Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak wieprz

co dzisiaj zjadłyście potraficie wymienić?

Polecane posty

Gość ajaaaa
a ja dziś zjadłam troszkę jajecznicy na sniadanie, o 11 kanapeczke w pracy, o 18 obiad jednodaniowy tzn ziemniaki ryba surowka i to by bylo na tyle. wypilam w miedzyczasie 3 herbatki i zjadlam ok 5 cukierkow malo wyszlo tego jedzonka ale jakos daje rade i nie glodze sie specjalnie, to jest sukces hehe a jeszcze pol roku temu odchudzalam sie i nie moglam schudnac, teraz pomaga mi praca bo nie mam czasu nawet zjesc ,, a wiec kobietki za robote sie wezcie, ale tak porzadnie i bedzie ok :)

do kompuls 102 powiedz mi, czy czesto tak masz bo ja ostatnie 3 dni, już mi tak dobrze szło a tu nagle jakaś nieopanaowana siła we mnie wstąpiła, nie wiem co będzie jutro planuję głodówkę, ale nie wiem czy dam radę

Gość kompuls 102
Od miesiaca obzeram sie codziennie, przytylam 12 kg :-(. Wczesniej schudlam 30.

Gość mio- mio
Ja zjadłam ok 100g białego serka z kawałkiem pomidorka i olejem lnianym, potem 6 kulek małych winogron ;) i ok 30g brokułu, a na kolacje zjem sałatę z rzodkiewką polaną ziołowym dressingiem. A i 3 śliwki :P Jem tak od 10 lipca i już jest -12kg

Gość mio- mio
Te moje 12kg poszły d Ciebie :)

Gość fryzka bob
więc na śniadanie zjadłam jako z majonezem kanpke z wędliną papryka ogórkiem i serem żółtym. Wypilam 1.5 l cisowianki. Zjadłam 15 śliwek. pól blkachy ciasta. Bigos na obiad. a pozatym to kurwa mac nie pamiętam Wszystko jeszcze przedemna. SKURWIATKO AAAAAARRRRRRRRRRR...........

Gość fryzka bob
Zapominiałam jeszcze o winogronie. Brzoskwini.Śledzie też były.

Gość fryzka bob
a co najlepsze to ciągle jem i jem i chce mi się jeść. I kurwa mać nie moge wogle przytyć macie jakieś sposoby na to. HELP!!!!!!!!!!!!!!

Gość pamiętam doskonale
małe kruche ciastko trochę paprykowych chipsów 3 kanapki:jedna z serem,majonezem i pomidorem,dwie z pasztetem i pomidorem 2 zielone herbaty szklanka coli

Gość vcxgbcvb
kefir 0% kefir0% kromka Wasa trochę sałaty i teraz jem 100gram białego sera chudego.

Gość ajćć
2 żytnie bułki 2 jogurty Danon 2 batoniki śniadaniowe płatki na mleko (ze 100 gram) szklanka mleka otrębami dużo pepsi pare kromek Wasa kromka chleba pełnoziarnistego 3 jabłka 4 gruszki linijka czekolady trochę lodów paluszki słone 6 pierogow ruskich ale to przed chwilą...;/

Gość ooo matko jak mozna
tyle sie nawpieprzac autorko !!! zrob cos z tym, zacznij sie leczyc, nie wiem !!!! zacznij konkretnie dzialac !!!!

