Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze bloków

mieszkanie w bloku -moja zmora. kupilismy nowe mieszkanie

Polecane posty

Gość gość
gość 2016.12.01 Bardzo ładne mieszkania są w http://osiedlebotanika.pl/ i sa godne uwagi. My kupilismy sobie niedawno i jest naprawde super, swietna okolica ladne mieszkania. Zgadzam sie - to swietna opcja. te mieszkania sa przepiekne.

Gość gość
Na bandy wieśniaków wscibiajacych nos w nie swoje sprawy można natknąć się wszędzie. Wybudujesz dom a obok sąsiad wscibski. Ja tak właśnie mieszkam. Wszystko ja interesuje bo nie ma innego zajęcia tylko interesować się kimś innym i jeszcze sobie coś ubzdurala, że my jako sąsiedzi mamy obowiązek się nią zajmować bo jej się nudzi. Intetesujeja wszystko, dlaczego ktos o godz x wrocil z pracu do domu, co tak dlugo ich nie ma, co oni robia, ze tak pozno do domu wracaja itd itd. Przeciez nie bede sie nikomu tlumaczyc co robie po pracy. Toż to jakaś paranoja. Ktoś tu powinien iść do psychologa a może i do psychiatry. Czy to w bloku czy nie to nieciekawie jest jak się ktoś taki trafi.

Gość gość
Zanim kupicie mieszkanie musicie sprawdzic jaka jest okolica i sasiedzi. My kupilismy na osiedlu botanika http://osiedlebotanika.pl/ - piekna okolica, wspaniali sasiedzi! Bardzo polecam.

Gość gość
Jeśli ktoś potrzebuje znaleźć dobre mieszkanie, w całkiem niezłych cenach i lokalizacji można znaleźć w tym biurze www.nieruchomosci-mikrol.pl . Dzięki nim w końcu znalazłam wymarzone mieszkanko w Warszawie, wcześniej nawet nie brałam pod uwagę biur nieruchomości, głupia byłam, dawno bym już znalazła gdyby nie to, polecam gorąco :P