Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Afrodyta bogini milosci

Tutaj Piszemy o Seksie bez Tabu

Polecane posty

Sorka, to miało byc do pomarańczy;-) a wyszło ze do Ciebie Bono napisałam..znajdziesz swoja kobiete i zacznisz zyc..Na wszystko bedzie czas..Swinka ładnie o tym napisała

Gość . bono
Przepraszam cie Larwka jeżeli cię zdenerwowałem chyba jestem troche niepowazny

tak zestresowal sie nieziemsko, ale tak nas wystraszyly ze sie wlasciwie smialismy z tego, no a wynagordzilismy sobie wszystko wczoraj jak wrocilismy, umylismy sie w cywilizowanej lazience (bo tam tylko zrodelko i latryna na polu) i zrobilam mu nawet striptiz w kusej sukience i nowych stringach :) byl niesamowicie zadowolony i dowiodl tego juz w lozku :)

Gość . bono
Wiek człowieka ma duże znaczenie jeżeli chodzi o sex, jeżeli mysli się o przyszłosci o rodzinie, tak myśle,

Bono luzik;-) Dziewczynki Wasi mężczyzni lubią sexi koszulki, gorseciki..i kochacie sie w nich? Moj uwielbia stiptis., extra bielizne ,ale nie moge sie z nim kochac nawet w pończoszkach, bo zaraz mi je ściaga..;-) Kupiłam niedawno wiązany gorsecik..myślałam ze bedzie miał problem z rozebraniem mnie i..ale nic bardziej mylnego..po prostu mi go zerwał:-0

Larwka my tez uwielbiamy sexy halki, bielizne, gorsety i ponczochy :-) moj maz uwielbia jak sie dla niego tak wystroje :-)

ja uwielbiam gorseciki, ponczoszki, strigi w rozne wzorki, i lubie kusic mojego tak dlugo az w koncu blaga mnie zebym zdjela albo wtedy pozwalam mu rozwiazywac gorsecik, jestem rowniez w szoku z jaka gracja i szybkoscia potrafi jedna reka rozpiac mi stanik zamiast pytac "jak to sie rozpina?" :)

Gość . bono
Larwka a twoja koleżanka Koko na wakacjach jest,

witam wszystkich, larwka, dzięki za komplementy co do związku itd. Widzę Cię czasem na różnych topikach i też nie rozumiem skąd te ataki...poderwać Cie chcą...na chama czy jak...? Uwielbiam rozmawiać o seksie , bo to rajcuje jak nic... Co do przebieranek...to raczej tego nie robię ...warunków, kurde nie mam ( trójka dzieciaków w tym jedno dorosłe ...:( ), ale na inne " czuciowe "eksperymenty jestem otwarta... I uwielbiam pieścić swojego faceta :) Czasem myślę ,że bardziej się podniecam pieszcząc jego niż odwrotnie.

W końcu fajny temat. Chętne się przyłączę i poznam "mocno wyuzdane" kobiety. również lubię wszystko co związane z sexem. Coś o sobie, zonaty od 5 lat. Pozdrawiam.

Pozdrawiam i ja Erotoman;-) jaki mały kompeksik masz? moze uleczymy?:-P Tiramisu moja droga tez uwielbiam kizianie, masaze i lizanko mojego M;-) wydaje mi sie ze troszke przesadzasz z pisaniem ze po 3 dzieciaczków nie wyglada sie aktarakcyjnie..nasza sexualnosc zaczyna sie w mózgu..wiec pomyśl o czyms w swoim rozmiarze i do dzieła kobietko!! Nawet dla podniesienia własnej samooceny;-) Ataki sa i były , mnie to po prostu wali:-D kocham sex, jestem bezpruderyjna i szczera.Super rozmawia mi sie z Koko( ktora pojechała na długie wakacje)a to ze kiedys musiała sobie sama radzic ..zarabiając w taki lub inny sposób..to tylko jej sprawa.W gruncie rzeczy podziwiam ją za otwartosc i zmiane w zyciu;-) Jakie plany macie na dzisiejszy wieczorek? Ja wyszukuje nowe pozycje w necie i nic ciekawego...w sumie wszystko juz mam opracowane do perfekcji:-P

