Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathy26

Najlepsze teksty naszych EX partnerów! Wpisujcie

Polecane posty

Gość kathy26

Wpisujcie najlepsze teksty, które zapamiętałyście Po moim rozwodzie (z jego winy oczywiście): On: Ja Ciebie nie zdradziłem, ja tylko się do niej wyprowadziłem... Ślubowałaś mi miłość, wierność i uczciwość małżeńską, oraz to, że mnie nie opuścisz aż do śmierci! A ja jeszcze nie umarłem... Ja: Ale to ty się wyprowadziłeś, nie pamiętasz? :D

On: Odchodze poniewaz ufam Ci i wiem, ze mnie nigdy nie zdradzisz - przez to brak mi tej nutki niepewnosci, ktora zawsze mialem w poprzednich zwiazkach Ja: To znajdz sobie kur***

Gość LASECZKA123456789
ex:ty jestes nudna(mialam wtedy 17 lat a on 25), wiecznie mowisz o tych twoich kolezankach, nie masz wlasnego zdania, sluchasz idiotycznej muzyki, wiecznie chodzisz w plaskich butach zamiast na obcasie, spodniczki nie zalozysz, przytylas chyba z 2 kilo przez 3 miesiace, no i ta twoja socjologia na ktora chcesz isc...co to za studia?bezsensowne naprawde... ale ja cie kocham i chce z toba byc tylko musisz zmienic te rzeczy ja ci pomoge...:D

Gość evelkaaaa
moj ex kiedy juz bylo wiadomo ze nie bedziemy razem(zerwal ze mna 2 miesiace wczesniej-od roku mnie zdradzal): Ty sie Ewelina zastanow co robisz!!!bo tracisz wartosciowego czlowieka!!!(ten wartosciowy czlowiek to niby on, ale jaka wartosc przedstawia ktos kto nalogowo zdradza swoja kobiete???!!!)

Gość katalinka321
mój były przy rozstaniu: "JESZCZE SIE ZOBACZYMY, BO MAM NADZIEJE, ZE PRZYJDZIESZ NA MOJ POGGRZEB. ZABIJE SIE JAK MNIE ZOSTAWISZ"

Gość Czarnooka22
LASECZKA123456789 z tego co napisałaś wnioskuję że to Ty jesteś ograniczona, nie wiem co Ty widzisz dziwnego w noszeniu szpilek? Ja już w wieku 15 lat chodziłam tylko w szpilach, nie widzę w tym nic dziwnego. Zwyczajnie jesteś nie atrakcyjna dla mężczyzn i tyle. Aż jestem ciekawa ile ty ważysz:) hhahaha

ja się kiedyś dowiedziałam (po tym jak po kilku tygodniach pewien jegomość zdał sobie sprawę, że jego zaloty nie robią na mnie wrażenia), że ja i on to nigdy byśmy razem być nie mogli (uff!!! pomyślałam - ale zaciekawiona dopytałam "dlaczego") Odpowiedz pozbawiła mnie tchu: "Bo ty jesteś taka prosta, a ja taki skomplikowany...." I co wy na to, Drogie Panie?

Gość Czarnooka22
że to poniżające gdy facet olewa i zostawia , mnie na szczęście to nie dotyczy...

Czarnooka22 może ma taki styl i tyle, zawsze na forum znajdą się takie złośliwe osoby jak ty... Skoro chodziłaś w tym wieku na szpilach, to ciekawe jak się uczyłaś, bo podejrzewam, że : "koło dupy strój a koło głowy chodź i z łopatą stój"

Czarnooka22 możesz się tego spodziewać w najbliższym czasie :) Bądź tego pewna, bufonko :)

Gość Czarnooka22
no widzisz ja nie żyje takimi płytkimi stereotypami, dzisiaj studiuję , mam wspaniałego faceta o kilku lat, dorabiam jako modelka, nic mi nie brakuje. Ale takie zawistne i zdesperowane laski jak ty zawsze będą tak mówić.

Gość motorynkaola
Po pierwszej (i ostatniej) nocy usłyszałam: "-No, milutko było... i doszedłem, bo nigdy nie dochodze, jak sypiam pierwszy raz z kobietą" :)) Czarnooka22 to ty jesteś zazdrosna i nie udało Ci się w życiu, bo byś nie właziła na CAFE i nie wcinała się w dany temat, nie mając nic do powiedzenia W internecie każdy jest piękny, modelko z własnych marzeń :D HAHAHA

Gość Czarnooka22
kathy26 masz wnioskując z nicku 26 lat a słownictwo tak ograniczone że siedząc na forum powinnaś się trochę poczuć.

