Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinche83

Moje dziecko zostało poczęte w wyniku 1-razowej przygody, a teraz pyta o tatę...

Polecane posty

Gość Malinche83

Co mam mu powiedzieć? :(

Gość 111111111111111
powiedź prawdę że byłaś k.......

Gość ollllaaaaaa
dokładnie tak

Gość doradzająca
Ile dziecko ma lat? Powiedz, że Cię zostawił jak sie dowiedział o dziecku. Jak dorośnie to wtedy możesz zdecydować czy powiesz prawdę.

Gość Malinche86
Kurwami to może wasze matki były.... Syn ma 3 lata. Na razie powiedziałam mu, że jego tata nie mieszka w Polsce i że nie wiadomo gdzie jest. Tylko nie wiem co mówić jak mały będzie większy...

Gość dalas dupy
to teraz nie dosc ze masz dzieciaka na utrzymaniu to jeszcze problem z przyznaniem sie ze puscilas sie z byle kim i do tego bylas taka glupia by o zabezpieczeniu nie pomyslec. radz sobie sama i rusz w koncu ta lepetyna od czegos ona jest

Gość doradzająca
Malinche86 ok była przygoda, ale nie znałaś tego chłopaka czy jak?

Gość Malinche86
Ledwo go znałam. To była bardzo przelotna znajomość. Spędziliśmy ze soba jedną noc, a potem on wyjechał (na stałe mieszka za granią). Później dowiedziałam się, że jestem w ciąży, ale on nic o tym nie wie.

jak będzie starszy to mu po prostu wytłumaczysz, ze tak samo jak on nie zawsze dobrze się dogaduje z niektórymi dziećmi, czasem popada w konflikty itp. tak samo w świecie dorosłych zdarzają się sytuacje trudne, nie do rozwiązania, że do siebie nie pasują i muszą sie rozstać, bo tak jest lepiej dla Waszystkich. Tak się stało między Tobą i jego tatą, było to przykre również dla Ciebie, ale to było jedyna najlepsze wyjście. Dlatego teraz tata ma swoje osobne życie, a Wy macie swoje, razem - i tyle. A kiedy będzie dorosły to sam zrozumie

Gość 111111111111111
powiedz prawdę ze jest wypadkiem przy pracy i przygodą - sama tak napisałaś co nie zmienia faktu że jesteś pusz.....

Gość lo matkkooooo
jacy wu koorwa wszyscy swietojebliwi jestescie :o:o:o a tobie autorka nie wiem co doradzic

Gość honorataaaaaaaaaa
dziewczyny mają rację powiedz prawdę, a pewna jesteś że to tamten jest ojcem bo skoro jesteś taka "przygodowa" dziewczyna to pewnie wielu facetów było

Gość annnia
puszczać się umiała to niech sobie teraz radzi, mogłaś myśleć wcześniej

Gość lo matkoooo o
puszczac to mozna latawce gdy wiatr wieje :classic_cool:

Gość Malinche86
A wy wszystkie dziewice dajcie sobie siana i idźcie do kościółka. To, że miałam jedną taką przygodę nie znaczy, że jestem kurwą. Jakbym usunęła to by było lepiej??

Gość nie trzeba byc
od razu dziewica wystarczy kochac sie ze swoim facetem a nie dawac od razu tylka i nie myslec o zabezpieczeniu. chyba logiczne ze seks bez gumki lub innego srodka zapobiegajacego grozi niechciana ciaza

Gość uuulalalalala
dzieciakowi powiedz jak bylo czyli ze poznalas faceta spodobaliscie sie sobie i was ponioslo, niech mlody/a wyciagnie wnioski bo historie lubia sie powtarzac a chyba byc nie chciala takiego samego losu dla swojego dziecka. moze zaboli go prawda ale lepsze to niz klamstwo

Gość Malinche86
Trzylatkowi mam tak powiedzieć?? Mówcie sobie co chcecie, ale chociaż wtedy byłam w rozpaczy, że jestem w ciązy, to teraz myślę, że to najlepsze co mogło mi się przytrafić, bo dzięki temu mam wspaniałego chłopaczka, dla którego zniosę wszelkie obelgi. Zwłaszcza, że najczęściej pochodzą one od osób, które kompletnie nie znają życia.

