Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinder biovital...............

Kończą się wakacje, jak przetrwać kolejny rok nauki?

Polecane posty

Bo juz nie daję rady :O Chodzi zarówno o naukę jak i towarzystwo szkolne. Nie lubię swojej klasy :O Pocieszcie mnie jakoś :(

Ale ja nie dam rady 😭 Idę teraz do 2 liceum i nauki będzie od groma. A jak pomyślę o fizie, polskim, chemii z porąbanymi babami to mi się robi niedobrze. Do tego dochodzi informatyka, której wręcz nie cierpię :(

Gość sofva
ściągaj na sprawdzianach. Przebierz się za emo i płacz...

:(:(:(:(:(:(:(:( jak ja pomysle o wfistce.. :O:O:O:O:O:O:O:O albo polonisce,historyku,angliscie... !!!!!!!!!!! 😭 jeeeb

Gość n-dubz
Idę teraz do 2 liceum i nauki będzie od groma. Fajnie miec nascie lat i takie problemy:D

a pomyśl że jak skończysz szkolę pójdziesz do pracy i zamiast 2 miesięcy wakacji, 2 tygodni ferii zimowych, przerwy świątecznej będzie 8 godzin pracy dziennie, 20 dni urlopu jakieś 40 lat ... ciesz się że jesteś w szkole

Rzeczywiście fajnie cały czas się stresować :O

"Mam tak samo jak Ty..." tzn.klasa jest ok., ale też idę do 2 liceum i baaardzo się boję szczególnie historii której nie cierpię ale jestem na rozszerzeniu (ironia losu) oraz fizyki, chemii, matmy i ogólnie ścisłości;) Pozostaje nam tylko wierzyć, że jakoś przetrwamy do następnych wakacji, pozdrawiam:)

Gość hej mam tak samo
tez ide do 2 klasy lo. i boję sie ze moge w tym roku nie zdac :( w tamtym roku jakos mi sie udało miec tą 2 z chemii ale boję sie ze w tym roku mogę byc z niej zagrozona :( i do tego mam chemie rozszezoną :( ale to jeszcze nie najgorsze do szkoły mam bardzo daleko, autobusem jadę godzinę. wstaję o godzinie 5:30 i wracam o 17 :( mozna doła złapac jesienią jak sie wychodzi kiedy jest ciemno i wraca jak jest ciemno :(

Gość Kocham muzyke metal taaa
Nie chudz do szkoły ja tak robie jak mi sie nie chce:D

Gość licealistka17
kinder biovital, cookie- jestem w podobnej sytuacji, tez 2 liceum :O i znowu znienawidzona fizyka brrr, az mnie otrząsnęło. Kolejny rok, który pewnie zleci szybciutko, ale będzie ciężki, no a potem-matura... ;(

Gość licealistka17
test sam w sobie nie jest taki straszny, poradzisz sobie :) my przez to przebrnęliśmy to i Ty dasz radę, zobaczysz :)

Załóżmy może jakieś stowarzyszenie, będziemy się nawzajem pocieszać:)

Ja idę do 3 liceum, matura za pasem :O. Ale pociesza mnie fakt, że nie będę już miała biologii, fizyki i chemii :D. Współczuję Wam tego :(

Ja już odliczam do świąt :classic_cool:

Dziewczyny, które na początku pisały chyba już uciekły;) Extinct czyli też profil humanistyczny? Warto było? Na jakie studia się wybierasz?

Gość mikolina554
extinct ja tez do 3 teraz i jak pomyśle o maturze to :O nie masz pojęcia jak bardzo Ci zazdroszcze! nie mieć biologii, fizyki i chemii.... marzenie :D mnie odchodzi tylko chemia, geografia (pp, po, wok) 😭 ja nie chce trzeciej klasy! 😠