Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeqwhdfirofwerhoewpdcb c

Ktora chce zajsc w ciaze w tym roku??POGADAJMY

Polecane posty

HEJ bABKI NIC SIE NIE MARTWMY WSDZYSKO BEDZIE JAK MA BYC Z CZASEM NO COZ.. JA TYMCZASEM CHORA SIEDZE W DOMKU CIEPLA HERBATKA I TAKIE TAM NIE WIEM CZY JESTEM W CIAZY BOLA MNIE CYCKI STRASZNIE POZDR MILEGO DNIA PISZCZIE O WSZYTSKIM JA ZARAZ JAKIS FILMIK SOBIE OBEJRZE CALUSY

haj Babki mam dola, mam okres jestem chora w robocie nie bardzo co za zycie ale byle do przodu jak u was?? kurde jak mi zimno! w tym miesiacu nie zaszlam ale spokojnie nic sie nie martwie:)

Gość DoMiNiSiA85
ja jestem ale jakoś tak nie ma o pisac mam termin spodziewanej@ na 21-22 ale już czuję że bola mnie jajniki i temeratura niestety spada wczoraj 37.00 dzisiaj 36.9 także niestety czuję że przyjdzie:( a jka tam u ciebie jablko??

Gość DoMiNiSiA85
co tu taka cisza??

ja jestem mam okres mam dola i tyle maz chory mam klopoty w pracy caly weekend sie mecze i martwie tym wszytskim praca takze teraz mam to w glowie jakie to zycie jest porabane ciagle cos na glowie, jak ja bym chciala nie miec w koncu klopotow na glowie tylko spokoj blogi czy to nadejdzie??>.... gzdioe inne babki piszcie nawet o pierdolach zeby topic zyl!!!!

no widze, ze Was choroba dopadla-mojego N tez :/ tak jak pislaam wczesniej nie robimy nic na sile-nawet dni plodnych nie licze, a w ogole teraz to on chory a ja nie mam sil nawet na przyjemnosc ;) mama w szpitalu-ja cala chate musze ogarnac itp. potem caly dzine w pracy... a Wy dziewczyny nie przejmujcie sie-teraz rozmawialam troche z roznymi ludzmi-i kazdy sie staral o dzidzie-od 3 do 8 m-cy a nawet ponad rok, wiec wyluzujcie i dzialajcie nie myslac o tym (chociaz wiem ze to trudne) :) 3majcie sie

czesc!!! ja bez zmian juz mysl o dzidzi mi nie daje zyc ale spokojnie trzymam sie piszcie nawet o pierdolach uu mnie ok, robota dom, maz...jakos leci

czesc Dziewczyny u kogos jakies zmienY? ja na razie nic nowego, kocham dzieci z podwojna sila, wszytsko sie nasila, chce miec baby!!! musze oddac kompa do naprawy, nie bedzie mnie pare dni, ale czekam na wypowiedzi Wasze?? Krycha? Dominisia? jagoda puiszczcie nawety o pierdolach zeby topic nie umarl zimno, masm dola, ale sie nie podadaje czekam na plodne i do dziela:)))

Gość DoMiNiSiA85
u mnie nic ciekawego dzisiaj 18dc, ale już nic nie liczę nie mierzę temp. nie sprawdzałam kiedy dni płodne kiedy nie po prostu staram sie w spokoju czekac co ma być to bedzie czas pokaże, 10.11 wybieram siena wizytę do lekarza zobaczymy staram się podchodzić do tego spokojnie, chociaz jest cięzko bo tak bardzo by sie już chcialo a nic nie wychodzi

czesc Babki! dawno nie pisalam, kompa mialam w naprawie jak u was? ja juz chodze po scianach tak chce dzidzie teraz mam inny problem stany zapalne co wracaja...ktoras wie jak sie pozbyc na zawsze? dlatego nie moge starac sie o dzidzie kolejny miesiac:((( zalamka

Witajcie :D U mnie ok . Ciaza sie tak nie denerwuje bo mam juz jedno dziecko i jak nie zajde to nie bedzie tragedii. No coz bycmoze w tym miesiesiacu sie uda, szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem kiedy bede miala okres. Wczesniej sie czesto wpisywalam ale zauwazylam ze rzadko ktos tutaj zaglada wiec sobie odpuscilam . Ale teraz bede zagladac czesto.

Gość DoMiNiSiA85
witam wszystkich po dłuższej nieobecności u mnie 23 dc czujue zbliżającą się @ niestety:(:(

witam tez dziewczynki po dluzszej nieobecnosci\ u mnie bez zmian, ale mam nadzieje, ze w grudnu juz bede 2 kreski\ dziewczyny czy Wy tez tak macie ze kazde zdjecie dziecka, kazda wiadomosc o znajoej w ciazy az dreszcz... tak zazdrosdzcze\ pozdrawiam

cześć :) ja jak pisałam-opuściłam sobie na razie...ale jakby sie przytrafolo to byloby ogromne szczescie :) ale niestety :( chociaz myslslam ze juz jestem-nawet test zrobilam-niestety negatywny...no ale kupilam drugi...mialam go dzsisiaj zrobic, ale nie zdazylam....o 5 rano obudzialam sie z @ :// a okres mialam co 28dni-odkad zaczelam sie starac to mialam roznie-tak do 32dni najdluzje-a dzisiaj juz 36... bylam u gin wczesniej i powiedziala mi ze to jeszcze nic strasznego i zapisala jakies tam tabletki-omega, ale na arazie nie biore... pozdrawiam i powodzenia

Gość DoMiNiSiA85
Podnoszę Nowy rok 2010, nowe nadzieje:):) oby tym razem się udało:):)

czesc Babki!! jak sie ciesze ze was "widze! w nowuym roku nowy rok nowe nadzieje, u mni9e dzis @ wiec dol.. juz nie moge patrzec na dzieci.. uWas jakies zmieny??? opowiadajcie u mnie takie ze juz chodze po scianach tak chce dziecko, i jak tu odpuscic i n8ie myslec nie luczyc owulacji, nie da sie? ja tak naprawde 2 cykl na razie probuje ale i ytak mam dola

Gość DoMiNiSiA85
2 cykl to naprawde niewiele wiem że pewnie cie toi nie pocieszy ale ja staram się już 8 cykl i jak na razie nic:( miałam robione badanie hormonów i prolaktyna podwyższona więc drugi cykl biore juz tabletki na jej obniżenie a później do kontroli zobaczymyu co z tego wyjdzie:):) Pozdrawiam

hejka! widzisz jak to w zyciu niesprawiedliwie ale ja wiem ze nam sie uda, ja mam juz 29 lat wiec nie jestem najmlodzsa ale co mam zrobic?? tak sie zycie potoczylo??meza wczesniej nie znalazlam:))

Gość DoMiNiSiA85
no niestety tak to jest że te chcą mieć to nie mogą i odwrotnie:(:( ja mam 25 lat w tym roku, też cały czas wierze że nam się uda Staram sie nie nastawiać nie liczyć io wierze że w końcu się uda, najgorsze jest to że na około mnie wszysscy w ciązy kuzynka, koleżanki z pracy z uczelni ehh nie jest łatwo Już nie marudze :)