Cześć larwka Kompleks, kompleksem trzeba z nim zyć. Nie zamierzam popełniać samobójstwa. Larwka naprawdę jesteś tak otwarta, szczera, wyuzdana i bezpruderyjna jak mówisz? Znasz jeszcze takie osoby? Chętnie poznałbym Cię bliżej. Odezwę się do Ciebie na email. Plany na dzisiaj hmmm najchętniej ostre ruchanko od tyłu.

Erotoman;-) myśle ze na tym topiku takie osóbki własnie pisza:-)

A moja żona, jak jej nie zachęcę to nie ma ochoty, a wystarczy tylko zacząć i robi się z niej dzikuska :D :P

Moze i ma ochote ale nie umie tego wyrazic w prost;-) Fajnie miec dzikuske w sypialni:-D

cześć wszystkim, larwka, nie miałam na myśli warunków fizycznych, bo wg mnie to zawsze kwestia osobistych upodobań . Jeden lubi kościotrupy inny pulchne ciała...co do mnie to mogłoby tego ciała być ciut mniej ,ale ogólnie nie jest żle ...znaczy się młodo wyglądam...tak mówią :)...dbam o siebie ...dużo ćwiczę ...nie tylko w sypialni :) Pisząc o warunkach miałam na myśli obecność dzieci, które z racji ich ilości i wieku są ciągle obecne w domu , no przynajmniej jedno z nich. I stąd warunki gorsze... przynajmniej na codzień... erotoman, puść nieco pary...każdy w końcu nad czymś ubolewa ... jacencior, w większości przypadków chodzi o właściwe zachęcanie...to znaczy mnie nie trzeba szczególnie zachęcać...ale szczycę się ,że jestem wyjątkiem...:) Zastanawiam się nad bezpruderyjnością , o której pisała larwka. Co to dla Was znaczy...bo nigdy tak bym siebie nie określiła...chociaż z drugiej strony od pruderii tez jestem daleka...Wolę jednak określenie ...otwarta na seks.

hejka otwarci na nowe doznania:-)ja lubie rozmawiac o sexie, dowiadywac sie nowinek..nawet w swiecie erotycznych gadzetów..a jakos ze swoimi kolezankami w realu trudno mi o tym rozmawiac.Zaraz zmieniaja temat..albo po prostu kwituja to usmiechem;-) Mam kilka takich z którymi sie pieszcze, ale to juz inna historia;-)Spotykamy sie w sumie w wiadomym celu:-P

Gość proponuje sex
zapraszam kolezanki na niezobowiązujące spotkania w stylu Dogging w toruniu ;) moje gg 2332671 Kazik

Gość halohaaaaaaaaaaa
Kazio bez przesady:-D ten doging to niby rzniatko z psami? o co kaman?;-) Do Torunia to jabym na pierniczki pojechała lub dobre pierniczenie:-Dale z tym jednym ..

Gość głos zza kulis
Ojcem Derektorem? Larwa, pieprzysz jak potłuczona, wiesz?

Gość halohaaaaaaaaa
Głosie za kulis, ajronie czy jak tam cie zwą :-)nie chcesz -nie czytaj ale nie zasmiecaj , bo to juz nie robi sie smieszne:-0 masz jakis problem ze soba , to napisz do Klaudi lub Pani domu:-D

Gość Dlaczego ja nie wpadam
na pomysły takich miłych nicków? Mogę sobie przywłaszczyć "głos zza kulis"?

Gość kazikclaudio
n to jrst włanie pierniczenie

Gość halohaaaaaaaaaa
Prosze bardzo, tylko sie zaczernij, bo zabiora;-)

Gość proponuje sex
no to własnie jest pierniczonko a ty halo z kad jestes ?????

Gość Dzięki wielkie
:D Mogę Ci podać hasło :D Będziemy pisać razem :D