Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

KAFETERIA - Zły lek na wszystko.

Polecane posty

Gość do Amaleta
fakt...ale powiedzmy ze ktos lubi byc kolekcjonerem ( niebrzydkich kafeteriuszy ) :P latwo sie domyslic komu wyslal..nara

Do swoją drogą... Bez przyczyny, pierwszy podszedł pod rękę. Zupełny przypadek.

retro juz cie reQres uswiadomił ;) reQres więc jak widzisz;) może warto coś własnego tworzyć ;) Amaletko ... swiat sie dzisiaj nie kończy ;)

"a to ja was nie rozróżniam, sorry" Retro - Nawet nie wiesz jak sie ucieszyłem tą wiadomością :) To znaczy ze dobry ze mnie originał :D Pozdrawiam

regres ktoś ci kradnie osobowość.....:):) a ty tak ze spokojem...? :) może zgłoś jakieś pretensje, czy cóś....

retro :) ja nie mam ciśnień ;) niech się bawi :D dzieciak .... a tak na marginesie reQres ty naprawdę sie boisz że cię panna może zdradzić ?

retro - bo w ASCI tez jest "o" które wygląda jak "o" a nim nie jest. Easy men :)

Regres - nie boje się, ale zytajac te tematy mam tego chorobliwą swiadomosc.

regres czy reqres co za róznica ja sie zachwycam pierwszym potem ktokolwiek go napisał jest przedmiotem mego zachwytu

ja się zachwycam pierwszym potem:) pomyłka freudowska sorry:) postem, oczywiście

tekst z równoległości to tekst kultowy czytałam go tyle razy że fragmenty znam na pamięć ale to co napisał reqres też ma sens ja się dowiedziałam na forum tylu rzeczy, że niektórych bym wolała nie wiedzieć one tez chyba niestety są z życia wziete... France kiedyś napisał że człowiek może być szczęśliwy tylko za cenę pewnej niewiedzy ja się zgadzam byłabym szczęśliwsza nie wiedzać np co to jest fisting :P

Regres - nie boje się, ale zytajac te tematy mam tego chorobliwą swiadomosc." serio to mówisz ? aż się nie chce wierzyć ze ludzie to tak na serio to łykają ... tym bardziej że nazywasz sie facetem :p i chwalisz się jądrami

Amaleta - wirualny tzn nienamacalny, nieistniejący twór, który mimo wszystko działa. A w tym przypadku to realizm w wirtuozie. To ludzie piszą o wyczyniają, zywi ludzie w wirtualnym swiecie. Dlatego to moze poryć.

To ludzie piszą o wyczyniają, zywi ludzie w wirtualnym swiecie. Dlatego to moze poryć. genau nawet jeśłi nie wyczyniają nawet jeśłi pewna cześć topów i problemów to wynik wyobraźni to i tak jest źle jak sie ludziom takie pierdoły czasem po głowach klekocą, to sorry.. człowiek sie zaczyna ze strachem przyglądac im na ulicach..

janie wiem co to jest teabagging i nie mów mi, kurwa, błagam, nie mów mi co to jest! :D

człowiek sie zaczyna ze strachem przyglądac im na ulicach.." retro własnie w tym cała sztuka by im sie nie przygladac oczami kafe :D jesli tego nie potrafisz to lepiej już dzisiaj poszukaj sobie innego zajęcia niż czytanie i uczestnictwo w tym forum ... po prostu lepiej dla ciebie

Gość co za różnica
retro regres czy reqres co za róznica " no prosze a ja zawsze dostrzegam roznice, ale to dlatego ze mam sokoli wzrok ;)

jesli tego nie potrafisz to lepiej już dzisiaj poszukaj sobie innego zajęcia niż czytanie i uczestnictwo w tym forum ... tak własnie robię, regres ograniczam nie mam zamiaru udawać bohaterki, że mnie to czy tamto nie rusza.

to tak jak ja ja też ograniczam nie podlizuj się regres wiadomo że nie ograniczasz

Amaleta:) ty się od razy przyznaj ile porytych topów załozyłaś:) bo coś jesteś dziwnie na luzie :)

Gość co za różnica
"retro Amaleta ty się od razy przyznaj ile porytych topów załozyłaś " ??

ja?? na erotyczny?? nie, dzięki za to shit... kiedyś weszłam na jeden top pod tytułem ostry seks.. ani to twórcze, ani edukacyjne, ani żadne.. dno. jak widze jak ludzie o seksie rozmawiają, to mi się odechciewa współzyć.

jak widze jak ludzie o seksie rozmawiają, to mi się odechciewa współzyć." to tak jak u naszego reQresa ;) u niego natomiast pojawia sie chęć zarzucenia smyczy na szyje swojej dziewczyny ;) co by mu czasami boku nie zrobiła :P

będę żyć, a jakże jak mówisz bleee, to mi zostaje tylko ci wierzyć.

regres weż ty pomyśl logicznie to wszystko piszą ludzie ty tez teraz siedzisz przed kompem, masz dwie rączki, dwie nóżki, kolanka pewnie pod biurkiem.. zwykły facet pewnie, jakich miliony tak samo wszystkie porypane topy załozyli normalni ludzie siedzący w większości w biurach, któryz jakąś pożyteczną robotą sie powinni zająć... czytasz taki top jakiś obleśny,co się poniewiera wieczorową porą, i nawet byś moze nie przypuszczał że to pisze ta fajna lasia z mięsnego obok co się tak do ciebie anieolsko uśmiecha... myśl. tu nie siedzą kosmici z Marsa.

A co to zmienia czy topik zaklada znajoma z miesnego czy z kiosku? To oczywiste ze posty nie sa generowane przez AI. Jednakze doszukiwanie sie w nich swoich problemow zyciowych czy nazywanie tego miejsca toksycznym jest kompletnie niepowazne.

a kto jak nie Kryśka...? jak nie Kryska, ro Mietek... ciebie nic nie ratuje, tylko gubi to, że nie traktujesz wpisów jako czegos co wyszło spod reki konkretnego człowieka.... kogoś, kto być może rozpisując się o podwójnej penetracji i seksie grupowym, wyłacza potem kompa i wraca na obiad do żony i trójki dzieci.