Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Dlaczego faceci nie przyznawaja sie do prawictwa?

Polecane posty

Gość to co ma zrobić taki
prawiczek ? powiesic się ???????????????????????

Gość chwalisz sie czy żalisz
faceci!!! dla normalnej dziewczyny to wcale nie jest wstyd!!! Seks z prostytutką to nie seks, bo nie trzeba jej zaspokajać, to ona zaspokaja Was, a w prawdziwym seksie z kobietą musi być odwrotnie. więc nie o samą inicjację tu chodzi, tylko o to aby kobieta czuła się kochana w Waszych ramionach!!!

Gość . bono
a ja w śiebie wierzę

Gość warszawski krawężnik
a czym tu się chwalic mam 26 lat i nawet się nie całowałem. gdyby ludzie z pracy dowiedzieli się o tym to byłbym pośmiewiskiem

Gość unsaved
kraweznik jestes policjantem ? nie myslales o zakonczeniu tego wszytkiego 1 strzałem ?

Gość warszawski krawężnik
myslałem wiele razy ale mój pistolet w tej chwili nie działa,powaznie!!! ale to chyba nie ten temat

Gość do Anastazja
Prawiczek to taki sam "skarb" jak dziewica. Fajnie jest zaliczyc ale to nie znaczy , ze uznasz seksualny autorytet i wzor do nasladowania.

Gość . bono
prawiczek to skarb od kiedy.ja jestem prawiczkiem ale tak nie uważam to wstyd przed kobietą przed mężczyznami.Kobiety pisza że to skarb a w głębi serca sie śmieja

Gość . bono
Do Anastazji myślę że takiego prawiczka 34 letniego jak ja to bys porządnie wysmiała przedewszystkim

Gość NesKa Cafe
a ja zgadzam sie z Anastazja :) ja sie boicie ze was wysmieje to spotykajcie sie z dziewicami. Dziewica przeciez Cie nie wysmieje bo sama jedzie na tym samym wozku :P Moze i swiat schodzi na psy, ale nie wszystkie 20latki sa juz kobietami :P

Ale nie myśl o samobójstwie, to tylko ucieczka przed problemem. Ja na przykład mam 33 lata i jestem prawiczkiem bo jakoś wszsystkie znajome mi panny wolały ruchaczy, dziwkarzy i damskich bokserów oraz facetów po rozwodzie od normalnego spokojnego zwykłego faceta. I co ? I teraz nie mają trzydziestu lat a są już z dwojgiem, trojgiem dzieci i bez tego wyśnionego bad boya. Myślisz że się poddałem? Otóż nie, zlewam całą tak zwaną płeć piękną. Znalazłem sobie hobby i w nim się spełniam. A całą resztę mam w głębokim poważaniu.

Gość Masz racje nescafe
Jak sie boicie , ze Was wysmieja to sie spotykajcie z dziewicami /one sie nie polapia/ Ale zak chcecie sie rozprawiczyc to w zadnym wypadku nie z dziewica, bo skoro ona nie ma pojecia jak sie do tego zabrac i Wy tez nie , to z tego na pewno nic nie wyjdzie.

Gość . bono
Dzięki za wsparcie

Gość . bono
Jestem prawiczkiem gorszym od tych w rozmowach w toku bo jestem od nich starszy.

Gość bono - pieprzysz
Po prostu jestes prawiczkiem. Kazdy kiedys byl. Duzo gorzej od Ciebie maja ci co sie dali wrobic na cnote z ciaza po zapyleniu przy pierwszym podejsciu. Ty jeszcze cos mozesz zrobic ze swoim zyciem a oni juz nie.

Gość . bono
Masz rację

Gość NesKa Cafe
heheh dokladnie:P

Gość NesKa Cafe
do bono~~ niedawno widzialam taki topik gdzie kobietka zalila sie ze koles ja olal bo nie miala faleca, ( ma chyba z 27-28 lat) a pasztetem nie jest... wbija sie do niej :)

Gość
" to co ma zrobić taki prawiczek ? powiesic się ?" Cóż... tak! ;D "dla normalnej dziewczyny to wcale nie jest wstyd!!!" No jasne! :D:D:D Powód do dumy :D:D:D ROTFL "to spotykajcie sie z dziewicami" Widział ktoś jakąś gdzieś? Jak taką rozpoznać? Po głupawym uśmiechu? "zlewam całą tak zwaną płeć piękną. Znalazłem sobie hobby i w nim się spełniam. A całą resztę mam w głębokim poważaniu." Jakbym sam to pisał. Tylko żeby trochę więcej funduszy było na rozwijanie swojej pasji i byłby super. " Po prostu jestes prawiczkiem. Kazdy kiedys byl." Oto prawda objawiona :D "niedawno widzialam taki topik gdzie kobietka zalila sie ze koles ja olal bo nie miala faleca" Mądra po szkodzie. Następnym razem będzie milczeć. Miałem tak samo.

Gość . bono
jestem ćiekawy ilu jest prawdziwych prawiczków na kafeteri.

Gość . bono
może jestem jedynym

Gość
"jestem ćiekawy ilu jest prawdziwych prawiczków na kafeteri." Wiesz bono... ty pomyśl czasem zanim coś napiszesz. I proponuję byś zainwestował w słownik ortograficzny bo jak widzę twoje posty to mi się wnętrzności wywracają.

Gość
" może jestem jedynym" Jedynym z autyzmem.

Gość . bono
Dobrze zainwestuję kochana

Gość . bono
Myslisz chyba o sobie z tym autyzmem