Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyforumowiczka1999

Ciągle te same osoby na forum, nie macie własnego życia?

Polecane posty

Na kafeterii siedzą ciagle te same osoby ktore nie maja nic wlasnego życia ani znajomych ani pracy tylko obijaja sie udzielając mega poważne porady(phiii) regres, zawsze szczery, zenon z kobyłki,sami, ike-i jeszcze parę innych o których na chwilę obecną zapomniałam:o Ludzie zajmijcie sie czymś, znajdźcie sobie pracę czy nie wiem co jeszcze-jesteście żałośni:o

zapomnialam dodac amalete-non stop siedzi i wkurwia ludzi :o żal

ktore nie maja nic wlasnego życia ani znajomych ani pracy " ten temat to jakas prowokacja :P a tak na serio :) masz na to dowody ? :P

Gość mjajamama
no wlasnie, maja tu wlasne zycie:)

Jasne.Nie macie wlasnego to zajmujecie sie zyciem innych.Non stop pojawiaja sie te same czarne nicki udajace zdobywców swiata i wszystko wiedzących ludzików-a tak naprawde prowadzicie denne dyskusje bo w realu i tak was nikt nie szanuje i nie lubi🖐️żenua

Jasne.Nie macie wlasnego to zajmujecie sie zyciem innych.Non stop pojawiaja sie te same czarne nicki udajace zdobywców swiata i wszystko wiedzących ludzików-a tak naprawde prowadzicie denne dyskusje bo w realu i tak was nikt nie szanuje i nie lubi🖐️żenua

no dobra ok mnie amaleta nawet jak będąc pomarańczką nie... jak ty to mówisz regresa nawet znosze kiedyś jedna panna miała nick malaglupia czy jakoś tak głupi temat założyła az go ktoś skasował faktycznie nie wiem ale pewnie są osoby które siedzą non stop i nie wychodzą z domu

ale to przecież szlachetne co oni robią, bo pomagają, a nie są grubymi zakompleksionymi zboczeńcami na czaterii;/

Gość dokladnie same obiboki tutaj
:o Śmiać się chce :D Regres dowodów jest mnóstwo-chociaz nawet ten że jestes niby doroslym facetem ale non stop tu siedzisz i sciemniasz ze pracujesz :D hahahahahaha

antyforumowiczka1999 twoja opinie juz znamy ... teraz poprosimy o potwierdzenie tej tezy argumentami :)

antyforumowiczka1999 Jasne.Nie macie wlasnego to zajmujecie sie zyciem innych.Non stop pojawiaja sie te same czarne nicki udajace zdobywców swiata i wszystko wiedzących ludzików-a tak naprawde prowadzicie denne dyskusje bo w realu i tak was nikt nie szanuje i nie lubi żenua nie każdy czasem ktoś po prostu ma czarny nick bo podszywanie pomarańczek go wkurza proste i zagląda raz na kilka dni a tak właściwie jak tak cie to demnerwuje to po co włazisz na takie fora

że jestes niby doroslym facetem ale non stop tu siedzisz i sciemniasz ze pracujesz" sugerujesz że młodzi nie mają prawa pracować ? :P

nie denerwuje tylko smieszy bo to przegrańcy życiowi :D którzy tylko tutaj znajduja jakies towarzystwo bo na codzien sa sami :P hahaahahahahah zreszta wcale sie nie dziwię :P

antyforumowiczka1999 gratuluje wygranego zycia Dziekuje bardzo-na pewno jest bardziej wygrane niz Twoje-mi byloby szkoda tak non stop tutaj gadac o jednym i tym samym bez konca z takimi przygłupami jak regres czy zs :o Z drugiej strony macie super prace że tak wam pozwalaja siedziec na forum i sie obijać:D:D:D:D:classic_cool:

Gość stara klempa 26
Bo niektorzy, ktorzy zapierdalaja w sklepach albo w mc donaldach nie wiedza ze istnieje taka praca jak biurowa, w ktorej czesto mozna sobie posiedziec w sieci-bo np nie ma co robic:) i to sa wlasnie te pomaranczki, dla ktorych praca to ciezka charówka i nie ma czasu na opierdalanie bo trzeba latac ze scierą :D i kto tu jest przegrancem zyciowym?:D

jasne.tu nikt ze stałych bywalców nie ma własnego życia:) niechaj Ci będzie:P:P:P i pokój z Tobą :)

Z drugiej strony macie super prace że tak wam pozwalaja siedziec na forum i sie obijać" nie dość że zazdrosna to na dodatek zdrowo spieniona :P że tak nie ma :P

jak mnie czasem najdzie ochota to dlaczego mam nie siedziec? nikt mi nie zabroni:o poza tym chwilowo mieszkam sama-wracam do domu po pracy godz.19 w zasadzie nigdzie mi sie nie chce już wychodzic-spotkania z facetem, ze znajomymi planuje na weekendy, wiec gg, skype i kafe obecnie jest moim jedynym wyjsciem w tygodniu:) ale ja nie rozumiem komu to przeszkadza ?:o

stara klempa 26 Bo niektorzy, ktorzy zapie**alaja w sklepach albo w mc donaldach nie wiedza ze istnieje taka praca jak biurowa, w ktorej czesto mozna sobie posiedziec w sieci-bo np nie ma co robic i to sa wlasnie te pomaranczki, dla ktorych praca to ciezka charówka i nie ma czasu na opie**alanie bo trzeba latac ze scierą i kto tu jest przegrancem zyciowym? trzeba się było uczyć aby pracować w biurze a nie zapierdalać ze ścierą w Mc Donaldzie proste