Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Afrodyta bogini milosci

Tutaj Piszemy o Seksie bez Tabu

Polecane posty

Gość nimfomanka dominantka
No uchylając rąbka to go zerżnęłam na wizji ;) Najpierw wibratorem a potem straponem :) A ilu chętnych na podstawienie własnej dupki tudzież na spenetrowanie jego :classic_cool: Laski chciały, żeby sam usiadł na wibratorze, żebym mu rozchyliła pośladki bo chciały zobaczyć jak wibrator wchodzi w dupkę, żebym zbadała rozwarcie, żebym spróbowała wsadzić mu strapon i wibrator jednocześnie :D Ale to nie dał rady, bidulek :P Na koniec posadziłam go na butelce po winie, spuścił mi się na cipkę i wszystko zlizał:) Ech, chyba się pobawię bo mnie rozgrzały te wspomnienia :classic_cool:

No był, a niedługo kolejny ;) Coś ty, na drugi dzień był jak nówka;) Pisałam, że go wyćwiczyłam:)

No Dominantka brawo:-) napisz mi tak z czystej ciekawości ,czy Twoj facet dochodzi podczas masazu prostaty?

Larwka, rozumiem, że pytasz czy bez pieszczenia penisa? Nie wiem, bo zawsze z pieszczeniem:) Ale rajcuje go to jak cholera, czasem musze przerwać bo krzyczy, że się zaraz spuści :) Zazwyczaj jest tak, że trochę go pobudze i wtedy mu wsadzam ;) Fajnie jest po dłuższej przerwie, jakbym pieprzyła dziewicę ;) A kiedyś to sam się wyruchał na moich oczach, uch, ale mnie to tez wzięło :) Oj, będzie dziś biedny, wysłałam mu esa że daje dzis dupy :P Na onecie forumowicz ;)

Hohoho :D Dobrej zabawy życzę - i wyczerpującej :P Ja już do domku zmykam - daj znać, jak na onet wpadać będziecie, chętnie popatrzę ;p

No jeśli przyjdziesz z kamerką to może i dam znać...;) Ja też zaraz wychodzę bo mam juz mokre majtki ;)

wow nimfomanka dominatorka gratulje faceta, malo ktory jest chetny na takieo typu zabawe.. ja swojego namawialam na masaz prostaty ale nie chcial..

Gość halohaaaaaaaaa
Do pytajacego klikam z bardzo daleka;-) Jakie macie plany na weekend?

Dominantka napisz jak było, bom ciekawa bardzo:-P Ja mam @ i dupa z sexu:-(

Tak sie zastanawiam czy któras z dziewczat uprawiala pisching;-) moze opowiedzcie swoje przezycia.. Dzisiaj ktos .opowiedzial mi swoje odczucia zwiazane z tym rodzajem sexu..ale pragne zeby jakas kobietka zacheciła mnie do tego.. Znajdzie sie tutaj taka?:-P

Hej Czar..:-) to wsadzanie dłoni do muszelki..pewien fajny facet pisał mi dzisiaj ze podczas takich pieszczot kobiety maja extra odlot, włacznie z popuszczaniem moczu..Troszeczke mnie zintrygował i dlatego pytam doswiadczone dziewczyny czy warto...;-)

a ja sadzilam ze to fisting.. ale chodzi coi o dlonie czy palce? ja uwielbiam jak moj facet stymyluje mi punkt g paluszkami, do tego minetka i total odlot, do tego czasem mam wystrysk poprostu nieboooo!

hmm tak mi to napisał..i opisal jaki odlot mialy jego [artnerki;- To co Twoj Ci robi tez uwielbiam..ale to głownie o wsadzanie dłoni sie rozchodzi..wiesz mam obawy czy to czasem nie boli..bo wizyty u gina raczej do przyjemnych nie naleza..a to hmm podobno takie extra przezycie;-) echh mam mentlik w głowie

Larwko co do terminu to koles musial sie pomylic bo w sloniku nawet nie ma takiego okreslenia ;-) a co do samej czynnosci to ja nie preferuje tego typu "pieszczot" i nie zgodzilabym sie na to, niedosyc ze poki bym sie nie naciagnela napewno by to bolalo a potem zostalabym rozciagnieta, fuuuj

:-D podobnie to odbieram:-P W sumie cwicze miesnie kegla..ale boje sie bólu i rozciagniecia nadmiernego pochwy;-)

Nie ma obawy jeśli ćwiczysz to mięśnie zawsze wrócą do poprzedniego stanu.

Ciekawa jestem gdzie to podziewa sie nasza autorka tematu;-) Afrodyta bogini jesteś?

Extra:-) Jak najbardziej lubisz sie kochac..tzn wolisz delikatnie czy raczej ostro?jakie pozycje najbardziej Cie kreca i jak rozpalacie sie na wzajem?:-P

delikatnie i namietnie jest najlepiej no i na pieska.a rozpalamy sie pieszczotami na poczatku a Ty??

Ja uwielbiam pieszczoty, długa gre wstepna..zabawy w stylu masturbacja..sex francuski , striptis a dopiero potem penetracja..długo , namietnie..najlepiej tantrycznie..czyli z przerwami..czesta zmiana pozycji..mmmm Kurna juz mnie bierze:-P

to spoko to jak Cie bierze to moze razem cos zrobimy :p niestety j ateraz tylko sie masturbuje a Ty??

Zocor ja siedze jeszcze w pracy..ale z kulkami gejszy w srodeczku:-P dlatego tak szybko mnie bierze;-) mmmmmm super uczucie:-)