Gość fgrbfrbn
śniadanie: kawa bez cukru, 3 mniejsze kromki chleba białego z serem żółtym + ketchup obiadokolacja: jajecznica z 2 jaj, 2 buraki gotowane, kromka chleba z serem żółtym i z 5 małych klusek śląskich wszystko to zjadłam do godziny 17.00 później już nic

"ooo matko jak mozna tyle sie nawpieprzac autorko !!! zrob cos z tym, zacznij sie leczyc, nie wiem !!!! zacznij konkretnie dzialac !!!!" leczę się, zaczęłam chodzić do psychiatry, ale leki mi nie za bardzo pomagają.Bardziej liczę na siebie. Miewam dni właśnie jak ten, kiedy założyłam topic, nie panuję wtedy nad sobą. Dziś jest o wiele lepiej ale boję się każdego kolejnego dnia, bo wystarczy mała chwila nieuwagi i tracę kontrolę... Chciałabym wiedzieć co inne dziewczyny jedzą żeby mieć jakieś wyobrażenie o tym. Bardzo mi to pomaga więc proszę o kolejne wpisy

Gość sympatic69
jogobelle duża do picia 2 trojkaciki serka topionego jak narazie 1,5 l wody...mam zamiar wypic dzis 3l xd obiad ( ziemniaki i udko z kurczaka, pomidor) ...zjem za godzine jablko i to by było na tyle

Gość i później się dziwić ze tu
same tuczniki siedzą :o Ja zjadłam dzisiaj zapiekanke i kalafior z panierką. Nie odchudzam się, jem tyle ile mogę a wy dalej pchajcie do siebie tyle jedzenia :o w tydzień bym tego nie zjadła

kompuls 102 jeśli chciałabyś pogadać to napisz do mnie na gadu 5118728

2 kanapki z serem i wędliną 1 deser ryżowy bananowy trochę sałatki z kurczakiem i makaronem no i obiad w postaci 2 kotletów+ziemniaki+surówka a teraz żeby sie dobrze przyjęło leże i jem lody orzechowe

Gość odpowiedznr4
bułkę z parówką jeszcze dziś zjem talerz ogórkowej ale to na kolację ale za to wypiłam już 2 lapmki wina wytrawnego czerwonego

Gość pewnie że potrafię
śniadanie: 2 kanapki z dżemem, herbata, capuccino 2 śniadanie: wafelek elitesse obiad: rosół, mielony, ziemniaki, pomidor z cebulką podwieczorek: wafelek elitesse, kawa ze śmietanką, kisiel.

Gość słoneczniki25
dziś zjadłam: śn: 3 małe kromki chleba wieloziarnistego - tostowego, 3 plastry sera gouda, łyżeczka ketchupu o: woreczek ryżu + 2 małe jabłka z cynamonem k( zjem dopiero) jogurt activia pitny i bułkę lub 2 kromki chleba

na snaidanko 2 parowki i 2 kromki chleba,potem udko z kurczaka ugotowane,i ciacho francuskie z dzemem:)

Gość vcxgbcvb
jogurt Danon mały cola light sałata fasolka szparagowa kefir 0%- kawa herbata

Odnośnie wpisu o tuczniku to nie jestem nim, nie mam nawet lekkiej nadwagi. Waga zupełnie w normie, ale mam po prostu problemy z jedzeniem. Raz sie nawpiepszam a potem głoduję bo nie mogę patrzeć na jedzenie. Chciałam być idealna to teraz mam za swoje dziękuję za wpisy i proszę o kolejne to dla mnie ważne

sniadanie:owsianka zalana kefirem IIsn:banan i jablko obiad:serek wiejski i salatka z warzyw kolacja:zupa ogorkowa z kromka chleba mial byc podwieczorek jeszcze ale odpuscilam:(

1.Sniadanie:2 ciemne kromki chleba z sałatką jarzynową następnie baton Pawełek,i troszkę ciastek kokosowych,kawałek arbuza. 2.Obiad:z dwa ziemniaki,surówka,kawałek mięcha. 3,Reszta arbuza:-D

Gość vcxgbcvb
jogurt naturalny mały kefir0% małe jabłko i może się skuszę jeszcze na Big milka wieczorem albo coś innego do 100kcal;)

Gość hmmmm no to tak
wypilam 2kawy herbatke zjadlam gruszke troszke fasolki szparagowej z bulka tarta 1paryzanke na zimno i cala czekolade z orzechami i to wszystko

Gość gggs
nie masz się czym chwalić. Sniadanie to podstawa;p