeds a jak myslisz -wygodnictwo -proste i oczywsite

Gość no wlasnie sam sie zachowuje
jak dizeciak...jego rodzenstwo ma to i on chce miec dzidziusia....:O

Gość mandarynka 330
dajcie spokój, nie chce mieć dzieci to nie, jej sprawa. mężowi też powiedziała to jasno, więc nie powinien teraz naciskać. on musi zrozumieć i w pełni zaakceptować Twoją decyzję. nie można rodzić dziecka pod presją, dla kogoś, samemu nie będąc przekonanym. można w ten sposób unieszczęśliwić skutecznie i siebie i dziecko.

Gość kobieto67
powinien ja kopnąc w dupie i zostanie sama jak palec niech szuka faceta ktory nie chce miec dzieci a nie psuje komuś życie

Gość dziecko zbliża
???!!! co za naiwniacy! poczytaqjcie sobie forum ciażowe to zmienicie zdanie! zazwyczaj jest tak, ze mamusia Polka po urodzeniu dziecka skupia na nim cała uwage, nic juz dla niej sie nie liczy, mąż idzie w odstawkę itp. a wy piszecie, ze dizecko zbliża!:D

Gość matkanigdyzwzyciu
Po prostu nie chce miec dzieci i juz , tak bardzo trudno wam to zrozumiec ze ja po prostu nie chce byc matka?

Gość bistroop
wygodna kosmetyczka buhaha ze studium kosmetycznym bo parksne...;)

Gość Zycie psuć zaczyna jej mąż
bo uwidzialo mu sie teraz że chce miec dziecko choć przed slubem zgodził sie na to co mowiła autorka.

Gość Autorko nie wymagaj
zrozumienia od matek Polek.:P

Gość Elll
Zrób sobie dziecko na pewno będzie fajnie :O A jak nie ? Były już tematy na kafe , że matka swojego dziecka nie kochała . Ale mamuśki polki są chyba za bardzo ograniczone żeby zrozumieć tak proste rzeczy :O

Gość kobieto67
dzieckozbliża jak bedziesz miala dziecko to pogadamy -nie masz bladego pojecia o posiadaniu dziecka i po sie w ogole odzywasz -dziecko to jest sprawdzian dla rodzicow ze nie tylko wtedy kiedy jest pieknie jak sa sami sa dla siebie kochani i wyrozumiali ale jak dziecko zachoruje ,miewa humorki to czy umieja sie zachowac dla siebie tak samo... dziecko na poczatku wymaga duzo opieki i poswiecenia ale jak juz ma 2-3 latka to sama radosc jak taki malutka istotka mowi mama ,tata kocham was...:)

Gość o widze nalot
idealnych matek-Polek.

Gość marakuja*
Autorko, rozumiem Cie doskonale. Również nie chce mieć dzieci i żadna siła mnie do tego nie zmusi. Mój mężczyzna został o tym fakcie poinformowany i przyjął to do wiadomości. Mam tylko nadzieję, że nagle nie zapragnie być ojcem bo wtedy będzie trzeba się rozstać, gdyż ja zdania nie zmienię.

Gość do kobieto67
idź udzielaj sie na forum ciażowym i mamusiu Polko.😴

Gość Następna matka polka
Zrób sobie dziecko to pogadamy :O Kurwa jak na targu :O

Gość kobieto67 zamiast siedziec
na kafe to zacznij się rozmnażać bo musisz wyrobic norme za kobiety bezdzietne by był jakis tam przyrościk naturalny - do dzieła!:D

Gość marakuja*
wole byc wolna mimo ,ze mam faceta lubie sie puszczać z innymi a to uniemozliwilo by mi to ,dziecko -ja bym to nazwala bahor -pasożyt :) za dobrze mi zeby sobie pogorszyc a ruchać sie mogę do 50tki bez wyrzeczeń

Gość u la la
moja tez mowi ze nie chce dzieci chyba czas ja zostawic zeby nie bylo problemu

Gość a jka autorka zrobi
sobie to dziecko ale jej sie nie spodoba to moze je podrzucic kobieto677 czy innej matce Polce?

Gość kobieto67
mam jedno dziecko i wiecej nie planuje:) przynajmiej sie spelniam nie tylko w pracy ale jako zona ,matka :)

Gość marakuja*g
gratulacje dla matki polski która się pode mnie podszywa :O wymyśl jakiś lepszy tekst ^^

Gość UWAGA 00
09:48 [zgłoś do usunięcia] marakuja* wole byc wolna mimo ,ze mam faceta lubie sie puszczać z innymi a to uniemozliwilo by mi to ,dziecko -ja bym to nazwala bahor -pasożyt za dobrze mi zeby sobie pogorszyc a ruchać sie mogę do 50tki bez wyrzeczeń Mamusie zaczynają sie podszywać . Tylko na to was stać. Żałosne .

Gość matkanigdywzyciu
Ja zdania tez nigdy nie zmienie , mojemu mezowi teraz zaczelo na tym zalezec a ja jestem raczej blizsza odejscia od niego bo urodzenia dziecka byloby dla mnie zbyt wielkiem poswieceniem

Gość maczossw
nie potrzebuje kobiety nie zdolnej do rozrodu te bure suki ie teraz wygodne zrobily ..do gazu!!znimi

Gość ty sie spełniaj
jako kurra domowa a ktos inny moze sie spełniac w wielu innych aspektach - nie tylko w pracy zawodowej. strasznie ubogi ten twój swiatt skoro widzisz tylko rolę matki, zony i ewentualnie pracownicy.

Gość cvcxvcfvfv
zalosne....znowu to samo... do tych jebanych kurw co to mysla cipskiem zamiast rozumem.......czy wy naprawde jestescie tak ograniczone ze nie potraficie pokapowac ze jak ktos nie chce to znaczy ze nie chce?? naprawde macie aj kju kartofla ze nie wiecie ile jest 2+2??? zal mi was jebane kurewska co to sie boja spoleczenstwa ze ktos je wyzwie od egoistek wiec sru róbta bachory!!!! a facet autorki sam jest jeszcze dzieckiem skoro przed slubem zgodzil sie z nia ze dzieci nie bedzie a polazł do kogos kto ma dzieci i zachowuje sie jak rozwydrzony bachor typu "mama... a jasio ma gadającego misia puchatka to ja tez chce" zalosne jestescie wy prawdziwe egoistki co to traktujecie dzieci jak rzecz bo "trzeba" miec a ten facet chce miec dzieciaka bo mu sie pewnie slodko zrobilo przebywajac z takim bobasem 2 godzinki a nie cale 24 h...🖐️

Gość widzisz marakuja
na co stac matki polki...aż strach co wyrosnie z ich dzieciaków skoro mają taki przykład. :o

Gość matkanigdywzyciu
no tak jak urodzi sie dziecko to bym musiala zatrudnic opieknuke 24 godziny na dobe a z mojej kosmetyznej pensji niewiele by zostalo dla mnie ,nie zrezygnuje z mojej pracy ..lubie uslugiwac... ale nie cierpie dzieci przy przewijaniu peiluszki tipsy by mi odlecily a niepszespane noce ohh nie nie wyborazam sobie ze mi cos wrzeszczy cala noc chyba bym poduszka poddusila

Gość do cvcxvcfvfv
Dokładnie .