Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mallgos

STARAM SIĘ O DZIDZIUSIA

Polecane posty

ewuska a z czego bedzie bardziej zadowolony?? moj by sie z kina ucieszyl :) Filipek - albo Wojtek to sa tez nasze typy :)

Gagatka moja Maya bedzie miala na drugie Jagodka :D To z sentymentu do mojej babci Jagody! A moja kolezanka ma corcie Jagodke i super sie przyjelo. Na poczatku byly skrzywione miny ale szybko sie ludzie przyzwyczaili i teraz sie wszystkim podoba. Ja sie zupelnie nie przejmuje tym co ludzie mowia o imieniu... Zawsze sie ktos znajdzie, komu sie nie bedzie podobac. Ja jak myslalam ze bedzie chlopczyk to chcielismy go nazwac Milo - wszyscy byli zszkowoani i narzekali... Ale moj chlopak tak sobie wymarzyl i juz! Ewcia Filipek tez zawsze mi sie podobal! Nasza mala miala byc Julia, ale nie podoba mi sie wymowa w ang wiec zostala Maya i tez rodzinka sie dziwi czemu pisana przez 'y' a nie 'j'. Musimy tlumaczyc ze ze wzg na wymowe, bo bylaby Madza tutaj :D

Ewuska moj tez ma zaraz 30-stke :) Ja kupuje playstation 3 - bo sam sobie zazyczyl... Kino domowe jest rewelacyjne, mamy w mieszkaniu i swietnie sie oglada filmy! Kupilam mojemu wlasnie na urodziny 2 lata temu :) A kamere moze sobie kupicie jako prezent dla Was dwojga, jak sie uda w ciaze zajsc, aby krecic wszystko? Co ty na to?

kurcze gagatka wlasnie nie wiem z czego bardziej by sie cieszyl...hi!zawsze sobie mowilismy ze kamere kupimy jak bedziemy mieli dziecko ale jak juz bede w ciazy to beda inne wydatki:)hm... Dorka mnie tez sie bardzo podoba Maja ale niestety nie moge tak nazwac swojego dziecka ze wzgedu na mojego brata.Mieli kiedys coreczke Maje.

moj maz ma bzika na punkcie gier.Juz mu wszystkie pochowalam:Phihi!za bardzo sie podniecal i nerwowy byl:P

:(:(:( Jezeli dobrze zrozumialam, to mi bardzo przykro z powodu corci brata... Ewcia no wyprzedzilam Cie :D Pewnie ze bedziecie mieli inne wydatki, ale kamery teraz nie sa jakies niesamowicie drogie i mozna kupic na nioprocentowane raty, wiec uda Wam sie w 9 miesiecy wykabinowac na kamerke. Fajnie ze tak juz sobie pomysleliscie to trzymaj sie tego planu mysle...

no moj maz tez lubi gry - zreszta ona ma takie etapy jak go cos wkreci to siedzi dzien i noc, albo gry albo ajkies programy do projektowania!! ehhh

wlasnie zaraz bede jechac do cometu poogladac kamery i kina.Pojade z tatka zeby doradzil:)Dzisiaj wzielam sobie wolne bo jakos zmeczona sie czuje.Nie wiem czy to po tych wszystkich tabsach...a po tych sterydach dobrze sie czuje:)a tak sie balam...

Ja sama nie wiem co ja robie kupujac ps3! przeciez to cholerstwo pochlonie mi chlopaka... ale niech sie nagra, bo pozniej juz nie bedzie czasu :) Jak wejdziesz na amazon.co.uk oni maja swietne promocje. Ja kupilam kino domowe Sony prawie za pol ceny tego co bylo w skelpach!

Dorka powaga??zaraz wejde w ta stronke:)kochane uciekam bo zaraz wychodze a tatko juz czeka:Ppapap

Ewusia powaznie! Mozesz obejrzec sobie w sklepie a potem poszukac na int bo przewaznie jest taniej! Ja duzo zamawiam przez Amazon, bo maja super promocje i nigdy sie na nich nie zawiodlam!

no a lonisłąwa sie nie odzywa!! ja sie wpalsnie poopalam tak 20 minut - wystarczy na dzis zreszta nie am co dziecka przegrzewac!! Klepma mam prosbe moglabym mi wyslac fotek łozeczka, jak ono wyglada u kogos, a nie w na allegro?? i moge wiedziec jakiej firmy masz wozek?? bo ja mysle o x-landerze!!

No wlasnie! Ja tez co chwila sprawdzam czy sa jakies wiesci! mam nadzieje ze jest OK! i poprostu szaleja ze szzczescia!

Gagatka, Dorka, ewuska - ale Wy niecierpliwe jesteście. Dopiero wróciłam z bety, byłam na kawie u Koleżanki, potem chwilę po sklepach, bo u nas już wyprzedaże, ale nie miałam "weny", żeby coś kupować. Niestety i ja wciąż czekam na wyniki. Myślę, że góra po 15tej powinny być! Trzymajcie jeszcze chwilkę kciuki zaciśniete, plis, plis, plis

No chyba bardziej niecierpliwe niz Ty :D:D:D:D Fajnie ze bylas u kolezanki, zawsze czas lepiej i milej czas uplywa. Czkemay w takim razie, prosze dawaj znac najwczesniej jak bedziesz mogla.

Kurcze, cały czas z telefonem w rece - JESTEM BLISKA OBŁĘDU. Dziękuję wam, kochane jesteście, że mnie tak wspieracie. Oby się udało i abyśmy miały co świętować!!!!! :-)

Chyba zaraz napije się 50tki na wyluzowanie! ;-) Kochane jesteście, dziękuje Wam bardzo za wsparcie

kurcze cos szwankuje dzis kafe!! lonisława to trzymam mocno kciuki :) i koniecznie daj znac :)

Chyba zaraz napije się 50tki na wyluzowanie! ;-) Kochane jesteście, dziękuje Wam bardzo za wsparcie

Zadnej 50tki nie bedziesz pila, bo mam wielka nadzieje ze przez ponad rok nie bedziesz mogla ruszyc alkoholu!!!! No jestesmy i ja sie denerwuje doslownie jakbym sie miala o wlasne wyniki dowiadywac!

Dziewczyny, tylko 19!!!!!!!!!!!!! Ale jest i nie poddam się bez walki!!!! We wtorek kolejna, chociaż strach jak diabli!!!!!

Wynik bety to 19. Jest niestety na pograniczu normy. Lepiej jakby była pewnie powyzej 100, wtedy nie byłoby stresa

Ale to znaczy ze jest szansa??? to nie znaczy ze jest neg??? Kurcze to dalej trzymam - w sumie jeszcze mocniej! Teraz to dopiero stres!

Jest ciąża, ale nie wiedomo, czy będzie się rozwijać. Czasem jest niska, kiedy np. jest ciąza pozamaciczna, a czasem są niskie bety, kiedy jest ciąza po IVF , jak moja, więc się nie poddaję. We wtorek w sumie będzie wiadomo