Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonaaaaa

Własnie umrał mi dziadek siedze w rozpaczy a moj chlopak

Polecane posty

Gość Zrozpaczonaaaaa

a moj chlopak napisal mi tylko kurde przykro mi i pojechal z kolegami pic...CO ja mam myslec jak jemu pies zdechl odowałam swoje wyjscia i znim zostalam a to byl pies zmarła mi bliska osoba a on napisał tylko kurde przykro mi i nie przyjechał do mnie!!!!!:(((

Zastanów się z kim jesteś :O związek nie polega tylko na tym, aby być ze sobą, kiedy jest super, happy, ale właśnie w tych najgorszych chwilach, gdzie potrzebne jest wsparcie i fakt, że ma się na kogo liczyć....

Gość kittykitty123
przykro mi bardzo a chlopak nie stanal na wysokosci zadania

Gość Zrozpaczonaaaaa
On ogolnie jest super jako chlopak jest ze mna w trudnych chwilach a teraz co sie stalo z tym dobrym czlowiekiem???Może gdy dziadek zył bylo tak ze mnie wkurzał ale jednak to była bliska osoba mam mu teraz cos napisac czy coo siedziec cicho??

Gość a cz
a jak byś chciała żeby zareagował?

Gość diablica i juz
widocznie ten chlopak to tez pies (nie urazajac psa) :-)

Gość Zrozpaczonaaaaa
No jak to jak bym chciala raczej zeby do mnie przyjechał, i zostal w tej trudnej chwili..

Gość erica123
słuchaj on zachowuje sie nie odpowiednio, powinnien Ci wspołczuc wspierac, przyjechac a jak juz nie isc na głupie picie..... a co bedzie dalej? tutaj wyglada tak ze picie plus kumple najwazniejsi ... wiec moze sie zastanów ...

Gość aaaaaaaaassss
Takie pierdolenie o szopenie. Umarł dziadek - no i umarł. To nie ojciec albo matka więc przestań dziewczyno zachowywać się jak nastolatka.

Gość to był twoj dziad
ek, nie jego. Ma patrzeć jak sobie siedzisz i się zamęczasz tym, ze stary człowiek umarł ?? Egoistyczna idiotka.

Gość Bananowy facet
A co się stało dziadkowi? Nie można oczekiwac, ze każdy w tej chwilii zwróci na ciebie uwage

Gość ukyklu
"to był twoj dziad ek, nie jego. Ma patrzeć jak sobie siedzisz i się zamęczasz tym, ze stary człowiek umarł ?? Egoistyczna idiotka." czy tacy kretyni naprawdę istnieją czy to prowokacja?

jeżeli Twoj Pseudo chłopak nie jest w taki sposób się zachowuje to kop w D... i papa , w innym przypadku bedziesz autorką topiku ... pt. "mój chłopak Pije z kolegami a ja czytam romanse"

Gość xcaew
co wy bredzicie, niewazne kto umarł. wazne ze ona sie srospaczyła, więc on jako chłopak powinien ją wspierać!!

Gość faceci mają małą
zdolność empatii. To są upośledzone istoty :O

Gość Zrozpaczonaaaaa
Nie jestem egoistyczna idiotka...jest moim chłopakiem i jestesmy ze soba juz długo i ja go wspierałam jak mu umrał pies..to nie był moj pies a jakos bylam przy nim zeby nie był sam wspierałam i pocieszałam...Co z tego ze to nie był jego dziadek ale moj a on sie stal czescia mojej rodziny skoro jest ze mna..Nie wiem czy bedzie moim eks uwazacie ze to jest powod do zerwania ? nie mam glowy do tego dziadek umarł poniewaz mial chore nerki miał tarczyce i strasznie gesta krew i wkoncu nie doplyneła do serca;( wiem ze to dziwnie wyglada ze pisze na kafeteri jeszcze ale co mam robic jak siedze sama a on sie do tej pory od tylko tego jednego smsa nie odezwał!!

