Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Afrodyta bogini milosci

Tutaj Piszemy o Seksie bez Tabu

Polecane posty

Go艣膰 Przepraszam g艂osie zza kulis
Przyw艂aszczy艂am sobie Tw贸j nick, bo my艣la艂am, 偶e odpisa艂e艣 jako halooo :( Oddam Ci has艂o.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
przyw艂aszczenie by艂o ca艂kowicie samowolne i bez przyzwolenia i b臋d臋 za艣mieca艂 gdzie b臋d臋 chcia艂 i ile b臋d臋 chcia艂, wolny kraj, nie? no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podoba艂 mi si臋 Tw贸j nick
Przepraszam. My艣la艂am, 偶e mo pozwalasz. Oddam Ci has艂o. Napisz na maila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
na swojego mam napisa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
a z reszt膮 skoro Ci si臋 podoba, to dam Ci go w prezencie :) serio, serio it's all yours

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Na mojego
maila oczywi艣cie :D gorzka.kawa@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przepraszam ale si臋 troszk臋
zagapi艂am :D Robi艂am bardzo skomplikowan膮 czynno艣膰 :D Na dodatek po raz pierwszy. Ale ju偶 jestem. Ca艂a skoncentrowana i gotowa do oddawania nicka :D Chocia偶 jak widz臋 dosta艂am go w prezencie :D Dzi臋kuj臋 :D Mog臋 si臋 odwdzi臋czy膰 jako艣 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
gorzka kawa? w sumie tylko tak膮 pijam ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To mamy wsp贸lne
upodobania :D Je艣艂i jeste艣 kobiet膮, to mamy ich jeszcze troch臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przysz艂y_Uczniak
najlepsze do pukania sa rozwodki dzieciate stanu wolnego z tego wynika!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
hmm ... no raczej nie znaczy nie jestem chocia偶 je艣li lubisz kobiety to mamy podobne upodobania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak 艂adnie wybrn膮艂e艣
No, no, noooo... Zastanawiam si臋 co lubi臋 robi膰 z kobietami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
wbrew pozorom taka kobieta nadaje si臋 do wielu ciekawych i interesuj膮cych rzeczy na przyk艂ad na rowerze mo偶na z ni膮 poje藕dzi膰, o ksi膮偶kch pogada膰 czy pogapi膰 si臋 bezczelnie w dekolt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Je艣li jest na co popatrze膰
bo czasami nie ma :D To wtedy na co taka kobieta si臋 przyda? Tylko j臋czy, 偶e si臋 zm臋czy艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂os z za艣wiat贸w
ja si臋 oddalam, z zamiarem dnia jutrzejszego kubkiem gorzkiej kawy rozpocz臋cia, s艂odkich sn贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂odkich sn贸w przed gorzk膮
kaw膮. A ja mo偶e ukradn臋 jeszcze jednego nicka :D

Udost臋pnij ten post

Dla mnie temat seksu i rozmowy o nim nie jest tematem tabu .Lecz niestety z osobami wok贸艂 mnie nie da si臋 rozmawia膰 . Podobnie jak Larwka .Z 偶on膮 r贸wnie偶 jest ci臋偶ko.Zgroza a przecie偶 jest to ciekawy temat i rozmowa o nim jest podniecaj膮ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 van der kerkoff
mam czarny nick ale wole na pomaranczowo. Lubi臋 seks moja partnerka tez, niestety by uzyska膰 najlepsze efekty musz臋 j膮 lekko spoi膰 i wtedy wychodzi z niej diabe艂ek. Pozwalamy sobie w贸wczas na seks w dziwnych miejscach, i r贸偶ne rzeczy np pissing. Wiem, 偶e nie wszyscy to lubi膮 ale wystarczy sie odpowiednio przygotowa膰 i du偶o pi膰 zabawa w贸wczas jest przednia. Pamietam jak sika艂em na jej 艂echtaczke, mia艂a niesamowity orgazm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 van der kerkoff
zdarzy艂 sie nam kikakrotnie r贸wniez seks i pieszczoty na pla偶ach kiedy inna para te偶 to robi艂a, nie przeszkadzaj膮c oczywi艣cie nikomu i nie nara偶aj膮c na taki widok dzieci. Wra偶enie kapitalne

