Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragonfly66

POMOCY !!! Niechciana ciąża !!!

Polecane posty

Gość Dragonfly66

Witam, mam 17 lat. Mój chłopak ma 19 lat i zapomnieliśmy go zabezpieczyć. Teraz obawiam się że jest w ciąży. Czy można mu zrobić aborcję czy musi urodzić i ile to kosztuje ??? Dziękuję

Gość kobieta_
Byłaś dość dojrzała by uprawiać seks to teraz tez bądz dojrzała by wychować dziecko:) zadnego problemu nie widze:)

Gość to on jest w ciąży
???

Gość Ewelinkaaaa
głupia ;] pomysl ile osob sie stara o dziecko a tu takie brednie...zreszta jestes w tej ciazy czy sama niewiesz?

Gość Dragonfly66
No nie wiem bo nie wiem co ma zrobić ;( Nasikać na ten pasek ciążowy ?

Gość mozesz usunac
i nie ma co sie pchac w ciaze w tym wieku. Zrob test, jesli jestes w ciazy to idz do ginekologa i on ci doradzi

Gość czytanie ze zrozumieniem
dla większości kafeteriuszek chyba jest wielkim problemem... Przeczytajcie jeszcze raz co napisała zanim cokolwiek odpowiecie :)

Gość Dragonfly66
w koncu ^^

Gość hojool
ja nie umiem tego tekstu czytać ze zrozumieniem. Pisać trzeba ze zrozumieniem!!!

Gość To może
skup się i przeczytaj jeszcze raz..

Gość negr
Siedzą tu same ciocie dobre rady, które nawet prostego tekstu nie potrafią zrozumieć:D:D:D

Gość thryyhhy
ja tez nie kumam tego tekstu. Rozumiem ze chlopak chyba jest w ciazy i nie wie czy moze mu zrobic aborcje... bez sensu...

Więc... aborcja w Polsce jest nielegalna. Ile kosztuje??? Tego nie wiem, nigdy sie tym nie interesowałam. Ale są rózne ogłoszenia, wystarczy zadzwonić iz zapytać. Ale nie rozumiem, jak mozna "zapomnieć" sie zabezpieczyć. Skoro jesteś gotowa do uprawiania sexu, badz odpowiedzialna. Poza tym najpierw sprawdz, czy jesteś w ciaży, później przemyśł to dobrze. Czy naprawdę chciałabys usunąć...? Czy wiesz jakie mogą byc konsekwence tego...?? ZAWSZE byłam PRZECIWNA aborcji. Do czasu... aż na patologii ciazy poznałąm starsznie nieodpowiedzialna dziewczyne, która miała to dziecko bardzo daleko. Ojciec dziecka tak samo, zreszta sama matka go też nie obchodziła. Wtedy pierwszy i mam andzieje ostatni raz pomyslałam sobie, ze chyba lepuiej było, gdyby ona usunła je wcześniej. Teraz dziecko jest w domu dziecka, ma 2 latka. Ale ja osobiście nei miałabym sumienia, aby usunąć.

Gość Dragonfly66
Witam ponownie :) Dziękuję że zechciały mi Panie pomóc. Nie oczekiwałam aż tylu odpowiedzi na proste pytanie - CO ZROBIĆ GDY MÓJ CHŁOPAK ZAJDZIE W CIĄŻĘ. Przyznaję że urzeka mnie to jak bardzo dbacie Panie o młode dziewczyny które mogą zniszczyć sobie życie niechcianą ciążą. Urzeka mnie również to jak szybko reagujecie Panie na... 'dziwną' treść listu ^^ Najbardziej chciałabym podziękować Pani Żylecie1985. Gdybym to ja była w ciąży, ten post chyba najbardziej by pomógł :D A co do uprawiania seksu przez nieletnich to z całym szacunkiem, ale proszę się nie bulwersować. Wszystko jest pod kontrolą dopóki się zabezpieczają odpowiednio - czyli tak żeby żadna strona nie zaszła w ciąże ^^ AVE :D