Wspolczuje autorko. Tez sam niedawno stracilem dziadka z ktorym bylem bardzo zrzyty i wiem co czujesz. Nie ma gorszego bolu niz strata kogos kogo sie kocha bardzo.

Gość Zrozpaczonaaaaa
Co ja mam z nim zrobic? ogolnie jest super jest kochany i w ogole ale jeden sms i nie pyta jak sie czuje?? pewnie sie swietnie bawi nie znałam go takiego okropnie sie zawiodłam!

Gość moje zdanie jest takie
że nie jesteś nazbyt zrozpaczona, skoro w dniu śmierci dziadka, przejmujesz się ignorancją chłopaka. Tak więc sądzę, że dziadek nie był Ci zbyt bliski i twój chłopak doskonale o tym wie... Druga rzecz, napisałaś mu o tym w smsie. Co on miał zrobić? Odpisał. Widocznie nie dałaś mu znać, że nie możesz sobie miejsca znaleźć, rozpaczasz itd itp. Sam wysnuł wnioski - dziadek był ciężko chory, z jego śmiercią liczyć musiałaś się już od dawna. A przykre gdy ktoś umiera i kosztem tego inna osoba próbuje zwrócić na siebie czyjąś uwagę...a to bardzo częste zjawisko ...

Gość a może on myslal
ze wolisz byc z rodzina, nie chcial sie narzucac w takiej chwili? chcial zebyscie mogli poplakac razem bez skrepowania jego obecnoscia?

Gość Zrozpaczonaaaaa
był bliski a to ze sie przejmuje jego ignoracja wychodzi z tego ze to jeszcze bardziej boli ze sie zawiodłam..nie chce niczyjej uwagi na siebie zwrocic ale gdybys byla na moim miejscu rozumiala bys.

byłam w sytuacji kiedy chłopakowi umarła babcia, i zadzwoniłam do niego. Po co miałam tam do niego łazić? Siedzieć na głowie jemu i jego tym bardziej zrozpaczonym rodzicom? Tam panowała żałoba, której ja i tak bym nie pojęła. A chłopak skoro jest na imprezie, może po pierwsze: 1) wypił 2) nie chce dzwonić do Ciebie, bo hałas z imprezy na pewno nie poprawił byc Ci humoru

Gość Zrozpaczonaaaaa
własnie z nim rozmawiam on napial mogłas mowic to bym przyjechał .a sam nie mogl sie domyslic ze raczej nie chce bys sama rodziny nie bylo byla w szpitalu wiedzial ze jestem sama

Gość Zrozpaczonaaaaa
własnie z nim rozmawiam on napial mogłas mowic to bym przyjechał .a sam nie mogl sie domyslic ze raczej nie chce bys sama rodziny nie bylo byla w szpitalu wiedzial ze jestem sama

dokładnie to chciałam napisać- że wystarczylo powiedziec mu ze go potrzebujesz. nie jest wrozką, a moze u niego w domu zalobe przezywa sie bez "obcych", tylko z rodzina.

Gość kokojko
i z tej rozpaczy siedzisz na kafe.. hmm

Gość Zrozpaczonaaaaa
jak sie dowiedzial to dopiero do nich jechał odemnie bo byl i pojechał i wlasnie kiedy wyszedł sie dowiedzialam

Gość Zrozpaczonaaaaa
nie jak on mial zalobe tez i niego bylam siedze na kafe od teraz caly dzien sie szwendałam po domu siedze bo musze z kims porozmawiac

ja też bym do Ciebie nie przyjechała jakbyś sama takiej chęci nie wyraziła...ludzie zwykle szybko godzą się ze śmiercią starszych osób. A sama napisałaś, że narzekałaś na dziadka. ps. ja po swoich dziadkach bym pewnie nawet łzy nie uroniła...tak naprawdę wzruszyła by mnie tylko śmierć chłopaka albo rodziców, tudzież przyjaciół.