Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Dlaczego faceci nie przyznawaja sie do prawictwa?

Polecane posty

""niedawno widzialam taki topik gdzie kobietka zalila sie ze koles ja olal bo nie miala faleca" bo chciał ją pewnie szybko zaliczyć a nie był jak, guru forumowego ofermy mistrz pua, strauss to nie potrafił zaciągnąć dziewicy do łóżka w 15 minut :classic_cool: więc po co się męczyć i czekać jak są inne łattwiejsze w obsłudze

Gość . bono
Jaki z tego morał

Gość do BNB
zlej baletnicy to i rabek u spodnicy przeszkadza......

Gość . bono
Jestem nim i boli mnie to bardzo

Gość Do bnb a nie BNB
Sorry BNB To mialo byc do bnb , tylko Ty wszedles niespodziewanie przed post. Post: ""niedawno widzialam taki topik gdzie kobietka zalila sie ze koles ja olal bo nie miala faleca" bo chciał ją pewnie szybko zaliczyć a nie był jak, guru forumowego ofermy mistrz pua, strauss to nie potrafił zaciągnąć dziewicy do łóżka w 15 minut więc po co się męczyć i czekać jak są inne łattwiejsze w obsłudze Odpowiedz: Zlej baletnicy.....

nie:-O nie podoba mi sie chce cos bardzo ponurego, ale nie wolnego bo musi pobudzic nas do dzialania

Gość hehhahahe
[Do bnb a nie BNB ] To ta sama osoba ale jak się zalogujesz z małych to tak już zostaje :D

Gość . bono
Faceci boją śię przyznac do prawictwa, ale to chyba nie jest tajemnicą dlaczego.

Gość . bono
BNB co o tym myślisz dlaczego śię boją przyznać

bo sie wstydza proste i logiczne wiekszosc facetow po 20 ma to za soba

pika pika :classic_cool: "więc po co się męczyć i czekać jak są inne łattwiejsze w obsłudze Odpowiedz: Zlej baletnicy...." to i tak durne jak liczysz na seks to po co marnowac czas z dziewicą która będzie pewnie kiepska i trzeba czekać? przecież ten facet pewnie następnego wieczoru poznał w klubie następną no mógł się też bać że jak tak stara dziewica to nawiedzona albo odrazu będzie chciał 4 kg poieluszek

Gość do BnB
malo sie znasz na kobietach. To mlode dziewice sa najbardziej nawiedzone i szybciej wrobia w pieluszki. taka pod trzydziestke to juz raczej bedzie sie starala przede wszystkim dyskretnie tego syfu pozbyc. /Jesli idzie do lozka/ Taka co jest nawiedzona w tym wieku poznasz na odleglosc. Jak idziesz na latwizne to nigdy nie bedziesz dobry w te klocki.

Bzdura. Zawsze jest większe ryzyko, że stara kobieta (dziewica czy nie) będzie chciała wrobić w dziecko ze względu na zegar biologiczny. 🖐️ Chyba że jest się kasiastym, wtedy prawie każda będzie chciałą usidlić dzieciakiem. :)🖐️ Dodajmy do tego iż bycie starą dziewicą oznacza, iż taka kobieta musi być strasznym paszczurem. 🖐️

ok prawda ze wielu ukrywa ale z tego co mi wiadomo w zwiazki takie powazniejsze a nie na poziomie buzi-buzi i odrobmy razem lekscje po szkole wchodzi sie w okresie liceum, czyli 16-19 lat i raczej taka para sie od wspolzycia nie powstrzymuje, chociaz sa tez tacy, wiadomo

Gość do bnb
Bnb napisal - " w jakie klocki?" Bnb , nie zalamuj mnie

bnb hmm tak sobie pomyslalam ze moze jakbys uznal zdanie zelka na wlasciwe to czesc twoich kompleksow mogla by zniknac:) akurat po 20 jestes:)