Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhojo

Dziewczyny, co byscie zrobily, gdyby

Polecane posty

Gość vhojo

wasz facet poszedl na striptiz ??? Jaka moglaby byc wasza reakcja ??? 1-jestescie obrazone , ale wiecie, ze mu wybaczycie , 2-czujecie sie tak obrzydzone ,ze zastanwaicie sie nad waszym zwiazkiem, bo przeciez, to oznaka tego, ze jestescie dla swojego partnera niewystarczajace, 3- uwazacie, ze to nic takiego... A moze jescze cos innego ....

Gość ja ze swoim zerwałam
potem chciałam wrócić ale on nie chciał ;/

Gość vhojo
hehe to, ze zadalam takie pytanie , nie koniecznie zmusilo mnie do tego doswadczenie :) a zadalam je, bo tak sobie sama myslalam, co ja bym uczynila, gdyby moj facet tak postapil ... samej ejst mi ciezko odpowiedziec. Postanowilam, ze chenie poznam wasze zdanie ... hmmm sama nie wiem, to pewnie bylby inpuls chwilowy... a potem

Oj wydaje mmi sie , ze tu troche cwaniaczkujecie. Takie z Was luzaczki? Chcialabym to zobaczyc, gdy taka sytuacja naprawde by Was dotyczyla. Ja sobie nie wyobrazam , zeby moj maz poszedl na striptiz. Naszczescie nie potrzebuje takich rozrywek. Dla mnie osobiscie to prostackie.

Gość vhojo
uwazam, ze nikt niebylby w stanie zaciagnac go tam za nogi ... takie decyzje czlowiek podejmuje sam ... Gdybym nie chciala isc, a ktosby mnie namaiwal, to wiem, ze i tak bym tam nie poszla ... :) Przypadkiem w takim miejscu raczej nie da sie znalesc

ODP.NR 2;P Strasznie bym była zła.. nie wiem jak bym sie zachowywała;/;/;/

Gość vhojo
mysle, ze kazdej z nas ciezko byloby z tym faktem A wyobrazmy sobie odwrotna sytuacje, kiedy to dziwczyna byla na striptizie - jak myslicie jakie byloby zachowanie waszego partnera. To proste , uwazam, ze wiekszosc nie bylaby taka otwarta i wyrozumiala . Facet pod tym wzgledem jest "chory" , to tak jakbyscie pwoiedzily mu , ze beznadziejnie sie kocha, nie macie zawsze gwaantowanej przyejmnosci, a jego czlonek jest maly. Ojj bardzo poczulby sie zrownany z ziemia. Wiem, ze moj by tego nieprzetrawil. Ja jestem chyba bardziej, czula ... Mysle, ze moglabym wpasc na pocztku w lekka hiterie :P Pewnie, zastanwialabym sie co jescze robi oprocz chodzenia na striptizy ... Przez dlugi czas nie chialabym go widziec ... rozmawiac z nim , alni jak kolwiek sie kontaktowac ... a co dopiero mowic, o pocalunku... Jednak bardzo mozliwe jest to, ze bym mu wybaczyla po czasie ... No i oczywiscie, bym mu wygarnela to jak mnie potraktowal i jak zel sie z tym czuje . A jakbym bardzo niepowaznie zgupiala to na ekranie mojego komputera bylby swietny przystoiniak, ktory napewno by mi sie podbal, w telefonie rowniez, jak i w zjeciach :) -- to tak w ramach rewanzu XD haha a szczerze to cholera wie co ja bym zrebila, ciezko czasem powstrzymac glupote

Gość vhojo
zabieram na striptiz mojego owczarka niemieckiego, potem jest tak podniecony ze nie musze mu 2 razy powtarzac :classic_cool:

Gość vhojo
ojj podszywaczu to ja nie wiem jak sie ceni ten striptiz , ze az zbierac musisz :) mozelepiej sama sie mu rozbierz i zrob ten striptiz, owczarkowi to wystarczy :)alebo popros znajoma o suczke dla pieska

Gość vhojo
ostatnio piesek niestety narobił w klubie ze striptizem, ochroniarze pastwiąc sie nade mną kazali mi wszystko zjeść, musze stwierdzic ze posmakowalo mi i od tamtego czasu lubie jak ktos mnie tak poniża :classic_cool:

Gość vhojo
Swietnie, a wiesz , ze wlansie teraz tez sie ponizasz ??? Tobie napewno nudzi sie bardziej niz mnie , moglas chociaz wymyslec cos sciekawszego ... Widze, ze temat nie cieszy sie zbyt wielkim zainteresowaniem . Mozze ta twoi chistoria z psem ich poruszy . Zycze milych wywodow na temat psich odchodow :) Milej nocy podszywie :)

Gość vhojo
a sorry za bledy ;/ matulo historia :O nie wiem czemu XD pa

Gość vhojo
wybaczcie mi ortografię, skonczylam zaledwie 6 klas podstawówki 🖐️

Gość vhojo
a ty wciaz jestes w przedszkolu ;/ uderz sie w beret