Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Dlaczego faceci nie przyznawaja sie do prawictwa?

Polecane posty

ee tam żadna nie chciała po prostu zastanów sie co mozesz w sobie zmienic (nie mow ze nie zamierzasz bo jestes idealny), Ci ktorzy maja swiadomosc swej niedoskonałosci i pracuja nad tym aby to zmienic zawsze bede miec przewage nad innymi

Gość . bono
masz rację

Gość faceci nie przyznaja sie
do prawictwa bo prawiczek ma nizszy status jako mezczyzna tak samo jak kobieta ma nizszy status jako panna z dzieckiem. Tak jak dziewczyna ma sie nie puszczac , tak facet ma miec duze doswiadczenie seksualne. Jeszcze wieksza hanba dla faceta jest miec w swoim zyciu tylko jedna kobiete- swoja zone, z ktora sie wpadlo. Rozumiesz teraz?

Gość . bono
tylu jest prawiczków na forum a ja nim jestem naprawdę

do "faceci nie przyznaja sie" kobieta z dzieckiem - kurde , popełniła bład wiązac sie z kolesiem , myslała ze ma anioła w skórze Diabła, szukała wrazen .... i ma dlaczego porzadny facet ma naprawiac bledy jakiejs siksy ktora od 17 r. ż puszczała sie na lewo i prawo a w wieku 20 lat wpadła z kolesiem , który chciał tylko zamoczyc ? pomijam panny po rozwodzie bo to inna sprawa "Tak jak dziewczyna ma sie nie puszczac" - a niech robi co chce , tylko niech nie liczy ze ktos to zaakceptuje i zrozumie w sytuacji kiedy facet miał np 2 kobiety (wielkie milosci) w ciagu 7 lat , a kobieta w tym czasie 10 przypadkowych znajomosci opartych na seksie , ps, to działa takze odnosnie facetów "woja zone, z ktora sie wpadlo." - zanim pojdziesz do łozka to zastanow sie czy w razie wpadki bedziesz chciał byc z tą kobietą , nie mysl o dziecku , bo facetom z reguły szybko nudzi sie opiekowanie dzieckiem

Gość . bono
macie rację muszę to zmienić ,To głownie sprawa psychiki

Gość . bono
W moim wieku być prawiczkiem to straszny wstyd,Teraz to dziewczyny 15 letnie mają doświadzenie nie wszystkie oczywiscie a ja co

Gość faceci sie nie puszczaja
1. Sluszna uwaga. Dziewczyna moze sie puszczac ile chce i z kim chce tylko nie moze miec nieslubnego dziecka i musi znalezc sobie takiego co sie z nia ozeni , najlepiej przekonujac go , ze jest dziewica. 2. Zanim pojdziesz z kobieta do lozka naucz sie kontrolowac albo inaczej zadbaj o antykoncepcje. Wtedy nie bedziesz zalezny od tego , ze cie taka wyjebie i za jaja do oltarza dowlecze, bo przeciez po to do tego lozka z toba wejdzie. Inaczej nie moze z toba isc do lozka , bo w kazdym innym przypadku uznasz ja za kurwe i straci twoj szacunek - sam to wyzej napisales.

Gość . bono
może nawet powinienem byc upokorzony przez tą pierwszą że tak długo czekałem przecież są agencje

Gość
Śmieszni jesteście z tym "łapaniem na dziecko" :o Naprawdę myślicie, że największym marzeniem powiedzmy 20-latki jest "złapać" faceta na dziecko i czym prędzej wyjść za mąż? Niestety, wpadki się zdarzają. Dlatego idąc z kimś do łóżka powinno się mieć pewność, że to ta właśnie osoba, z którą wiąże się przyszłość. Tyle, że współczesna młodzież goniąca za przyjemnością i uciekająca od odpowiedzialności z pewnością nie wie o co mi biega.

