Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem dziwna

Dla każdego domownika osobny recznik i dodatkowo ręcznik do wycierania rąk.

Polecane posty

Gość czy jestem dziwna
"nie mam dla gosci,chyba ze ten gosc poprosi-to wtedy z usmiechem mu daje Ale na co dzien,przy malych dzieciach nie mam czasu na takie pierdólki A gosc jakos sobie musi radzic przykre .ale prawdziwe Miejsca tez niestety w malej lazience nie ma na powieszenie dodatkowego recznika" bardzo przykro :-O jak wcześniej pisałam , w takim wypadku, jak nie mam w co rąk wytrzeć, to wycieram w najczyściejszy recznik, który jest w łazience i jest to z reguły ręcznik niemowlaka :-P twojego niemowlaka - choćbym wczesniej miała ręce w gów... umaczane :-P nie wolałabyś mi dać osobnego ręcznika jako gościowi? :-P

Gość cały ten topik jest dziwny
podoba mi sie balbina, szczera normalna babka :)

Gość Alez problemy
Uczepilyscie sie i bidetty i szklanej szafki.. a chodzi o czysty recznik dla goscia .TO AZ TAKI PROBLEM DLA WAS???????

Gość Poza tym
zacznijcie się myc dokładnie, a nie tylko opłukiwać, ale wycierać w super czyste ręczniki. :/

Gość do pani higienicznej
do czy jestem dziwna- ja bym wolała cie nie zapraszac, nie dosc ze wkładasz rece do gówna, to jeszcze upaskudzisz recznik mojemu dziecku a na koniec obrobisz mi tyłek na kafe.

Gość leokadia 0098
Mieszkam z rodzicami i kazdy z nas ma osobny recznik kapielowy a do tego mamy recznik do rak przy umywalce i jeszcze jeden przy zlewie w kuchni! Nie mylic recznika w kuchni ze scierka, gdyz scierka jest tylko do naczyn :P Teraz jak jest cieplo to po kapieli wywieszamy reczniki na balkon aby przeschly, czasami nie potrzeba na to wiecej niz 20 min. A dzieki temu sa dluzej swieze. Odswiezajace chusteczki rowniez posiadamy i uzywamy ;) U mojego chlopaka w rodzinie robi sie tak samo tzn kazdy ma swoj wlasny recznik a jego mama ma tez osobny do wlosow! Nigdy nie uwazalam, ze to cos dziwnego zwlaszcza, ze moi znajomi mysla podobnie! Jestem zaszokowana, ze ludzie moga miec jeden recznik dla wszystkich i do wszystkiego!!

Gość BALBIBNA
wiesz co ,na szczescie zapraszam do domy ludzi,ktorzy maja troche wiecej klasy i kultury niz ty.. Takze sie nie musze obawiac A ty osobo umazana w gownie jak cierpisz na nadmiar czasu to zmieniaj sobie reczniki i szmatki chocby 200 razy dzienne..:(

Gość Rece to papierem toaletowym
Wysusze a recznika cudzego nie tkne.

Gość czy jestem dziwna
"Ale nie chodzi o czysty ręcznik dla gościa, tylko o zmienianie ręczników codziennie i używanie dziesięciu- jeden do włosów, jeden do rąk, jeden do twarzy, jeden do stóp itd. To jest chore! " Zaraz, zaraz, to ja tu jestem autorka tego topiku i od początku pisałam, że chodzi mi właśnie o ten osobny ręcznik dla gości przy umywalce. :-P Poza tym dla mnie jest niehigieniczne używanie jednego ręcznika przez kilka osób i wycieranie twarzy tym samym co stopy lub pupę. I nie nazywam tego chorym tylko NIEHIGIENICZNYM i dla mnie osobiście nieprzyjemnym. Brzydzi mnie gdy goszczący mnie każe mi wytrzeć ręce w swój używany ręcznik do mycia ciała blee :-P

Gość 00919191
a i bardzo niezreczne jest takie proszenie o recznik. to powinien byc standard a nie zeby sie bylo trzeba upominac :O

Gość Nie rozumiem Was
o co w ogóle takie wielkie 'halo', skoro ręcznikiem wyciera się po umyciu, czyli czyste ciało! Widocznie nie myjecie się dokładnie, nie stać was na mydło, żele pod prysznic itd. Talerze jak wycieracie to też każdy nową ścierką??

