Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony dobry gust

Dlaczego młode dziewczyny i kobiety ubierają się tak niechlujnie?

Polecane posty

A ja nie oceniam tego, Traj in łolking, co rysujesz i malujesz, ale to, jak się nosisz. A sama się przyznajesz, że nosisz się mocno niekobieco...

Gość to pojedz do Niemiec
i tam sobie poogladaj kobiety w dzinsach, za duzych bluzach, niewydepilowane, z zarosnietymi pietami. Miodzio :o

Gość 1234567.......
Zniesmaczony dobry gust......try walking in my shoes....robi to wszytko ponieważ to są jej zainteresowania hobby itd.....ale jeśli wg Ciebie kobieta nie powinna realizować swoich zainteresowań tylko dlatego że jest przy tym mało kobieco ubrana to ja zostawiam to bez komentarza czy dla Ciebie kobieta kobieco ubrana to taka która chodzi w szpilkach pończochach i w sukienkach z dekoltem ?.....jeśli tak to chyba nie za dużo wiesz o kobiecości :) a tak na marginesie załóż szpilki i spróbuj się w nich przeparadować po naszych cudownych chodnikach albo spędzić w nich 8 godz w pracy i wtedy zobaczymy czy będziesz potrafił kobieta potrafi wyglądać kobieco nawet w dżinsach jeśli ma odpowiedniego mężczyznę u boku a nie dupka który widzi w niej tylko maszynę do seksu

ja najchętniej ubietam turkusowo-fioletowy dresik z kreszu, zaprasowuje go na kant, żeby wyglądać męsko i elegancko:) do tego białe skarpetki i brązowe sandały.

Gość nie jest tak źle
A dlaczego mają nie udowadniać, że są lepsze? A jeśli są lepsze to co? Czy kobieta z definicji musi być gorsza od mężczyzny?! One niczego nie udowadniają, a przynajmniej nie takiemu ćwokowi jak ty, bo od ciebie każda jest lepsza!

Mniejsza o to, co ja ostatnio zakładałem, bądź nie zakładałem. Liczy się to, że kobiety i dziewczyny również w kwestii ubioru przeczą swojej kobiecości. :(

Gość nie jest tak źle
A mężczyźni przeczą swojej męskości, niestety nie tylko ubiorem!

Gość ah tak
twoje poglady sa smieszne nie podajesz argumentow nie chcesz nawet powiedziec jak wedlug ciebie powinna ubierac sie kobieta,moze wypowiesz sie jak wedlugciebie powinna wygladac kobieta ?

Jasne, jasne. Kobiety są lepsze od mężczyzn we wszystkim. Dalej rzucają dyskiem, szybciej biegają na 100 metrów, wymyśliły odkurzacz, pralkę do prania, elektrownię atomową i rakietę księżycową. No i, ma się rozumieć, znacznie lepiej od mężczyzn lepią pierogi ruskie i przewijają zasrane dzieciątka...

Gość nie jest tak źle
Gratuluję DOBREGO GUSTU! czuję się zniesmaczona:D

Gość Ja wiem ja ja ja ja
Kobieta powinna zakladac ponczoszki z pasem koronkowe majtki gorset sukienke i obowiazkowo szpilki i kapelusz. :) i do roboty bo przeciez obowiazki dzielimy po rowno!

Gość nie jest tak źle
Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami???

Istotnie, dysponuję zupełnie niezłym gustem oraz odwagą cywilną niezbędną, żeby wytknąć publicznie to, co jest powszechnie oczywiste, ale o czym się ze strachu nie mówi: kobiety ubierają się poniżej wszelkiej możliwej krytyki. Niech się wstydzi każda, która zamiast subtelnego, kobiecego stroju paraduje teraz w wyświechtanych spodniach dla pastuchów...

Gość ah tak
jezeli wedlug ciebie kobieta powinna ubierac sie w panterke i krotkie miniowy to w polce chodzily by same lafiryndy w dodatku spalone na solarium jestes glupi

Gość cscscscsc
mam w życiu swoją pasję, jej się poświęcam, nie mam czasu i głowy do chodzenia po galerii i wyszukiwania fatałaszków.nie będę psuć sobie zdrowia i męczyć się w szpilkach i spódniczkach tylko po to by jakieś żałosne faceciki miały przyjemność sobie popatrzyć.

Gość nie jest tak źle
A Oferma to też ty??? Bo retoryka jest identyczna!

osiągnięcia? potrafię 3 razy pod rząd doprowadzić się rączką do orgazmu:) umiem jeszcze robić ksztanowe ludziki:)

eee heheheh pomyliles sie moj drogi ! nie naleze do 95 % kobiet ubieram sie kobieco ale nie jak dziwka... chyba ty masz taki gust ja w co bym sie nie ubrala to faceci na mnie leca... zjadaja wzrokiem i tylko sie ogladac potrafia 90/62/89 kopia Evy Longorii- jak mowia moje kolezanki:) ciekawa jestem jak ty wygladasz ... pewnie starach wiedziec

Gość KOBIETY SA LEPSZE
OD KIEDY SA WOLNE I MOGA SIE WYKAZAC. przez wieki siedzialy w domach 'dzieki ' wam i zadnych praw nie mialy!

Gość czika afrika
autorze myslisz, ze jak napiszesz jakies bzdury na kafe to teraz kobiety porzucą wygodne stroje dla sukieneczek i tego typu pierdol, zeby wam sie podobalo? a co, mezczyzni sa najwazniejsi w zyciu kobiety? to MI ma sie podobac jak jestem ubrana, a nie jakiemus napalonemu zasrańcowi... gdyby mezczyzni jakos wygladali, to mozna byloby pomyslec nad strojeniem sie, ale tak to dla kogo? autorze, jebnij sie w leb i wypierdalaj w podskokach z kobiecego forum 🖐️

skrzywdziła mnie kiedyś kobieta w dżinsach, będąca miłością mojego życia i dlatego jestem taki napastliwy.:( wybaczcie mi, piękne Panie.

Gość nie jest tak źle
Brawo dla podszywacza!

Gość słona zuppa
Hej Psełdo---fajnego masz podszywacza:P

Gość Oczywiscie ze w jeansach
I chuj ci palancie do tego. czep sie swojej baby.

Jak wyglądam, Marika, nie wypada się chwalić. Zresztą, niech napiszę jedno dobre słowo o sobie, zaraz zarzucisz mi narcyzm. Wiedz, że gdyby tego chciał (zakładając, że rzeczywiście wyglądasz jak opisujesz), że łatwo byś mi się nie wywinęła. Ale mniejsza o to. Co innego jest przedmiotem naszej dyskusji, a mianowicie żałosny ubiór kobiety, która na co dzień wygląda tak, że szkoda gadać. :(

? Uważasz, Samiczko, że to są podszywy z klasą? Szkoda, że nie pamiętasz tego, jak się podszywała pode mnie p. Justynaaaaa.... :(