Gość ale współczesna młodzierz
ma tabletki albo gumki w kiosku. a do tego mogą się zabawić oralnie albo analnie a tak się nie zachodzi

Gość
OMG :o gumki, tabletki... nic nie daje 100% pewności zresztą chodziło mi o zasady a nie metody antykoncepcji :o

Gość do neurosa 1
Frajera szukasz. Wszyscy mezczyzni jak leci a szczegolnie mlodzi chlopcy powinni sami pilnowac antykoncepcji. Wtedy nie zostana wyjebani. Wpadki sie zdarzaja? Jasne. To dlaczego ludzie po slubie juz tych wpadek tyle nie maja i nie maja wielu dzieci? Przeciez tio jasne, ze taka panienka jak zmusi faceta do oswiadczenia , ze sie z nia ozeni jak wpadnie to sanma zrobi wszystko zeby natychmiast wpasc.

Gość
Słońce, ja już nikogo nie muszę szukać - wyobraź sobie też, że męża nie "złapałam" na dziecko :D Masz błędne pojęcie o nas, kobietach, jako istotach niższego rzędu, których ambicją życiową jest posiadanie dziecka i męża, nawet za cenę oszustwa. W małżeństwach jest wiele nieplanowanych dzieci. Tyle, że wtedy nikt nie robi wielkiego halo. :D

Gość aaaaaaaaassss
ale absurdalne pytanie ;) baby same ukrywają to, że są dziewicami i mają problemy, żeby to powiedzieć facetowi :)

Gość do neurosa1
Co ty mi za kit chcesz wcisnac? Przeciez statystyki mowia, ze malzenstwa w Pl maja coraz mniej dzieci. Srednio 2 czy moze 3? To co? Dajesz duåpy mezowi tylko wtedy kiedy chcesz miec dziecko czy juz teraz po slubie zaczelas dbac o antykoncepcje? Skoro juz dowloklas frajera do oltarza? I jeszcze jedno. Nie uwazam kobiet za istoty nizszego rzedu. To faceci sa nizszego rzedu skoro daja sie tak kretynsko wrabiac. To swiadczy o kretynizmie mezczyzn a nie kobiet.

Gość glupie pytanie
"ale absurdalne pytanie baby same ukrywają to, że są dziewicami i mają problemy, żeby to powiedzieć facetowi " Boja sie powiedziec FACETOWI a nie kretynowi co go chca zlapac.

Gość . bono
najgorzej być starym prawiczkiem

Gość
do neurosa1 kawał prostaka z Ciebie, wiesz? na takim poziomie nie będę prowadzić dyskusji :o

Gość . bono
i z znowu te kłótnie

Gość Anastazja846
Nie wiem co złego w prawiczkach. Piszę serio, nie żartuję. Moim zdnaiem to Skarb na takiego trafić.

Gość . bono
to dobrze ze tak myślisz

Gość Anastazja846
. bono - mysle ze jest wiele kobiet, które tak uważają. Tak jak facet chciały mieć kobietę dziewicę i yć jej pierwszym, tak i kobieta... (pewnie zaraz usłyszę duży sprzeciw i atak na mnie ojjjjj;/)

Gość Jakie to wszystko
proste i ładne jest na kafe " prawiczek to skarb" a realia są zupełnie inne :D

Gość Anastazja846
jakie to wszystko - ehh, nie należę do ludzi, którzy mówią "chcę faceta z doświadczeniem". Jest mi to obojętne, jednak myślę sobie, że taki chłopak prawiczek jak już znajdzie swoją kobietę to będzie jej wierny

Gość Anastazja846
ja nie wolę.. ale chyba faktycznie ejstem tutaj na tym forum sama z takim zdaniem :|

Gość ale to jest mydlenie oczu
Jeśli facet powiedzmy bez żadnego defektu fizycznego był przypuścmy do 25 roku życia prawiczkiem to juz tak zostanie. I raczej tej przysłowiowej "swojej kobiety" już nie znajdzie :)

Gość Anastazja846
czemu tak uważasz? sądzisz, ze to wynika..z lęku/nieśmiałosci?

Gość Ja tu nic nie sądze
tylko z reguły tak juz jest :) i żaden prawiczek przecież nie uwierzy że spadnie Ci wysniona kobieta z nieba :)