Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale super

Ale super kolorki - zobaczcie

Polecane posty

Gość noooooooooooooooo
kosmiczny, piekny jest !

Gość brudziowa
dobre są foteliki z chicco , sama mam identyczny tylko granatowy, jest "niedozdarcia", napraede polecam, moja druga córcia teraz z niego korzysta a nadal jest w stanie bardzo dobrym. Ja za swój dałam 399zł!

Gość brudne gacie
spierdalaj z ta reklama i tak nikt nie kupi bo drogi

Gość brzuszek Tomusia
o kurde , jaki sliczny, niedługo raca mój mą z zzagranicy i musimy pomyzlec o foteliku dla dzidziusia, musi byc przede wszystm bezpieczny a sprawdziłam ze ten ma bardzo dobre opinie :)

Gość Ale super
sama spierdalaj haha KOZO

Gość oj wstyd
wstyd, wstydzta się kobity w takimmiejscu wulgaryzmó uzywac przeciez tu są kobiety i dzieci :) a fotelik bardzo adny i funkcjonalny, sama szukam czegos podobnego, moze sie skuszę, bo za nowy trzeba dac conajmniej 2 razy tyle, a sie nie doś ze nie oplaci, bo małe szybko urosnie, to jeszcze niektóre uzywane sa wogóle niezniszczone.

Gość brudne gacie
spadaj z ta reklama kazdy wpis jest twoj

Gość brudne gacie
spadaj z ta reklama kazdy wpis jest twoj - haha łącznie z tym ;P

Gość foteliki chicco sa dobre
ale ten twoj ma paskudny zolty kolor!

nie radzę kupować używanego fotelika. nigdy nie wiadomo czy nie jest powypadkowy. ludzie często się do takich rzeczy nie przyznają

Gość żółta żółć
ten kolor przyciągnie wszystkie muchy z okolicy, jeszcze pogryzą maleństwo

Gość no bez przesady zeby ludzie
jezdzacy autem z niemowleciem ulegali czestym wypadkom, co za bzdura jakas. ile jest takich wypadkow z autofotelikami w aucie? 0.1%? no wez pomysl, zanim napiszesz glupote. a zolty kolor jest oblesny, prepraszam ale nie kupilabym takiego

ja nie napisałam ze ludzie często ulegają wypadkom tylko że często nie piszą całej prawdy. ja tam wolę kupić nawet gorszej firmy a nowy niż ryzykować kupno fotelika, który może być po wypadku. Kupić używany to można z pewnego źródłą. ja z allegro nigdy nie zdecydowałabym się

Gość a ja powiem ci tak
lepszy uzywany np. maxi-cosi cabrio (gdzie prawdop. wypadku jest bliskie 0.1% i nie więcej!), niż nowy firmy ‘krzak’, bo jak naprawdę dojdzie do wypadku to w tym nowym tanim polskim z byle jakim atestem moze sie naprawde cos zlego dziecku stac, a w takim maxi-cosi, ktory byl testowany w porzadnych instytutach i jest dzis najbezpieczniejszym fotelikiem na swiecie - nie. ot i masz roznice. zycze bezwypadkowej jazdy tak czy owak.

Poza wypadkiem samochodowym z używane foteliki po prostu się zużywają. nie tylko wypadki je niszczą ale wiele innych rzeczy. nie mówię żeby zaraz kupować fotel za 50zł. ale taki średniej jakości w zamian za używany uważam za dobre rozwiązanie. Ale każdy ma prawo do własnego zdania. Obyśmy nie musieli się przekonywać o skuteczności fotelików naszych dzieci....

Gość moim skromnym zdaniem taki
maxi-cosi cabrio, nawet jesli byl juz uzywany, to wyglada duzo bardziej atrakcyjnie niz dajmy na to nowiutki deltim, polak, roan czy inny tutek...itp. - jesli juz mowa o stronie wizualnej. tanie polskie foteliki (i nie tylko zreszta polskie) sa byle jakiej jakosci, co widac golym okiem po sposobie wykonania, urzytych materialach, jakości takanin, dopracowaniu detali itd. slusznie powiedziane, obysmy sie nie musieli przekonywac o ich skutecznosci!

Gość naprawdę dobry
to jest fotelik, którego potrzebuję. Ma najlepsze opinię i w jakiej przystępnej cenie! :) Jest niesamowicie boski

Gość mamusia szuka
ooo, jaki piękny! :) Niesamowity!

Gość ale piękny
i jaki tani! Muszę go miec :)

Gość jakiś cud
taki fotelik w takiej cenie! :)

Gość oh jakie ładny
i jakie piekne kolorki. Idealny!

Gość moim skromnym zdaniem taki
zreszta niemal wszystkie foteliki z gornej polki cenowej po jednym dziecku wygladaja naprawde super i prawie w ogole nie nosza sladow urzytkowania. dlaczego? dlatego ze jakosc ich wykonania jest bardzo wysoka, oraz dlatego ze ich pierwszymi wlascicielami zostaja zazwyczaj ludzie o dochodzie przewyzszajacym srednia krajowa, ktorzy tak sie sklada bardzo czesto dbaja o to co maja i z reguly nie pozwalaja rzeczom niszczec, bo maja swiadomosc, ze taki fotelik bedzie w przyszlosci sprzedany za wiecej niz 50% pierwotnej wartosci. wystarczy ze zerkniesz na jakias aukcje i zobaczysz o czym mowie pozdrawiam i spokojnej nocy zycze :)

Gość Do autora wątku
czy ty oby nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przez takie zabiegi robisz sobie tylko ANTYREKLAMĘ i automatycznie POMNIEJSZASZ realne szanse na sprzedaż swojej rzeczy? RUSZŻE WRESZCIE GŁOWĄ!

Gość Ale super
Ja nie robię, żadnej reklamy!

Gość milenka irenaa
Jakie piękny fotelik i jaki zadbany. W stanie idealnym, jkby upełnie nie był używany!! Jest piękny!!! :)

Gość Do autora wątku
W takim razie bardzo zaszkodziłeś allegrowiczowi, który wystawił fotelik. Brawo! Takie było założenie tego wątku, prawda? Cóż, pozostaje tylko pogratulować pomysłowości... masz niesamowite zadatki na super marketingowca :-O

Gość mamunia jullcii
jaki nowoczesny! Muszę go mieć. Mam nadzieje, że nikt mnie nie ubiegnie w zakupie!! :)

Gość normalnie dzikie tłumy jak rój
pszczół, klienci mało się nie pozabijają pisz tak dalej a sprzedasz to moze w grudniu przyszłego roku ale poracha.........

Gość bardzo fajny fotelik
chicco to bardzo dobra firma i fotelik faktycznie super a zolty kolor bardzo fajny