Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Dlaczego faceci nie przyznawaja sie do prawictwa?

Polecane posty

aaa no mialam ale Cie nie bylo i tak chyba uwazaj na swoje zarciki to nie gg:)

znajac Ciebie to sie powtorzy tak samo jak klotnie, no ale coz z niektorymi pokojowo sie nie da:) nie pije tylko do Ciebie jakby co, do siebie rowniez ok, napisze

Nie. To się nie powtórzy, gdyż nie będę żartował specjalnie z czegoś kiedy już wiem, że Tobie nie jest wtedy miło. :)🖐️ Ja naprawdę nie chciałem. 🖐️ Kłótnie to co innego ale jakby nie patrzeć, dzielnie się trzymamy. :P🖐️

to nie chodzi o to ze mi to sprawilo przykrosc wyjasnie Ci na osobnosci jak bedzie okazja wiesz, ze jestem zahartowana:) napisalam Ci to co chciales, teraz oczekuje co rok prezentu:P

spoko dowiesz sie:D dobrze, dobrze-skrecaj sie przyda Ci sie troche pokory, za duzo sobie pozwalasz osttanio, ale to wszystko moja wina, zaniedbalam dyscypline:-O

5zl?? aaaaaaaaaaaa co mozna za to kupic?? aaa dobra czekolade mniam:D CO ZA skapiec:-O

Ej no ale lepsza czekolada niż nic, prawda? :o Taka fajna, z dużymi orzechami. :classic_cool:🖐️ Przecież dostaniesz jeszcze inne prezenty. :classic_cool:🖐️ Gdybyś zdradziła co lubisz to może bym się skusił i spełnił Twoje życzenie. Chyba że to jakieś erotyczne zabawki to wtedy nie bo bym się wstydził kupić. :O🖐️ Od dzis zaczynam zbierać fundusze na prezent dla Tamari. :classic_cool:🖐️

To bym się na pewno wstydził kupić. :P Jeszcze by pomyśleli, że kupuję dla siebie samego. :o🖐️ Mam kilka potencjalnych prezentów dla Ciebie ale z racji miejsca z którego piszę nie mogę ich teraz przedstawić. :o🖐️ I standardowo wszyscy sobie poszli, jak piszemy. :o🖐️

:-O wlasnie to dziwne jakies ale nie musisz sie dla mnie poswiecac:-O pisz z kims innym to nikt nie ucieknie 😭

I to jeszcze gdybyśmy sobie słodzili albo gadali o gównie, jak to nam często zarzucali ale nieee... Jesteśmy grzeczni, a im dalej coś nie pasi. :o🖐️ Wolę się poswięcić dla Ciebie niż dla nich. Choć raz to ja będę Romeo. :o🖐️ Chyba że to była grzeczna forma "spierdalaj". :o:P🖐️

nie nie wiesz chyba, ze nie bawie sie w grzeczne formy:P zagadalam sue z kropa:)

Gość . bono
faceci nie przyznawaja śie do prawictwa zwłasza tacy jak ja

Gość . bono
jestem prawiczkiem 34 letnim ,To może szok dla każdej kobiety ale tacy jak ja istnieją

Gość . bono
Tyle śię mówi o prawiczkach a ja nim jestem naprawdę,

Gość . bono
walcie śię

Gość
Zauważyliście, że od kiedy zniknął Cartoon to pojawił się bono? Ta sama maniera pisania od rzeczy w tematach.

Gość . bono
Lelouch ty suko

Gość casanowa cafe
Bo zaden nie chce byc upokorzony nazwany ciotą

Gość vvvvv
nie odświeżać