Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linoletka

wlasnie sie rozstalam po 2 latach

Polecane posty

Gość linoletka

nie chce rozmawiac z nikim znajomym o tym, bo nie lubie opowiadac najblizszym o swoich uczuciach, dlatego wole napisac to wam obcym dla mnie ludziom i to z siebie wylac.. dzis rozstalam sie z facetem po 2 latach zwiazku.. z mojej inicjatywy..wiec niby nie powinnam rozpaczac bo robie to dla siebie. on starszy ode mnie o 13 lat po rozwodzie z dzieckiem ja wolna.. dwa piekne lata..ukladalo sie wspaniale..ale nie ufam mu. szuka kontaktow w internecie z innymi paniami.. nie pierwszy raz tlumaczy ze to zarty..ja juz nie wierze ze to zarty. nie chcialam kolejny raz naiwnie przejsc do porzadku dziennego i o tym zapomniec..za wiele dla niego mialam poswiecic by nie miec pewnosci..

Gość Biała Dama widmo
dobrze zrobilaś

Gość linoletka
on mnie zapewnie ze kocha mnie nad zycie ze jestem najwazniejsza w zyciu nie daje mi powodow do podejrzen tylko ten internet.. wczesniej konto na portalu matrymonialnym teraz te wiadomosci do obcych kobiet na nk.. jest mi tak chole**nie przykro. zle sie czuje. wiem ze niby robie to dla siebie latwiej teraz niz za rok dwa i wiecej. tylko czemu mam poczucie winy?

Gość huh gufguydfutdys

Gość mnie tez to czeka
z tym ze my jestesmy ze soba 3 miesiace... ciagle siedzi na fotce i nk, zaczepia, podrywa, ocenia :( i tez slysze ze to zarty, ze nie traktuje tego powaznie... wiec jesli tak jest to czemu nie jest w stanie z tym skonczyc ? a ja nie mam zamiaru rywalizowac z jakimis pannami z internetu.. tez mi przykro i jakos tak chujowo sie czuje z tym faktem :( ale wyjscia nie ma

Gość linoletka
ja myslalam ze moj skonczyl rok temu byla juz afera z ilove.. teraz znowu , zbieralam sie cale wakacje.. az wybuchlo..koniec..:( mam nadzieje ze zrobilam dla siebie dobrze. ze nie bede tego zalowac

Gość therion------
gratulacje, mam nadzieje ze jesteś silna i wytrwasz powodzenia :D

Gość linoletka
wlasnie jak wytrwac.. juz tesknie za nim.. a minely 3 godziny.. :(

Gość therion------
klasycznie - zajmij sie czyms co lubisz zeby nie msylec,

Gość therion------
pogadaj z przyjaciolka, spotykaj sie ze znajomymi, wiem ze to nie takie latwe...trzymam kciuki za Ciebie :)

znając życie to .... wrócisz do niego wiesz. Bo go kochasz i zapewne on kocha Ciebie. Ale to będzie błąd. ja z moim facetem mamy zasade, którą oboje przestrzegamy. Żadne z nas nie wchodzi na portale typu fotka.pl , nasza.klasa itp. nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Skoro już teraz JEDYNIE po dwóch latach Twój facet lubi oglądać sobie inne to znaczy, że mu nie wystarczasz. Rani Ci i tak bedzie przez całe życie jeśli do niego wrócisz. Najpierw oglądanie fotek innych panienek a następnie Cię zdradzi. Skoro ma takie zadatki... nic na to nie poradzisz. Zdecydujesz sama, jakie chcesz mieć życie.

Gość linoletka
plakac mi sie chce..

Gość to sie porycz
i nei zawracaj nam du.py

Gość ktos zza płota
twoje życie twoje wybory twoje konsekwencje, kazdy ma swoje nieprawdaż?

ja Ci radze być twarda i konsekwentna. Wybrałaś już tak? zerwałaś z nim. Trzymaj się tego. Ja często się zastanawiam, co bym zrobiła gdyby ... pewnie nie byłabym silna, ale napewno urwała bym kontakt. Kobiety- musimy sie szanować.

Gość linoletka
wiewiora dzieki za slowa wsparcia. rzeczy mamy sobie wyslac zeby nie bylo koniecznosci sie spotkac..

nie wiem, spotkanie moze Ci namieszać w głowie.... najlepiej gdybyś poprosiła o to jakąś dobrą kumpelę. Ale zdecyduj sama, każda decyzja musi być Twoja. Kiedyś będziesz z siebie dumna,

Gość linoletka
rok temu ze to profil kolegi..z jego danymi..przycisniety sie przyznal..teraz ze to tylko zarty..tylko..ja nie wierze..zreszta takie zarty nie pasuja do faceta w tym wieku ktory sam o sobie mowi ze potrzebuje stabilizacji.

Gość lionletka
eh

Gość linoletka
jaka ja jestem naiwna..pojechalam do niego stalam pod blokiem cale szczescie nie weszlam.. wrocilam do domu, ale po co ja tam pojechalam, czuje ze pekam,tesknie za nim, tylko mala czesc mnie powstrzymala mnie od tego zeby nie wejsc.. wtedy dalabym sie pwenie przekonac o jego sile uczuc..wrocilabym..znowy byloby tak jak wczesniej wspaniale i znowu do czasu kolejnej jego wpadki..

Gość linoletka
byl u mie pod balkonem wyszlam i pogadalismy.mowil ze zrozumial swoje bledy i zebysmy dali sobie sznase jeszcze, bo sie kochalismy bo bylo nam dobrze ze soba tyle pieknych chwil..szkoda tracic cos co byo dobre..ja mam sie zastanowic i nie wiem sama juz..

Gość dgdfgds
sdg

Gość a jakaaa
ja napisze Nigdy nie wierz facetowi dobra rade ci dam

Gość karolinnna
a komu mozna wierzyc sobie samemu tylko chyba..

Gość khdskhd
dsjjdp

Gość cddccddv
i znow internet....... moja byla tez tak miala..... chyba za dlugi lancuch, no coz...