Gość BALBIBNA
tak czy siak zawsze reczniki rozwieszam po myciu i nigdy sie wilgotne nie kisza po katach Dla mnie to wlasnie jest najwazniejsze No i porzadne mycie;)

Gość czy jestem dziwna
"do pani higienicznej do czy jestem dziwna- ja bym wolała cie nie zapraszac, nie dosc ze wkładasz rece do gówna, to jeszcze upaskudzisz recznik mojemu dziecku a na koniec obrobisz mi tyłek na kafe. " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D a może wystarczy przy umywalce wywiesić osobny ręcznik do wytarcia rąk? i juz nie musisz się obawiać, że ktoś sobie wytrze ręce w ręcznik twojego dziecka :-P a właściwie dlaczego ci ptrzeszkadza, że wytre ręce w ręcznik twojego dziecka skoro jesteś za tym by wszyscy wycierali się jednym ręcznikem??? :-D :-D to jest dopiero dziwne i niekonsekwentne :-D

Gość BALBIBNA
moze i to jest niezreczne, ale nie mam miejsca i tyle Duzo osob, malenka ,acz zawsze czysta lazienka:) Nie ma to jak sila domestosa A dzieci uwielbiaja tzw.psik psik:)

Popieram autorke. Dla mnie to oczywiste. Sczoteczke do zebow tez macie jedna dla wszystkich? i gosciowi tez dajecie umyc nia zeby?

Gość do mi małej
o mała mi przyszła poujadac, a ja nie rozumiem co ty mozesz wiedziec o matkach dzieci skoro dzieci nie masz, idz robic kariere w korekcie czy to w medycynie ( w zależności od tematu mała mi zmienia profesje, była tez pedagogiem.) Zmieniaj sobie za tą zagramanicą reczniki jak tylko ci się podoba i nie wyzywaj sie tutaj na ludziach, lecząc tym samym swoje kompleksy i zabijajac nadiamr, zdecydowany nadmiar, wolnego czasu

Gość Norella ale
szczoteczka do zębów myjesz BRUDNE zęby, a ręcznikiem wycierasz CZYSTE ciało? Tak trudno dostrzec różnicę?

Gość miało być
bez '?' na końcu pierwszego zdania

Gość BALBIBNA
nie wiem jak ty ale seks mozna wlasnie uprawiac w higieniczny sposob I za przeproszeniem nie tryskac wszedzie wokol roznymi plynami A seksu analnego nie uprawiamy..

Gość a u mnie w domu
rodzina 5 osobowa: ja, mąż, 4 letnie dziecko + moi rodzice do wycierania rąk jest jeden wspólny ręcznik, a do reszty ciała każdy ma swój własny, jedną sztukę na osobę i jakoś jesteśmy zdrowi, dziwne ? :)

ja wole zapraszac ludzi ktorzy jednak nie bawią się kałem :) bo wiesz.... nie chce miec recznika do rąk umorusanego w gówienkach :)

Gość jesteście takie
czyste, więc w takim razie każdy powinien mieć swoją gąbkę, bo to jest siedlisko bakterii a nie ręcznik!

Gość kitek ll
mi mala moze lubi rozpasany seks..

i powiedz w ktorym miejscu napisałam ze jestem za tym, aby wszyscy sie jednym recznikiem wycierali????? bo ja nie widze :)

Gość BALBIBNA
dlatego my nie uzywamy gabek tylko mydlo dove:)

Gość czy jestem dziwna
"Norella ale szczoteczka do zębów myjesz BRUDNE zęby, a ręcznikiem wycierasz CZYSTE ciało? Tak trudno dostrzec różnicę? " słyszałaś kiedyś na lekcjach biologii, ze ze skóry człowieka schodzą martwe komórki naskórka? są one świetnie jako pożywka dla bakterii...

Gość likto
czesto zmieniana posciel jest ok,ale bardzo sie niszczy..

Gość tak jestes dziwna
a ty słyszałas o czyms takim jak peeling? :)

Gość A o peelingach
do złuszczania martwego naskórka się nie słyszało? Co, nie stać was?

Gość eeeeeep
Tak czytam co tu napisane i mysle sobie "rany - jak to sie stalo ze przezylismy etap pomieszkiwania na drzewach i w jaskiniach ... " :)