Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaWesołowskiej

kto dziś oglądał Sędziego Lipińskiego?

Polecane posty

Gość fankaWesołowskiej

Aż mi krew w żyłach się zmroziła.

Gość fankaWesołowskiej
Powiem wam, że cały czas teraz siedzę i myślę - jak 13latek może zabić 7 latka. Ale może. Normalny psychopata - to wszystko jest na pewno na faktach autentycznych. Jaki był wyrok? Nie dooglądnęłam do końca. Nie pamiętam. Zawsze jest przerwa. Poprawczak czy odpowiadanie przed prokuratorem?

Gość fankaWesołowskiej
Napiszcie mi proszę jaki był wyrok - cholera ja nie pojmuję jak mogłam wyroku nie widzieć, ale ta zasmolona PRZERWA NA REKLAMY i tak się przejęłam tym telefonem komórkowym, że aż zapomniałam o wyroku...

Gość fankaWesołowskiej
up.

Gość fankaWesołowskiej
up

Gość fankaWesołowskiej
O mój Boże - to strasznie się cieszę bo to normalny psychopata w wieku 13 lat. Super inteligentny itp. powinien odpowiadać jak dorosły. A ci rodzice... jak dwie kłody. Skąd się biorą takie dzieci? :(

Gość fankaWesołowskiej
Powiem wam, że ten Lipiński też tak czasem sądzi, że się chce krzyczeć OPAMIĘTAJ SIE CZŁOWIEKU!!! -raz mnie wkurzył na maksa jak matce dwu kryminalistów przyznał wyłączną opiekę nad dziećmi i od tej pory go nie poważam. Baba łaziła po psychologach, żyła z alimentów, ale ojciec nie dostał czasowej opieki nad synem bo ten uważał, że jest ...świrem. No wiecie co... lepszy taki ojciec niż żaden. A jego matka była normalna? Po prostu na wszystko pozwalała. W sumie rozbiła rodzinę i z 2 letnim dzieckiem znalazła sobie innego, a ten ją też zostawił. I on przyznał tej matce wyłączną opiekę. Chyba jakiś rozwodnik ten Lipiński bo to nie da się wytłumaczyć.

Gość fankaWesołowskiej
W sumie matka - dwóch ojcówm dwóch braci włamywaczy i zamiast oddać CZASOWO dziecko ojcu (co to za wyzwiska ojca od świrów) to on cofnął wniosek ojca o przyznanie opieki nad synem. Łosz ty mendo - se pomyśliałam. Chyba cię podpłaciła ta baba, ale czym? Może mu sie spodobała...wizualnie. Ale najlepszy był rozwód u Lipińskiego. Tego nie pobije nikt. Kierownika supermarketu. Widział to ktoś?

ogladalam dzis, widac bylo ze ten kolot o psychopata od poczatku, psychopaci sa inteligentni i te zainteresowania morderstwami, choc ja czasem tez takie czytam na necie ale ku pzestrodze, ogolnie interesuje sie kryminologia, wiktymologia

Gość fankaWesołowskiej
A ja dziś już zaliczyłam i dr Housa. No niezły ten House. Ominęłam 2 ostatnie odcinki czyli postrzelenie go i omamy. Dziś omal się nie rozpłakałam jak Cuddy podała pacjentowi kortyzol i ...wstał. Nie wiem czemu. House miał znowu rację, a reszta?

Gość fankaWesołowskiej
Jak oni tam wszyscy walczą z tym Hpusem , nie? Zamiast go zrobić ordynatorem czy szefem. Ale to prywatny szpital. I tyle... o kim by tu napisać jeszcze... nie mam pojęcia.

Gość fankaWesołowskiej
ciekawe czy w następnym odcinku mu powiedzą, że miał rację. I z kim Cuddy będzie miała dziecko słuchajcie - z Housem? Widać, że chciałby być dawcą nasienia, ale czy może?

Gość fankaWesołowskiej
Powiem wam, że OSOBIŚCIE nie mogę się doczekać kiedy zobaczę odcinki gdy House jest w psychiatryku. To w V serii, a teraz leci III seria. Nie wiem czemu ominęłam postrzelenie Housa i omamy. Zapomniałam :( No ale cóz... House jak Lenin - wiecznie żywy.

Gość Mała_123
Co do dzisiejszego odcinka Lipińskiego to sprawca miał 15 lat (skończone) a ofiara to 9 letnia Ola. Oglądałam ten odcinek już dawno bo przez wakacje lecą same powtórki. A co do doktora Housa to jeden z moich ulubionych seriali obejrzałam już 24 odcinek 5 serii i czekam na kolejny. Ten serial jest świetny!

Gość kto to jest sędzia
Lipiński? :O