Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathy26

Najlepsze teksty naszych EX partnerów! Wpisujcie

Polecane posty

PoPrzejściach34 w jakim sensie? osobiście skierowałem taki tekst do kobiety, która zdradziła mnie z 4 facetami a potem uświadomiła sobie że kocha jednak mnie. Jeszcze jej tekst "widocznie potrzebowałam tego żeby uświadomić sobie jak bardzo ciebie kocham" jak by się kurwa nic nie stało...

Gość barbarella_pl
A no i ja mialam w LO niezłego faceta, do tej pory smiejemy się z niego. Po pierwsze, ja mam 172 cm, a on był niższy o jakieś 2-3 cm, ale zawsze mówil że ma około 180 cm! Codziennie przychodzil do szkoły ubrany w innym stylu :np. jednego dnia był w spodniach morro i opinaczach, drugiego dnia czapka z daszkiem tyłem do przodu i opuszczonych ogrodniczkach, trzeciego na eleganta- w garniturze, czwartego potrafil przyjsc w czerwonych dzinsach,czerwonych butach i czerwonym swetrze. A na naszą rocznicę powiedziałam mu żeby przygotował kolację itp. A on zrobil....cappucino i kupił czipsy!!!!

Gość niezłe z tym capuccino D

Gość butterflyeffect
Dzień kobiet. Idę sobie z moim, teraz już byłym, facetem ulicą. W pewnym momencie stwierdziłam, że mam ochotę się czegoś napić. Mój ex: "Wiesz, kupił bym ci coś do picia, ale kupiłem ci już dziś kwiatka na dzień kobiet".

Gość kasieńka1977
moja kupela miała też skąpego i ogólnie głupiego faceta.Kiedy rodzice jej budowali dom, ale nie dla niego absolutnie, tylko dla swojej rodziny, on przywioził kolegów na budowę i "zobaczcie na tą posiadłość, hehe tu będę mieszkał" hahah, nigdy nie przestąpił progu tego domu. Innym razem jak poszli na koncert jakiś ,a on był głodny. To siedział obrażony i psuł atmosferę dopoki nie zabrała go do MacDonalda i nie kupiła jedzenia. Bo on nie miał...odkładał na samochod. A najlepsze jest to że jak siedział u niej i np. jej ojciec wysłal ją na zakupy, to on idąc z nią na zakupy dokładał swoje zachcianki do koszyka i potem ona płaciła. Na szczęście, też już go nie ma

Jakbyś tak schudła trochę... ...rzuciła palenie... ...i może przefarbowała włosy na blond? Bo wiesz, najbardziej podobają mi sie blondynki. moja odp: nie wątpię. Związek trwał jeszcze 3 dni. :P

Gość taka inna niż wszystkie
Kiedyś poznałam faceta, spotykaliśmy się trochę i chciałam raz żeby mnie gdzieś podrzucił, wcale nie tak daleko i nie dla kaprysu. Miał samochód a ja nie. Policzył mi CO DO GROSZA za zużyta benzynę stwierdzając: Ja nie jestem taksówką. Czyli de facto zaprzeczając sam sobie bo kasę wziął. Nie był już od tamtego czasu znajomym. Kiedyś zaprosił mnie znajomy znajomej na kawę i jak przyszło do płacenia stwierdził, ze ma dziurę w kieszeni i forsa mu wypadła... Tez przestał być znajomym.

Gość wellawera
Nic nie przygotował na moje urodziny. W ostatniej chwili kupił jakieś zdechlawe kwiatki. Potem ... uprawialiśmy sex. Po jakimś czasie, kiedy wypomiałam mu, że nic nie zrobił i nie przygotował na moje urodziny usłyszałam: Jak to? Przecież się pięknie kochaliśmy...

Gość a moj to mi kiedys powiedzial
ze podobaja mu sie takie slodkie azjatki i on ma taka fantazje zeby sie z taka przespac, wlasciwie nie istotne czy z ktoras konkretnie ale ogolenie ma taka ochote i musi sprobowac. ja na poczatku nie bardzo zrozumialam co on mowi i pytam czy on powaznie mowi, a on ze tak i zebym nie mowila ze mi sie nie podobaja bo sliczne dziewczyny. Wiec wstalam i powiedzialam :wypierdalaj frajerze stad i z mojego zycia a bylismy u mnie w domu. A on dopiero po tym zdal sobie sprawe ze ja nie jestem jego kumplem od zwierzen tylko dziewczyna ktora ponoc kocha. Zaczal przepraszac i powiedzial ze to taki zarcik zeby mnie wkurzyc bo ja go czesto wkurzam wiec on chcial specjalnie mnie wkurzyc. No ale nie zamierzalam czekac i odliczac kiedy spelni swoja fantazje i dumnie mnie poinforuje ze bylo super, albo i nie poinformuje. Co prawda teraz sie przyjaznimy tzn. rozmawiamy ze soba i przyznal sie ze on mowil powaznie tylko do dzis nie wie czemu mi powiedzial.

