Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Dlaczego faceci nie przyznawaja sie do prawictwa?

Polecane posty

Tamari tylko czkeasz na moje potknięcie. :classic_cool:🖐️ " bnb hmm tak sobie pomyslalam ze moze jakbys uznal zdanie zelka na wlasciwe to czesc twoich kompleksow mogla by zniknac akurat po 20 jestes" Ale to chyba tak nie działa, bo pozostaje jeszcze zdanie całej reszty świata. :D🖐️

Gość BNB jest
najbardziej zagadkowym prawiczkiem na kafe. A niektóre wypowiedzi można by porównać do prawiczka z wiara, ciekawe tylko czy jest z tego dumny :D

Gość do bnb
w te klocki - w mesko damskie klocki. Umiec sobie nagrac jakas babe i przeprowadzic to tak aby miala ochote powtorzyc to z Toba. Ale , nic to - jak mawial Maly Rycerz. Moj blad. Nie wiem dlaczego wydawalo mi sie , ze masz doswiadczenie w uwodzeniu kobiet. Dopiero post Tamari mnie oswiecil. Jasne, ze jak jestes na glodzie, to nie ma co oczekiwac, ze medziesz sie umial delektowac smakami potraw.

Gość To przecież oczywiste
ze BNB na niczym nie zależy dlatego "wygrał życie" :)

nie wiadomo zawsze moze byc gorzej w innych kwestiach chociaz gorszego od Ciebie wykolejenca chyba nie ma:P

"w mesko damskie klocki." ale czemu piszesz do mnie o klockach faceta który nie chciał męczyć się z dziewicą? "Umiec sobie nagrac jakas babe i przeprowadzic to tak aby miala ochote powtorzyc to z Toba." ale po co? jak możesz mieć to samo za mniej wysiłku jak by ludzie nie upraszczali sobie życia to dalej nie mieli byśmy koła "Moj blad. Nie wiem dlaczego wydawalo mi sie , ze masz doswiadczenie w uwodzeniu kobiet." nie mam pojęcia czemu piszesz o mnie jak podawałes przykład "dziewicy" :O "estes na glodzie, to nie ma co oczekiwac, ze medziesz sie umial delektowac smakami potraw." argument na smakosza jest wprost powalający

Nie kpię sobie. :classic_cool:🖐️ Przecież Ci pisałem, że po tym co ostatnio napisałaś objawy trochę złagodniały. :P🖐️ Znaczy teraz może i bym spróbował tylko co jeżeli jednak bym nie wytrzymał? :o🖐️

Gość do bnb
Graba- facet. Podoba mi sie Twoje poczucie humoru./Powaznie/ Facet co ma wprawe , nie bedzie sie meczyl z dziewica. Zrobi do sprawnie i ze zmyslem artystycznym. Ale nie kazdy musi byc aaaz tak ambitny. W ulicznej gar kuchni tez mozna sie najesc. Nie wszyscy musza byc artystami w tej dziedzinie. "nie mam pojęcia czemu piszesz o mnie jak podawałes przykład "dziewicy" - teraz ja nie wiem do czego to przypiac.

:-O nie wiem, to zalezy glownie od Ciebie terapia zazwyczaj jest dlugoterminowa czy jestes gotowy na pol roku? :classic_cool:

"nie stac Cie??" nie wiem :( ale jak nie chcesz załatwiać stróża to przecież też musisz mieć w to wszystko jakiś wkład :P 🖐️ a tak poza tym to taka daleka podróż pociągiem jest nie na moje nieudaczne nerwy " Zrobi do sprawnie i ze zmyslem artystycznym. " a teraz powiedz ze szkoły którego guru jesteś i który kur uczyni wszystkich wykwintnymi smakoszami kobiecości... za jedyne 999 + vat " teraz ja nie wiem do czego to przypiac." to wróć stornę wcześniej i prześledź gdzie i w jakich okolicznościach pojawiła się wzmiankowana dziewica i jej facet

bnb jestes beznadziejny czemu mam byc twoim sponsorem? pzw pol roku to faza wstepna jezeli po niej uznam ze nie przejales moich wartosci i nic nie ruszylo to kop w dupe:-O i wiecej sie toba zajmowac nie zamierzam

Gość do bnb
"nie stac Cie??" nie wiem ale jak nie chcesz załatwiać stróża to przecież też musisz mieć w to wszystko jakiś wkład a tak poza tym to taka daleka podróż pociągiem jest nie na moje nieudaczne nerwy - TO NIE MOJE TEKSTY " Zrobi do sprawnie i ze zmyslem artystycznym. " - TO JEST MOJE a teraz powiedz ze szkoły którego guru jesteś i który kur uczyni wszystkich wykwintnymi smakoszami kobiecości... za jedyne 999 + vat - TO NIE MOJE

Gość do bnb
skad wziales te teksty bo nie moge ich znalezc?