Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof nocny

Co sądzicie o uwodzeniu kobiet cz. 3

Polecane posty

Gość Filozof nocny

Temat o PUA już tak się rozciągnął, że nie wiadomo co i jak. Przeglądałem blog Feniksa i natknąłem się na taki temat a w zasadzie dwa tematy: http://fenikspua.wordpress.com/2009/07/08/zawsze-do-przodu/#more-993 http://fenikspua.wordpress.com/2009/08/24/wrazenia-18-piotra-z-personal-coaching-30-vii-2009-wroclaw/ Zaciekawił mnie temat o kobiecie, która rzekomo przy każdym spotkaniu z mężczyzną oczekuje tego "ruchu do przodu". Co ciekawe czy każda kobieta w takim razie spotykając się po raz pierwszy z mężczyzną chciałaby by pójść z Nim do łóżka? To by była swego rodzaju jakaś nowość. Lub nie wiedza o rzeczywistości. A pierwszy temat rzekomy nie śmiały chłopak, który nagle po kursach stał się tzw. "ruchaczem" i każda kobieta nie mogła mu się oprzeć. Czy w takim razie każdy facet może zdobyć każdą piękną kobietę? To znaczy, że trzeba znaleźć "klucz" aby otworzyć kobietę.

Gość daj spokoj chlopie tos yf
PRAWDZIWY facet sam umie sobie poradzic, bez tych kitow dla prawiczkow

Gość jajco sadzimy palancie

Gość Filozof nocny
Proszę Pana/i wypraszam sobie takie słowa jak "palancie" !

Gość Filozof nocny
Chciałem tutaj zapytać czy nie wydaje się Wam to jakieś sztuczne?

Gość tak chłopie...
tojest sztuczne jak sztuczne tzytzki i plastikowe penisy

Gość Filozof nocny
Chodzi o to, że przez czytanie o sztuce uwodzenia na różnych forach, blogach umysł Nasz przechodzi coś w rodzaju "sieczki". Nasz umysł "mówi", że bez nauki sztuki uwodzenia nigdy nie zdobędę kobiety. O dziwo większość facetów ma kobiety bez żadnej nauki sztuki uwodzenia. Mam poważne obawy, że PUA będzie co raz bardziej popularne.

Gość pijesz
wódke?

Gość Dzienny filozof
No dobra ponawiam temat rozpoczęty. Nie lubię wódki

Gość sadzone jaja palanta

Gość Dzienny filozof
Co proszę??

Gość Dzienny filozof
Wreszcie jakaś rzetelna wypowiedź. Czyli najlepiej "zgrywać" złego chłopca?

Kobiety lecą na pewność siebie ale nie myl tego z chamskim buractwem. Niestety na takim kursie nie nauczysz się pewności siebie, co najwyżej dowiesz się jak stwarzać takie pozory. A to nie wystarczy aby zaciągnąć kobietę do łóżka. Inna sprawa, że na takie kursy zapisują sie przyszczate nastolatki, w ich wykonaniu gra "samca alfa" budzi politowanie i śmieszność. Oczywiście, że każdą kobietę można uwieść, ale na niektóre potrzeba dużo więcej czasu. Chłopcy z pua wyrywają blachary i tipsiary, czyli coś (nie napisze "kogoś" z pełna świadomością) co może mieć każdy kto potrafi sklecić trzy słowa w języku Mickiewicza i ma dwudziestoletnią lub młodszą beemkę trójkę :P

Gość Dzienny filozof
No właśnie. Jakie są "wyrywane" dziewczyny? Ostatnio siedząc z kolegą i Jego dziewczyną oglądaliśmy na TVN o tych kursach. Jednoznacznie stwierdziliśmy, że owe wyrywane kobiety to lubiące zabawę. Typowe klubowiczki. Czy w takim razie PUA to wyrywanie kobiet, które liczą na szybki numerek? Inteligencji raczej u Nich się nie znajdzie?

Gość Dzienny filozof
Ta cała Goca to dziewczyna wykształcona jak jest w "Grze" Neil Strauss sam napisał, że jednak było się namęczyć aby usidlić dziewczynę. Tylko pytanie "jak to zrobił"? Co było powodem, że wolała faceta, który możliwe, że wizerunkowo jest brzydszy od innych facetów, którzy ślinili się na Jej widok? Nie raz widzę mało urodziwych facetów u boku pięknych kobiet. To by oznaczało, że dla kobiet najbardziej się liczy osobowość mężczyzny? Offerma uczysz się sztuki uwodzenia? Jak tak to jak Ci idzie? Zauważyłeś jakieś zauważalne postępy? Jarku a co sądzisz o bezpłatnych kursach uwodzenia czyli czytanie książek na ten temat, czytania for?

Oferma, a sądzisz że Strauss napisałby, że poderwał idiotkę? Czy wtedy zrobiłby taką furorę? :P A tak na marginesie - jakie Twoim zdaniem jest IQ mieszkańców USA? Może poczytaj o debilu amerykańskim ;) Może i jest uważany za guru uwodzenia, ale tam nie są do tego potrzebne zbyt wysokie kwalifikacje :P

Gość Dzienny filozof
Bo to jest ciekawe. Jak zauważyłem, że wg. uwodzicieli panuje takie przekonanie: - Nie zajmować się studiami i nie harować jak wół bo to są pierdoły. - Facet do 30 roku życia powinien zmieniać partnerki jak rękawiczki - Facet po dwudziestce, który szuka kobiety nie tylko do łóżka ale do wspólnej przyszłości to ciota. Zupełne rozbicie idealizmu oraz romantyzmu

Filozof, z tego co napisałeś można wysnuć prosty wniosek - pseudo uwodziciele to niedojrzali chłopcy, dla których życie kończy się w wieku lat 30 :P

Gość Dzienny filozof
Co do prawictwa, nie jestem prawiczkiem :P Ale KOCHAM dyskusje :) Stąd mój nick ;) Jestem romantykiem, idealistą jak za czasów Mickiewicza, Goethe ;) Ale mnie przeraża fakt tej sztuki uwodzenia. Hasło "Nie będziesz umiał uwodzić, nie będziesz miał kobiety" czysty marketing :>

Gość Dzienny filozof
Znaczy się? W jakim kontekście? Może dlatego, jam romantyk i idealista już prawie (NIESTETY) wymarły gatunek ;)

Gość Dzienny filozof
Nie pisałem, że to jest mój autorytet

Znaczy się? W jakim kontekście? Może dlatego, jam romantyk i idealista już prawie (NIESTETY) wymarły gatunek nie liczac zastepow prawiczkow na sasiednich galeziach to tak.