Udost臋pnij ten post

witam, larwka pisalas ze masz kolezanki z ktorymi sie piescisz, jakto jest sa to kolezaki tylko od tego czy wogole sa to kolezaki. Ja mam ostatnio wielka chec na kobiete ale wokol siebie nie moge zadnej spotkac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soboo
larwka ,od dawna wiedzia艂膮m,ze nie masz koilezanek z ktorymi mozna pogadac.Piszesz,ze z kolezankami nie mozesz pogadac os eksie,ty w ogole nie mozesz z nimi o niczym pogadac,bo kolezanki sa madrzejsze od ciebie i po prostu one nie maja z toba tematow do dyskusji,bo ty ograniczona jestes i ciagle o seksie gadasz,piszesz.I dletego siedzisz prawie non stop na kafe.Samotna mezatka,samotna bez kolezanek.

Udost臋pnij ten post

Sobo jasne 偶e madrzejsze sa..bo ja jakos nie nadaje do ko 艅ca na tej samej fali.:-0.za dobrze znam 偶ycie-P Sportem moich kole偶anek jest sprint po wysprzeda偶ach, bieg do sklep贸w, market贸w, fryzjera i kosmetyczki..liczenie kalorii i narzekanie na tycie...ciag艂a pogo艅 za facetami lub gadki w stylu:jakas lafirynda podrywa mi mena:-P Poza tym, wali mnie serdecznie jakie wy pomara艅cze macie zycie..bo wydaje mi sie 偶e szare i prozaiczne, stad ciag艂e ataki:-P Czarowniczko moje kumpele powtarza艂y ,ze chcia艂aby spr贸bowac z kobietka..wysz艂o jak zwykle..czyli zosta艂o powiedziane i nic wiecej.Ja pozna艂am kilka uroczych kobietek,mamy do siebie 100% zaufanie i tylko z nimi to robie..plus rozmawiamy na kazdy temat..tyle tylko ze czasu na gadke szkoda:-D Mad Max pogadamy?;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nimfomanka dominantka
Kiedy艣 m贸j facet nasika艂 mi do cipki, fajnie by艂o:) Nam贸wi艂am go, 偶eby da艂 mi dupki, bawimy si臋 w zmian臋 r贸l i ju偶 go nie藕le rozlu藕ni艂am ;) Mmm, co sobie przypomn臋 to jestem mokra :) Przypinam sobie sztucznego cz艂onka i bior臋 go od ty艂u, podnieca mnie to:) Kiedy艣 mu kaza艂am spu艣ci膰 si臋 na wibrator i go obci膮gn膮膰, la艂o si臋 ze mnie jak to widzia艂am... Tak po cichu chcia艂abym 偶eby go jaki艣 facet zer偶n膮艂, albo kobieta z cz艂onkiem...

Udost臋pnij ten post

Ostro to by艂o jak kiedys dalismy szo艂 z kamerk膮 na czacie ;)

Udost臋pnij ten post

Doprawdy, pyta艅 nie mam ... pomy艣leli艣cie o tych biednych, po drugiej stronie ? Przecie偶 tego serducho mo偶e nie wytrzyma膰 :P

Udost臋pnij ten post

Jako艣 wytrzymali :D Ale tylu wytrysk贸w w tak kr贸tkim czasie to wcze艣niej nie widzia艂am ;) Ale kobiety te偶 sobie nie 偶a艂owa艂y, niekt贸re bardziej zboczone ode mnie ;) jakie mia艂y zachciewajki, no no no...;) A偶 przez chwile si臋 ba艂am, 偶e mi ch艂opa zba艂amuc膮;)

Udost臋pnij ten post

Hehehe a c贸偶 tam takiego ciekawego robili艣cie, h臋 ? Nie b膮d藕 偶y艂a i uchyl r膮bka tajemnicy, bom ciekaw okrutnie ;]

Udost臋pnij ten post