Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem dziwna

Dla każdego domownika osobny recznik i dodatkowo ręcznik do wycierania rąk.

Polecane posty

Gość do emigrantki naszej
Polska jest wdzieczna mi małej za emigracje :):)::

Gość do grzebaczkoo
skoro pierwszy raz to sorki ale sie zirytowalam bo ktos juz tu wczesniej kilka razy pisal o tym gownie :P ;) wiec myslalam, ze to ty

Gość ale zabawny temat
mi mała jaka ty jestes doskonała, :):):):) jak się uśmiechasz to pewnie slońce ze wstydu zachodzi, bo taki blask myje z twojej jamy ustnej :) tak tak, zazdroszcze ci i sama nie myje zebów, zaoszczedze ci interpretacji mojej wypowiedzi :)

Gość czy jestem dziwna
Uwaga, tu autorka topiku Proszę mi tu nie offtopować. załóżcie sobie swój topik pod tytułem tu się kłócimy z 'mi małą' :-P Ja tylko prowadzę propagandę na rzecz czystego osobnego ręcznika do rąk przy umywalce dla gości i domowników :-P

Gość mi mała wracaj wracaj
wracaj mi mała, Polska potrzebuje tak wszechstronnych fachowców. Każdego dnia inna profesja uuu.

zatem rodacy!!!! w ikei są małe białe ręczniki za nie całe 5 zł :) walnie udajcie się tam, zakupcie i już niech one na zawsze zagoszczą przy waszych CZYSTYCH umywalkach :) AMEN możemy już skonczyć ? :) dziwnie się robi :)

Gość do mi małej
mi mała, ty jestes prekursorka w stosowaniu prywaty

Gość augustynkaaa
taaa bo od korekty do pedagoga az po lekarza pediatre to w sumie można płynnie przechodzic, w ramach rozwoju osobowego.

Gość czy jestem dziwna
"autorko!!!! w stopke sobie wstawie odnośnik do tego topicu " Nie mam w co sobie wstawić, bo nie mam na kafeterii czarnego nicka, jako że nie mam ambicji by być tu rozpoznawalną. Jestem tu nikim. :-D :-P

pieczenie mi idzie, zresztą podawałaś mi przepisy jako madonnie :) okazało się że problemem był brak miksera odkąd go mam, jest lepiej. Ja już boje na kafe pozuciłam na zawdy :)

w ramach off topicu zaraz będą znajomi a ja w prawdzie ręcznik mam, ale pomysłu co im dać jeść, już nie mam. Jak już o kulinariach mowa

Gość augustynkaaaa
miej Boze armie w opiece

heheheheh uważaj, bo wpadłaś w sidła kafeterii, niestety uzależnia:) swoją drogą już zapomniałam jak tu fajnie, człowiek pisze i nie wiem z kim :) ale powiem Ci, ze stopką będziesz miała problem, gdzie się nie zaczniesz udzielać, tam Cię zlinczują :)

E tam zlinczują, :-D pewnie i tak nie będzie mi się chciało logować, bo na kafeterię lubie od czasu do czasu wpaść, napisać swoje zdanie, poczytać, posmiać się i pójsć. I być tu nikim zcyli pomarańczą. A swoja droga nie wiem co zmienia czarny nick, poza tym że inni mogą nas rozpoznawać, a na tym mi nie zależy. Pierwszy raz taki gorący temat mi się zdarzył :-D :-D

jeśli masz czarny nik, łatwiej się do Ciebie przyczepić i wypomnieć co nieco :) Prawda Mi Mała? ;)

hmm a gdzie jestes na gotowaniu? bo jak ja chce tam założyć temat, to mi wyskakuje ze w tej godzinie założyłam już 10 :):) podczas gdy nie wiem, czy w tym miesiącu założyłam choć jeden :) a interesuje mnie ta sałatka z gyrosem, lecza mam dwa pojemniki w zamrarzalniku ( nie wiem czy tak się pisze zamrarzalnik ;) )

Gość A taki fajny topik byl.....

Gość zaraz sie wszyscy pozabijają
jeszcze dodam, że zólte szkliwo to nie brak mycia, tylko geny ( nie mówie o jakichs zarosńietych zebach),np rasa żólta ma szkliwo najciemniejsze. Przy czym im ciemniejsze szkliwo, tym bardziej mocne zęby.

Ciekawa jestem czy chociaż jedna osoba wywiesi ręcznik obok umywalki do rąk po przeczytaniu naszego topiku? Taka która go wcześniej tam nie miała.

ja sądze że jednak są osoby które np nie maja na to miejsca i potem może i czasu żeby to prać... choć jeden ręcznik więcej w pralce chyba nie stanowi różnicy.

Gość mała mi i czy jestem dziwna
popieram Was w całej rozciągłości! ja wywieszę ! już dzisiaj! :-)

Tylko, ze nasz temat nie był o wymienianiu ręczników tylko o tym, by przy umywalce wisiał osobny ręcznik do rąk dla gości :-P

..Pearl, ja mam w łazience kupę ręczników...biorąc pod uwagę liczbę dzieci... :P Czystych, suszonych w słońcu :) :D Zapraszam Wszystkich do kontroli... :P :P :P P.S. Nie mam szklanej szafki... :( ..Coś Straciłam...? :D

Gość to ja ta od szklanej szafki
Coscie sie tak uczepily? szklana szafka...:/ przeszklona! drzwiczki ma z mrozonego szkla! TAKIE ZABAWNE? co w tym dziwnego ze trzymam w niej reczniki?