Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plizzzzzzzzzz help me

dobry antyperspirant?

Polecane posty

Gość plizzzzzzzzzz help me

ktos poleci mi cs naprawde dobrego bo j juz nie wiem czego uzywac, strasznie sie pocea przez to krepuje sie uzywalam nivea, dove, rexobne i inne wynalazki z drogerii i nic nie pomaga

Gość moniaaaaaaaaaa19
kup sobie antidral - dostępny tylko w aptekach, kosztuje mniej wiecej 20 zł. jest super nie oddam go za zadne skarby:) tez kiedyś strasznie sie pociłam a antyperspiranty z drogerii pomagły tylko tyle że moj pot nie smierdzial ale wciaż musialam chodzic z mokrymi plamami pod pachami:( strasznie mnie to denerwowało bo juz godzine po wyjsciu z domu te plamy sie pojawialy. moge smialo powiedziec ze antidral to najlepszy antyperspirant na swiecie:) na ulotce jest napisane ze trzeba go stosowac codziennie albo co drugi dzień w zaleznosci od sily pocenia. na poczatku uzywalam go co drugi dzień ale po pewnym czasie zauwazylam ze wystarcza jak go stosuje raz w tygodniu i przez calutki tydzień nie ma ani kropli potu!:) tylko przeczytaj ulotke i pamietaj ze po depilacji pach trzeba poczekac ok 24 godzin zanim sie posmarujesz bo inaczej bedzie strasznie piekło i swędzialo. na ulotce piszą tez żeby stosowac go rano na umyte pachy ale ja robie inaczej. wieczorem po kapieli smaruje pachy a rano zmywam to wodą i mydłem dzieki czemu nie odbarwiają mi sie ubrania:) naprawde polecam:)