Gość gcgccvbcvb
Flea - no własnie mnie tez sie wydaje ze czarnooka jest blondynka :D chociaz sama nia jestem :classic_cool:

Czarnooka i co Ci po tym ze masz urode cialo itd. Skoro masz tak plytkie myslenie xD Za 30 lat jak bedziesz stara wywloka z wypadajacym dyskiem i nawet facet Cie opusci bo nie porucha a z takim dnem intelektualnym nikt sie nie zwiaze^^

"no widzisz ja nie żyje takimi płytkimi stereotypami" przedtem napisałaś: "nie wiem co Ty widzisz dziwnego w noszeniu szpilek? Ja już w wieku 15 lat chodziłam tylko w szpilach, nie widzę w tym nic dziwnego. Zwyczajnie jesteś nie atrakcyjna dla mężczyzn i tyle" jeżeli uważasz, że kobieta która nie chodzi w szpilkach nie ma prawa być atrakcyjna, to niestety jest to stereotyp :)

Gość Czarnooka22
motorynkaola weszłam żeby się z takich jak ty pośmiać, i umilić czas w pracy:)

- Bóstewko Ty moje, ja nie jestem alkoholikiem. Te pięć- sześć piw dziennie.. -Codziennie -No, codziennie, nie robią ze mnie alkoholika. Poza tym nie piję pod sklepem, tylko na kanapie. Rozwalil mnie.

moja panna odchodząc powiedziała że już mnie nie kocha, ja na to że zawsze będą ją kochał. Po 2 tyg zadzwoniła do mnie i zaczęła cos krzyczeć mieć pretensje ja nic nie rozumiałem. W końcu pytam "o co Ci chodzi" w odpowiedzi usłyszałem "co już mnie nie kochasz że do mnie nie dzwonisz??" zdębiałem :O

Gość butterflyeffect
hahahah!!! teksty sa super, niestety zapewne prawdziwe. a panie takie jak CZARNULKA ktore sie tu strasznie pusza i obrazaja wmawiajac nam kobietom glupote, chyba same sa tworcami tych przepieknych perelek jezykowych i od was Faceci czerpia swa madrosc! moj ex po tym jak mnie zdradzil i od niego odeszlam, po kilku dniach wrocil do mnie upokorzony, na moje pytanie dlaczego mnie zdradzil i dlaczego teraz do mnie wraca odpowiedzal: zdradzilem cie bo ona miala ladniejszy tylek (ja nosze rozmiar 38, ona jakies 34) ale za to miala brzydka twarz, wiec stwierdzilem ze latwiej bedzie ciebie troszke odchudzic niz jej twarz przerobic..........dodam ze facet po studiach!!!!!!! Biolog molekuarny!!!! Czarnulka, moze tak bylo z Toba, co? Weź się lepiej za robotę LENIU

Naucz sie myslec dziewczyno bo wyglad przemija:) a To ze latasz z golym tylkiem wcale nie sprawia ze jestes lepsza od przecietnej dziewczyny bo wiekszosc z nich reprezentuje soba wiecej niz Ty. I nie obrazaj dziewczyn tutaj wypowiadajocych sie bo one w rpzeciwienstwie do Ciebie wnosza cos do tego tematu. Nie podoba sie to won

jezu dziewczyny po co ta kłótnia?? przestańcie już!!!!! Mi mój ex przed tym jak odszedł powiedział że te 4 lata to nie było to coś i chyba woli młodsze, a sam ma 38 lat....a zakochał się w lasce która miała lat coś około 20.

Gość POLKAiTYLKO
Ja przytoczę chyba lepszy przykład. Po ok. 2,5 roku bycia w zawiązku mój wtedy jeszcze aktualny , teraz już eks - powiedział tak mimochodem do mnie przy moich rodzicach , że teraz to on się "już starać nie musi"( w sensie o moje względy))...Niezły koleś co?

PoPrzejsciach No cos w tym jest, ale zawsze tez jest druga strona medalu...

Gość bcdyuw
tak zrobil moj obecny facet. Bylam na niego zla ze wyrwal mi telefon i zaczal przegladac smsy, zdjecia itp. Nie mam nic przed nim do ukrycia ale nie wazne. Bylam na niego zla i przestalam sie odzywac przez jakies 10 min. On wyszedl z domu, zadzwonil i powiedzial, ze nie mozemy byc razem, ja go nie kocham, bo jak bym kochala to bym wybiegla za nim z domu i prosilabym zeby wrocil. Do tej pory nabijam sie z tej sytuacji a on sie wscieka.

Gość serduszkomoje
Ja miałam takiego popaprańca: 1.Zaprosił mnie do bardzo dobrej restauracji. ON ZAPROSIŁ.Gdy już siedzieliśmy i zamówiliśmy danie i napoje on mówi "Wiesz, ale ja mam tylko 6 zł" 2.Idziemy nad morzem. On mówi "Mam ochotę na rybę" Ja " No to chodź kupisz sobie". Stoimy w kolejce. A on "Eee wiesz,ale ja nie mam kasy". 3.On do mnie "Pożycz mi samochód, muszę podjechać po coś do ojca". ( a samochód naprawdę był niczego sobie) A potem okazywało się że brał samochód, jechał po kolegów i jeździli po mieście. Oczywiście muza na maksa. Twierdził, że to jego :D 4.Przez 3 miesiące gdy razem byliśmy ( zanim przejrzałam na oczy ) mieszkał u mnie, ja szłam do pracy, on wstawał - wyjadał mi jedzenie do którego nigdy się nie dołożył, wypijał alkohole z barku, zapraszał kolegów i impreza w moim domu aż do momentu mojego powrotu z pracy.

Gość qtydgcqgq
mając lat 21 spotykałm się z 19 letnim prawiczkiem. No i doszło do seksu, potem zaproponowałam mu inne eksperymenty, no i seks oralny, że tak powiem ,z finałem w ustach -a on " A Ty w ciążę nie zajdziesz?"