Gość oleńkazwawy
A mój na widok przechodzącej obok nas na ulicy super laski (kosmicznie pięknej - sama muszę przyznać) powiedział : "Wiesz w sumie to się cieszę że nie mam ładnej dziewczyny"

Gość a ja usłyszałam
jak się rozstaliśmy, mój boy powiedział : "Żałuj, że ze mną nie zostałaś, mam teraz własny samochód " (dziewczyny - to był 15 letni wartburg)

Gość jakbym swoje historie czytala
moj ex tez stwarzal opowiesci dziwnej tresci, ale rozlozyl mnie na lopatki jak dowiedzialam sie (po roku) dlaczego od niego odeszlam - kolezanka mi powiedziala ze rozpowiadal znajomym ze wyprowadzilam sie od niego zeby zamieszkac z prezesem mojej firmy (nie wiem ktorego, bo mam trzech - wszyscy zonaci i dzieciaci) , hehehe , pusty smiech mnie ogarnia, co za becwal

Gość aneta z neta
miałam kiedyś takiego jednego, który już na pierwszym spotkaniu powiedziałmi "ze mnie kocha", chwilę później już miał ochote mnie rozbierać..! oczywiście nie dałam mu sie, bo wydawał mi się strasznie szczeniakowaty (zabierał sie do tego tak jakby nigdy tego nierobił..:) w sumie młodziutki wtedy był) a po drugie i pzredewszystkim dla mnie słowo KOCHAM ma dużą wartość i nie uważam ze można je ot tak wypowiedzieć...heheh wiedziałam ze kolesiowi chodziło tylko o to by mnie przelecieć!po 2-3 miesiacach (sama nie wiem jak mogłam z nim tyle wytrzymać, gośćiu był strasznie nudny) znalazłam sobie faceta starszego o demnie o 2 lata, ale to już była jakaś róznica między tamtym :) i powiem dobrze zrobiłam, bo potem koleś opowiadał z emnie wyruchał kilkanaście razy, moja koleżanke też hehe niezły burak inny koleś pytał sie omnie, tzn. chciał byc ze mna..ale powiedziałam ze mam juz faceta więc jestem juz zajęta..a on no dobra to poczekam w kolejce!! :/ eh masakra, to tak jakbym była kurcze towarem z którego każdy moze skorzystać, juz niegdy nie zagadałam z tym kolesiem

Gość a moj to mi kiedys powiedzial
olenkazwawy o fuck co za idiota. A zdzielilas go w gebe?

Gość barbarella_pl
Ja ogolnie mialam fajnych facetow, jeden tylko zablysnal wypowiedzia "czy to prawda ze kobiety moga zajsc w ciaze tylko podczas miesiaczki?" Debilizm... Ps: To bylo gdy facet mial 19 lat, w tym wieku juz sie wie co i jak!

Gość potocznie inaczej
A moj partner podczas rozmowy o jednej takiej ,,kolezance" tak podsumowal fakt ze jej nie lubie :Ty jej po prostu urody zazdroscisz! Nie powiem... strasznie mnie ten glupi tekst zabolal

Gość faceci zupełnie taktu nie maja
lub zapominaja sie.jego tekst był nawet po dziecinnemu smieszny- gdyby nie to ze dla ciebie bolesny.Wiesz, doskonali napewno nie jestesmy i czasem mowimy takie glupoty ale i tak Was kochamy:) p.s.czasem trzeba nas troche powychowywac- tylko delikatnie zebysmy sie o ty przypadkiem nie dowiedzieli;)

Gość Kurde a czemu
Ty się tłumaczysz i co gorsza przepraszasz w imieniu innych facetów ? :) Prawda jest taka - Jeśli dziewczyna bierze sobie takiego buraczanego pustaka to może mieć pretensje tylko do siebie i niech nie skrzeczy. Oczywiście to działa w dwie strony żeby nie było :) Faceci też są sobie winni jak biorą durną (tu wkracza autocenzura:)) A co do tekstów to faktycznie niektóre są wypasione :) Naśmiałem się jak do tej pory nieźle:)

Gość x x x
był już taki temat 😭

Gość no to szok
Szczeka mi opadla jak zobaczylam ze facet napisał cos takiego... R.E.S.P.E.C.T. :]

Gość no to teraz o moim
bylismy sobie w zwiazku 3 lata z przerwami dwiem po miesiac i dwa. No i tak sobie gadamy kiedys o slubie jego znajomych i on mi wypala tekst ze on to nie jest glupi i jak on sie bedzie zenil to intercyze napewno napisze a nie mu przyjdzie jakies kurwisko i sie bedzie rzadzic a pozniej polowe bedzie chciala, i tak sobie nawija do mnie . Ze on zadnym frajerem nie jest i zadnego darmo zjada utrzymywal nie bedzie, a kobieta ma zarabiac tyle samo co on albo wicej miec posag i duzy majatek najlepiej ale on zadnej kurwie wykiwac sie nie da. No i ja tak slucham sobie co on gada i nie wiem co powiedziec. Bo ze o mnie nie mowil to wiem a co z atym samym idzie po trzech latach zwiazku starszy odemnie o 9 lat oznajmil mi ze on jednak nie traktuje mnie powaznie. Bo to ze on skapiec i taki dusigrosz to ja wiedzialam ale myslalam ze jednak mnie traktuje powaznie, no i pyk banka prysla. Rozpadlo sie to wszytko po jakims niecalym miesiacu bo tak sie zawzielam w sobie ze pogonie idiote. Spojrzalam wstecz i zlapalam sie za glowe co ja w nim widzialam i dzieki bogu z eja slubu z nim nie wzielam. I nigdy wiecej z nim blizszych kontaktow. No a teraz ma cudownego faceta i i ciesze sie z etamten to taki palant byl.

