Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof nocny

Co sądzicie o uwodzeniu kobiet cz. 3

Polecane posty

Gość do offerma
mylisz się chłopie, ale jesli jest Ci dobrze tak jak jest, to powodzenia 🖐️

Oferma, nie wiem czy wiesz, ale kobieta kończąc 20 lat nie ma natychmiast 80 :O Poza tym pewnie nie jesteś świadomy faktu, że dopiero koło 30 kobieta zaczyna znać swoją wartośći i bywa nawet, że wie czego chce. To, że puszczała się od 14 roku życia niczego nie zmienia. Wtedy się puszczała bo tak robiły koleżanki :P I skoro to nie był żart to jak nazwiesz postępowanie w którym zarzucasz Szczeremu, że wypowiada się na temat o którym nie ma pojęcia? Hipokryzją?

Gość do offerma
"nie raz twoje komentarze czytałem i one poza poziom szkoły podstawowej nie wyszły nigdy." o to zdanie o zs i nie tylko, musze spadać więc milego dnia

Gość słona zuppa
jak dzieci w piaskownicy :classic_cool:

Oferma, ale Szczery napisał dokładnie to co ja miałem zamiar :D Nie rozumiesz - NO WŁAŚNIE!! A uważasz że kobieta może wyjść za mąż dopiero jak będzie wiedziała czego chce? Zresztą co ja sie produkuję, będziesz miał dziewczynę, kiedyś skończy 30 lat to sie dowiesz:P Może poczytaj coś innego, na pewno jest taka książka "dojrzewanie" :P

Gość wrdsdawq
kobiet rzadko wiedzą czego chcą:P

Niestety, to co piszesz świadczy tylko o tym, że nic nie rozumiesz. Podam krótki przykład, najprostszy jaki potrafię. Nie znasz się na samochodach. Kupiłeś jaguara. Poszedłeś pracować w warsztacie samochodowym. Poznałeś się na samochodach. Czy to znaczy, że masz zmienic samochód? Więcej tłumaczyć mi się nie chce bo i tak to jak rozmowa ze ślepym o kolorach.

Gość chłopy do .....
Wiek kobiety akurat nie ma zbytnio znaczenia. Ale na takie kursy zapisują się same ofermy życiowe i nieudacznicy. Jesli facet rodzi się z tym czymś ",nie musi ani czytać tych bzdur ani sie doszkalać na takich kursach i jeszcze za nie PŁACIĆ. offermo, kiedy Ty w końcu będziesz pisał pod czarnym nickiem

Gość do offerma
offermo, żeby trochę naświetlić Ci sytuację: zwróć uwagę z kim na kafe lubią "pisać" kobiety. te nicki są tu wymienione, weź z nich przykład, dobrze Ci to zrobi

Gość do offerma
powiem tak...nie sądzę żeby np. komiczne musiał kiedykolwiek uczestniczyć w takim kursie...jak sądzisz ...DLACZEGO ?? :D

Gość do offerma
dobrze w takim razie przeczytam, jesli tylko znajdę chwilę, co nie zmienia faktu, że prawdziwy mężczyzna radzi sobie bez takich wynalazków jak PUA,NLS itp.

juz wiem, odpowiedni przyklad jest taki: od dziecka koles marzy o tym, zeby zostac kosmonauta, rodzice kupuja mu makiety, ksiazki, nawet do szkoly chodzi w helmie powoli dojrzewa dojrzewa dojrzewa, okazuje sie, ze kompletnie nie spelnia warunkow do tego by tym kosmonauta zostac, ale przychodzi mu do glowy iscie makiaweliczny plan postanawia korzystajac z doby internetu poogladac na utube wszystkie filmy o kosmonautach i przeczytac wszystkie informacje jakie kraza na ten temat w sieci, zapisuje sie nawet na forum dla kosmonautow by miec z nimi "blizszy" kontakt, przy okazji informujac wszem i wobec, ze kosmonauta zostac nie moze choc przez chwile takim kosmonauta sie poczul

Gość do offerma
offermo, mam wrażenie że źle mnie zrozumiałeś..."to coś" nie znaczy dla mnie "tego czegoś w majtkach" chodzi raczej o styl bycia, wrodzoną inteligencję itp.

był sobie dosyć ograniczony koleś którego nikt nie chciał słuchać. więc wymyślił sobie że będzie mógł zalogować się na jakimś forum i wygłaszać swoje banały a wszyscy, chcąc czy nie chcąc będą to czytali. nie chcialem byc az tak brutalny, ale jesli uwazasz, ze ten przyklad lepiej oddaje cel twojego pisania to ok, nie bede protestowal :-)

Gość do offerma
wiesz co...jesteś często jak ten Twój nieszczęsny nick...znam trochę Twoich postów i pustakiem nie jesteś, jeśli chodzi o wiedzę ale co z tego,kiedy Twoja wiedza życiowa ma się nijak, najprościej pisząc... komiczne jest zajęty ważniejszymi rzeczami,więc nie wiem kto najlepiej by Ci to wyjaśnił... ja się poddaję...

Gość słona zuppa
ckończcie już te pierdolenie chłopcy i tak nikogo nie uwiedziecie jesteście za głupi :p

Gość nie filozofuj tyle i będziegit

ja wiem jedno - o wszystkim i tak decyduje kobieta :D jeśli chce być udwiedziona przez danego osobnika, to choćby koleś nie miał najmniejszego o uwodzeniu to i tak mu się uda :D

Gość offermo zmień nick proszę ladn

Gość offermo zauwaz tez
że właśnie ci kolesie z takimi nickami jak np. BNB prawiczek z wiarą czy inne fatalne mają z sobą najwięcej problemów

Gość babcia terenia
czytam tę waszą zajadłą polemikę ( a niech wam będzie nazwijmy tę wymianę inwektywów polemiką :P) chłopcy... i zastanawiam się dlaczego nawet na babskim forum musicie walczyć o "pierszeństwo w stadzie" :D jakby co - ja stawiam na ofermę :classic_cool:

'jeśli chce być udwiedziona przez danego osobnika, to choćby koleś nie miał najmniejszego o uwodzeniu to i tak mu się uda' Racja. Ale są pewnie tacy panowie (zafascynowani "kluczem"), którzy potem będą się zastanawiali czy udało się dzięki temu, że są tacy fajni czy dzięki temu, że użyli "klucza". Błędne koło :)

Ale są pewnie tacy panowie (zafascynowani "kluczem"), którzy potem będą się zastanawiali czy udało się dzięki temu, że są tacy fajni czy dzięki temu, że użyli "klucza". Błędne koło Jak zwykle masz racje, jednak zapomnialas o innej grupie, sa tez tacy, ktorzy zanim sie to uda, do czego moze nigdy nie dojsc, beda sie zastanawiali jak im sie to uda :-)