Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkanigdywzycie

Mój facet wymaga ode mnie potomka!

Polecane posty

Gość wow jakas zdesperowana
podszywajaca sie mamusia zaczerniła nick marakuji - az tak cie to boli?

Gość jennifer od tego mam faceta
by mu okazywac milosc, dziecka do tego nie potrzebuje.:p

Gość A po co wy matki
obrażacie? Was też ktoś urodził i co Wasze matki też były za puste na wszystko? Normalne, że ktoś ma dziecko i ono wymaga wiele uwagi, ale chyba sami macie mleko na brodzie i nie wiecie jak to nad waszymi szanownymi dupami wasz matka biegała

Gość marakuja**
brawa dla mamuśki która zabrała mojego nicka... zastanawia mnei czemu wy tak tylko z tym dawaniem d... na prawo i lewo :O żałosne te teksty są :O czy to może dla tego że po porodzie własny mąż was nie chce tknąć ? ^^

Gość no mnie tez urodziła
matka ale normalna, ktora nie ględzi mi nad uchem, ze skoro ona urodziła to i ja mam urodzić.:P

Gość mloda zonka
ja tez nie chce miec nigdy dzieci nie da mi to szczescia

Gość kobieto67
A TAK WOGOLE CZESTO LUDZIE KOTRZY NIE MOGA MIEC DZIECI mowia ze nie chca ...to jest gdzies udowodnione...przynajcie sie ze jestescie niezdolne a nie ze nie chcecie .Moja kuzynka po slubie 5 lat zarzekali ze nie chca miec dzieci ,ze jeszcze nie czas a jak zaszla to oboze co za szczescie ich spotkalo tak dlugo sie starali -wiec to tylko taka przykrywka dla znajomych ,rodzinny -zeby nie czuc sie gorszym;)

Gość no wiesz o co chodiz
z tym dawaniem dupy...wiele tych mamuś polek powpadalo za młodu wiec muszą sobie ulżyć i powyzywac sie na innych.

Gość no i kolejny
"agrumencik" - jak nie chce to pewnie nie może, co jeszcze wymyslicie mamusie?:D

To , że mnie urodziła moja matka . Nie znaczy , że ja tez mam rodzić . A jak się matki polki rzucają to cicho siedzieć nie będę :O Moja matka nie skakała na kobiety które dzieci nie chcą :O

Gość mloda zonka
ja oge miec dzieci ale nie cche nie mam zamiaru marnowac sobie zycia przez glupiego bachora

Gość ale sie matki Polki
rzucaja!:D

Gość DZiecko nigdy w zyciu
moja za mna nie biegala, miala w nosie czy sie przewroce w pokrzywach czy sobie zadrapie kolano. jak chcialam w podstawowce zrobic urodziny i zaprosic 3 kolezanki, to powiedziala ze mam sobie pojsc i zarobic na impreze. jakby ciastka i oranzada kosztowaly fortune. zawsze obdarowywala chrzesniakow kosztem nas, bo co ludzie powiedza. my moglismy chodzic w za krotkich spodniach i starych adidasach, byle jej rodzina nie obgadywala. sorry, ale dla mojej matki posiadanie dzieci to byl koszmar zycia. jak mialam 11 lat i urodzil mi sie brat, to ja sie nim zajmowalam od pierwszego miesiaca zycia, jak tylko mama przestala dawac mu cycka. wychowalam jedno dziecko, sama bedac dzieckiem i jak na razie wystarczy mi tych doswiadczen.

WY JESTESCIE TAK TEPE ZE GLOWA MALA,MACIE TYLE GNOJU W MOZGACH ZE WAM ROZE KWITNA!! TU SIE NIE PODSZYWAJA MAMUSKI I MAMUSKI WAM NIE DOKUCZAJA!!!!!!!!!!!!!! TO MY FACECI KTORZY NIE MOGA TEGO ZROZUMIEC GLUPIE BABY!!

Gość jenniferka87ghfs
ja tam sie ciesze ze mam dziecko :) mimo ze mam wpip kasy chyba bysmy nie umili zyc normalnie bez dziecka a tak mamy w co inwestować:) jest nam dobrze w trojke do tego ciesze sie ,ze jestem mloda mama:) a jak ktos nie chce -jego sprawa -chodz uwazam ze pary bezdzietne nie sa do konca normalne..nie chodzi o to ze nie chca miec dzieci ,ale maja cos z psychika... bo znam kilka takich par

Przecież sami widzicie ze moj maz chce miec dziecko tylko dlatego ze zobaczyl ze jego rodzenstwo ma , ciagle mi opowiada o nich jakie te dzieci sa slodkie i ze sam tez chce miec dziecko w domu . Mowicie ze mnie zostawi , ja sama mysle o tym by zakonczyc nasze malzenstwo :(

WY KARIERE CHCECIE ROBIC ITP JAK NIE MOZECIE ROZSZYFROWAC KTO NA WAS TERAZ JEDZIE!! GLOWONOGI JESTESCIE I TYLEEEEEEE!! ZA TEPE JESTESCIE!!!

Gość marakuja**
wpierw brakło im argumentów, teraz brakuje im tekstów żeby się podszyć ^^ zostały wulgaryzmy i obrażanie :P współczuje waszym dzieciom takich niewychowanych i wulgarnych matek :O co wy kobiety z domu wyniosłyście, że tak się zachowujecie :O

Twój maż jest tymi dziećmi zafascynowany jak zabawką . Widać ze nie wie co znaczy mieć dzieci :O

Gość Ja mam malutkie
dziecko i uważam, że jakby mnie ktoś do niego zmuszał to bym nie poświęcała mu tyle uwagi i by mnie wkurzało np płakanie itd. Nikogo nie można zmuszać jak nie chce.Często presja i naciski rodzinki i ogólnie społeczeństwa zmuszają kobiety do rodzenia i później te biedne dzieci pozostawione zostają na wychowanie na ulicy. Ja bardzo chciałam mieć dziecko więc się ciesze, ale co to za radość jak cię ktoś do tego zmusi. Autorko powiedziałaś jasno i wyraźnie przed ślubem, że nie chcesz i tyle i on nie może czuć się oszukany czy coś. A wy nie którzy tak nie uogólniajcie matek, bo nie każda ma takie myślenie, że jak ma dziecko to już wszystkie muszą je mieć

Gość marakuja**
biegam nago po peronie i zapowiadam pociągi :classic_cool:

Gość twój facet znalazłby
wspolny jezyk ze staraczkami i ciezarówkami z działu ciążowego.:P

Gość facet facet facet
Ja też nie chce mieć dzieci, i rozumiem kobiety które ich nie chcą!! :) po prostu może im przeszkadzać płacz bachora w nocy, zmienianie pieluch itp. Autorko, właśnie ciebie uważam za prawdziwą kobiete;)

Gość AUtorko
Nie zdziwię się jak twój mąż zrobi dziecko komuś innemu i cię zostawi.

Gość marakuja**
jak facet mi się podoba to chętnie łykam jego nasienie :classic_cool:

Gość Zazwyczaj na innych
wyżywaja sie te kobiety, ktore albo wpadły albo pod wpływem presji zaszły w ciąże. W zwiazku z tym skoro one mają tak żle to inne tez niech tak mają wiec trzeba je zmuszac do macierzynstwa.