Gość ..............1
Masz rację!!! Mi też FACET zaimponował. Te napuszone gamonie mogą się przy nim schować. Nie dorastają mu do pięt! FACET musi być w porządku facetem :) Zazdroszczę dziewczynie, która z nim jest lub będzie. Pewnie głupiego tekstu od niego nie usłyszy. :)

Gość mój były mi zrobil
taki numer, że poprosił kolegę by napisał do mnie na gg, by sprawdzić czy będę odpisywać i co będę pisać...facet 27 lat:/ no i jak pisał ten ktoś, to zapytałam kim jest i czego chce (według mojego ex zbrodnia straszna to była) i jak pisałam do tamtego to robiąc błąd w wyrazie pisałam jeszcze raz wyraz poprawnie dając przy nim gwiazdkę*. Na drugi dzień były przyjechał i zrobił mi nieziemską awanturę,najpierw się nadarł: - "jak chcesz tak żyć to beze mnie, poradzisz sobie z Ciebie taka flirciara..." A na koniec dodał: -"no przecież wysyłałaś mu buziaki" (chodziło mu o te gwiazdki przy poprawionych wyrazach:D) Pomyślcie, 27-letni facet o takie rzeczy robił awanturę, zabraniał mi korzystać z gg, wychodzić gdziekolwiek, rozmawiać z kolegami, itp. Na szczęście to już przeszłość...choć do dziś mnie nagabuje i chce wracać, a już 2 lata nie jesteśmy razem.

Gość kiniasss
Apropos rozmowy, akurat wymienialiśmy zdania z moim mężem (jestesmy 6 tygodni po ślubie i mieszkamy u niego) kiedy powiedział, że "krzyczeć to sobie mogę u siebie w domu." Tego było za wiele. Stwierdziłam, że nigdy nie będzie to mój dom:) To bardzo bolało i nadal boli.

Gość Linus Akerlund
Ech, te skąpe chamy. Połowę opisanych przypadków, gdyby ich bohaterem była kobieta, uznałabyś za urocze. Jak juz traficie na tych uczynnych, milych opiekunczych i szczodrych to ich rzucacie dla tych co wami pomiataja z tekstem, "Wiesz jestes chyba nejlapszym facetem jakiego znalam, ale nic z tego, wiem ze moze faceta ktorogo wybiore, bedzie mna pomiatal i bede przez niego plakala ale to bedzie moj wybor" No wlasne, same wybieralyscie sobietych facetow wiec nie marudzcie

Gość Co wy w ogóle mówicie
Teraz rozumiem dlaczego ktoś zainteresował sie takim tematem dyskusji. Mamy bowiem tutaj dwa przykłady beznadziejnych i płytkich imbecyli o poziomie inteligencji kolibra. Co to za tekst" jak sobie wybrałas takiego faceta to nie marudź". Pomyślcie troszkę to tak jakbyś kupił samochód o którym nie wiedziałeś,że jest zesputy, a facet, który Ci go sprzedał powiedział by - widziałeś co brałeś. Czy myslicie, że poznając faceta na dyskotece wiemy od razu jakim jest człowiekime? Żeby kogoś poznać trzeba z nim spędzić troszkę czasu.

Gość kalbar
no tak! prawdziwy facet nie kupuje grata choćby był odpicowany na lux. a jak kupi to frajer. głupków nie brakuje wśród kobiet i mężczyzn. trzeba tylko nie skakać do wyra na gwizd.

Gość Linus Akerlund
kobiety jakos tak mają, ze marudzą, że ich facet (ex) nie był taki, tego nie umiał, tu podpadał i tak opisuja jaki powinien byc facet, a kiedy wreszcie spotkają tego uczciwego, szczodrego, romantycznego to okazuje się.... że "kurde jesteś złoty chłopak, ale to nie to" po czym idzie na dyskoteke i daje się wyrwać jakiemuś półgłówkowi który jest be, ale przynajmniej nogi jej przy nim drżą oczywiścienie wszystkie i nie zawsze, ale zdumiewająco często

Gość a moze trzymajmy sie tematu
i nie zasmiecajmy tego watku gledzeniem. Ewentualnie, jesli ktos chce sobie pogledzic, to niech to zaznaczy w temacie postu, zeby uzytkownicy szukajacy rozrywki nie musieli tracic czasu.

Gość the.better.man
Tekst mojej bylej ex kobiety : "Wiesz co..ja i tak nie spodziewałam się, że aż tak dlugo z Toba będe". Kobieta jak coś walnie to przebija wszystkich facetów. -- ŻyCiE jEsT Ku..KiE....