Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana 46latka

Moje dziecko bedzie mialo dziecko

Polecane posty

Gość inteligentny i madry
inteligentny i madry czlowieku - jestes kretynem jakich malo :O "chyba najlepiej mają ludzie którzy są bezpłodni "

Nie napisałem nic złego.............. to że ktoś ich nie chce miec to również normalny odruch :D :D a zresztą moge byc kretynem:D co ciebie tak zabolało.....................???? wiem tylko że gdybym ja dowiedział się o swoje bezpłodności........napewno bym tego nie leczył...............:D:D ps. aborcje uważam jednak za morderstwo.......... to tak na marginesie.....:D

Gość Załamana 46latka
Czy ktos mnie pamieta?

Gość a dlaczego nie
przeczytałam cały topik,mądra z Ciebie kobieta autorko

Gość izuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaa
co słychac?

Gość punkt pierwszy
Zalamana 46latka Jestem zalamana! Mam 46 lat...Moj 18letni syn zostanie ojcem,no prawie 19letni.Nie chodzi mi o to,ze nie ma slubu itp.Tylko jak do tego doszlo? Czy to ja zawinilam? Jestesmy noralna rodzina...Wiem,ze to byla wpadka i w tych czasach juz nikogo nie dziwi,ze 14 latka jest matka...ale to dla mnie takie dziwne.Moj niedojrzaly syn uprawia sex...Nie wiem co myslec,bylam w szoku jak przyprowadzil mi moja "synowa"...Najgorsze jest to,ze ona nie ma nawet 17 lat.A wyglada na 15! Adam skonczyl wlasnie szkole i dostal sie na studia..Co ja mam robic? Pomoc? Zabic? juz sama nie wiem Czuje,ze zmarnowal sobie zycie Teraz bedzie musial zamiast isc na studia pojsc do pracy,myslec o dziecku i swojej dziewczynie Z całym szacunkiem, ale syn nie ma rodziców, którzy by uświadomili z czym wiąże się współżycie? Moja 17letnia córka współżyje ze swoim chłopakiem i doskonale wie, jakie mogą być tego konsekwencje. Zabezpieczają się oboje. Rozmawiamy o tym w trójkę. Nie ma żadnych tajemnic i niedomówień. Zanim człowiek zdecyduje się na dziecko, powinien zdawać sobie sprawę nie tylko z trudów wychowania do życia w społeczeństwie ale i z wychowania seksualnego, które zaczynać sie powinno już w momencie, gdy dziecko odkrywa różnice płci. bez tego kończy się niechcianymi ciążami spowodowanymi brakiem edukacji.

Gość przy kawiee
i jak toczą się dalsze losy? mam nadzieje, że wszystko ok :)

Gość jesteśmy ciekawi jak
"Zabezpieczają się oboje" I czy to 100-procentowe zabezpeczenie?