Gość Autorko
pochodzisz może z woj. lubuskiego?

Zamordowałabym za takie gadanie, dziewczyna pyta o ważną sprawę, a Wy głupoty piszecie. Myślę, że dobrze powiedziałaś, że nie wiesz gdzie jest tata, jak dorośnie wytłumaczysz mu. Choć pewnie będzie chciał go odszukać, więc nie wiem czy to dobrze, że nie powiedziałaś ojcu dziecka, że jest ono na świecie.

Gość plum plum..........
3latkowi nie tylko jak bedzie starszy tak malemu dziecku wystarczy jak powiesz ze tatus wyjechal i juz nie wroci. z obelgami trzeba sie liczyc piszac na tym forum

Gość szalonaaa
oczywiście, ze niektóre osoby nie znają życia, bo po pierwsze nie dajemy dupy facetom napotkanym przygodnie, po drugie jak już dajemy no to są od tego środki anty, nie słyszałaś o tym. Dawać to umiesz a już zabezpieczać się nie. Szkoda tylko dziecka, bo jak dorośnie to będzie się wstydziło, że miało matkę puszczalską. Nie rozumiem takich kobiet jak może u nich dupa rządzić głową. Chyba ty zamiast mózgu masz plewy.

Gość kto tu
glupio pisze czasem prawda kole w oczy a jak sie idzie z kims do lozka to trzeba sie liczyc z konsekwencjami jakie moga z tego wyniknac

Gość 111111111111111
a co ma w akcie urodzenia ojciec NN to jak pójdzie do szkoły i się wygada to dzieci się z niego będą śmiały pomyśl o dziecku i powiedz prawdę a najlepiej ustal miejsce pobytu ojca albo znajdz mu nowego tatę

Gość albo................
powiedz ze nie zyje przynajmniej inne dzieci nie beda mu dokuczac ze mama sie puscila. starsze dzieci nie owijaja w bawelne i sa bardzo nie mile wiec nie obejdzie sie od wyzwisk w twoim kierunku. takie malolaty od razy stwierdza zes kurwa, dupodajka czy dziwka

Gość a kiedy sie na to szczepi
ja bym powiedziala,ze wyjechal daleko i nie znasz jego adresu.

Gość do 11111111111
tak jest, niech szuka mu taty dając kolejnemu facetowi dupy bez zabezpieczania się i wtedy wyjdzie drugie dziecko mającego ojca NN. Dobra rada. A może niech da ogłoszenie do prasy, że daje każdemu facetowi po to aby znaleźć ojca już dla narodzonego dziecka. Kolejna po Anecie Krawczyk szuka ojca, bo nic nie pisali aby już znalazła.

Gość Ludzie co z wami
a skad wiecie ze się nie zabezpieczyła?? Znacie coś takiego jak 97 % lub 99% skuteczności ? Nie każdy szprycuje się tabletami, sterylizuje się albo nosi spiralke i inne wynalazki. Tak gadacie a na pewno większość z Was ma na koncie taki nieprzemyślany seks, albo seks po krótkiej znajomości. No ludzie opamiętajcie się. Ale w sumie to tak łatwo kogoś oceniać nie?

Gość musiala to zadko robic
skoro wie ze to tego gostka bachor a szanse by wpadla z zabezpieczeniem przy jednym stosunku sa minimalne i nie uwieze w to ze pomyslala o zabezpieczeniu chyba ze brala piguly tylko bykla na tyle nie udolna by zapomniec o jednej

Gość ej nie ona pierwsza i nie
ostatnia do cholery ona nie pyta o ocene sytuacji (tego co zrobiła) tylko pyta co ma powiedziec smykowi