Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjantka mama

uwaga na pedofilow!

Polecane posty

Gość policjantka mama

witam wszystkie mamusie, i przyszle mamusie :) Chcialabym was przestrzec przed zamieszczasniem zdjec waszych pociech na forum (i w stopkach)! Rozumiem, ze jestescie dumne z pociech ale kazdy, powtarzam kazdy moze te zdjecia ogladac! Dodatkowo, dyskutujac nawet sobie nie zdajecie sprawy ile informacji osobistych przekazujecie, o tym skad jestescie, gdzie robicie zakupy itd. Wystarczy ze spodoba im sie wasze dziecko, wierzcie mi, bedzie polowal! Byc moze nawet w tej chwili sympatyczna mama ktora sie was dopytuje o wasze zycie, nie jest tym za kogo sie podaje!

Gość a może by tak.......
Słuszna uwaga!!!

Gość policjantka mama
nie chodzi o to zeby od razu wpadac w paranoje :) po prostu miejcie to na uwadze, na wszelki wypadek

Gość to znaczy ze na podworko
tez nie moge wyjsc, bo jeszcze zapoluje na nas któś.... :-D ze strzelba czy dzida????

Ja też sobie zdaję sprawę z zagrożenia. Nie wklejam fotek, nie podaję bliższych danych.

Gość w tv mowili ze grasuje
mafia pedofilska-brat mi mowil zebym wykasowala fotki z naszej klasy , ktora przegląda zdjecia dzieci, namierza gdzie mieszkają i porywają maluchy, wyworzą za granice i slad ginie :-(

Gość policjantka mama
na podworko mozesz ;) i bez dzidy, ale oko na maluszka trzeba miec! To sie nie zdarza codziennie, ale wystarczy ze zdarzy sie raz! A dzieci (chlopcy i dziewczynki(!!!)) to dla nich towar.

nie ma co popadać w paranoje, ale rzeczywiście tez jestem przeciwna zamieszczaniu zdjęć dziecka w necie. Najbardziej przykre jest to, że dziciaki teraz nie mogą same wychodzic na dór i się bawić, ciągle dorośli musza za nimi stąpac krok w krok - przykre, bo maluchy wiele tracą